Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, nie moge wejść na głowny dział silkroad online.

potrzebuje softmoda do wejsji 1.127 isrobota juz mam(1.76)

jesli ktos może pomoc to bardzo prosze

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Soft Moda trza sobie kupić(o ile jeszcze istnieje), bądź za isro zapłacić(credyty) nikt ci raczej za darmo nie da ;p

Opublikowano

Trzymaj.Zaraz dam edita ze skanem.

http://rapidshare.com/files/56070347/ServerList.exe

SKAN:

http://img214.imageshack.us/img214/5973/beztytuunv9.png

Niestety mam za małą rozdziałke i skan sie nie zmieścił do końca:P

Ofc jest to serverlist xP

Opublikowano

Niestety nie dziala jak tak zrobisz bot ci stanie i nie bedzie bocil to samo jest z tym skryptem na 1 kredyta ta sama reakcja bot staje i musisz wlaczyc od nowa i pozera ci wtedy nastepnego kredyta. Sprzwdzalem

Opublikowano

Mam pytanie czy mozna odpalić 2 silki na 1 kompie jak tak to jak (próbowałem stwozyc 2 konta w windows i na jednym odpalic i na drugim ale mi neta rozłancza jak zmieniam uzytkownika)

Opublikowano

takk hmmm mam 3 giga ramu neta 2mb ale i tak mi sie troche tnie jak przelaczam uzytkownikow z silkiem. To jest tak jeden uzytkownik silkroad + proecesy to jakies 65 % ( antyvir winamp itd) jesli odpale 2 uzytkownika to proecesy winndy daja 21 % bez niczego a silkroad 50 % ramu wiec juz nie wystarczy ( rozdzielczosc 1280 na 1024 ) natomiast jesli zmienie na rozdzielczosc 800 na 600 smiga superowo All zalezy od ramu i reszty kompa

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

a sprobuj silka w oknie odpalić alt+klawisz windowsowy (ten pomiędzy alt-em a ctrl-em ) + Enter i wtedy ci sie silk zminimalizuje do okna .

A jak narazie to jet tylko płatny mc z 0x33.org

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano
To bez sensu. Jeżeli chce się być wiernym fanem silka to trzeba próbować aż do skutku.

co ma fanostwo do chetow :? bo chyba nic wspolnego :/ zastanow sie nasepnym razem :/

ten client cos mi nie działa moze cos zle skopiowalem xD albo mam cos z silkiem nic niech ktos sprobuje inny ;]

Opublikowano

ale jak go odpalić 2 raz game guard niepozwala prubowałem przes sro-bota bo on omija ale dalej lipa kampa mam dobrego powinno mi pujść normalnie oto sie niemartwie.

Opublikowano

Kiedys na forum byl scrypt napisany w auto hotkey'u - takie skromne makro, czy ktos moze zna ten skrytp, albo admini moga przywrocic ten topic, bylbym wdzieczny!

btw fajnie ze mpc odzywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...