Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa możliwe ale jak kuzyn i brat go mieli to zawsze wbijali za 1 razem choć serwyery były przepakowane do syta także mogłem niewiedzieć mój błąd - ide spać papa.

Opublikowano
Na forum ktoś kiedyś opisał jak zagrac na KSRO na IsroBocie płatnym bez SM.

Musicie poprosić kogoś, aby poszukał w starej bazie danych.

Opublikowano
Bardzo przydatna rzecz ;] Mi dziala na chinolu ale na europejczyku na tym nie pojedzie:(;p;]

NIBY CZEMU? przeciez to chodzi o przyckiski 2.3.4.5 mozesz nawet na nich potiony ustawic wiec dlaczego nie skile europejskie??

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

lool ja nie wiem po co wy tak sapmujecie tutaj jezeli jestes dobrym programista to nie bedziesz musial kupowac non stop softa wystarczy ze 2 razy kupisz i rozbierzesz go do czesci pierwszych i zobaczysz gdzie sie cos zmienia to masz sczescie moj kumpel tak zrobil i ma darmowego softa za 8 dolcow

Opublikowano
Sciagnij sobie isro bota i wlacz gre przez biala roączke

Po co to się bawić ?? nie lepiej crack TB i grac sobie dowoli.

Opublikowano

sciagłem nubota ale on niechce sie wlaczyc bo game guard. co zrobic zeby ominac tego game guarda ?? jak znacie jakis link do tego to prosze mi go podac:)

Opublikowano
I co to mu da ze ominie game guarda ?? LOL co za koles. On chce bocik wejsc normalnie na silka to każdy potrafi.

Napisalem to poto bo on mial problem z Nubotem ( nie potrafił ominąc gg ) -.-

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
@kopiczko

lol nie bylo pytanie jakiego bota uzywac tylko jak ominac gameguarda calkiem nie na temat....

Prze biała rączke da sie ominąc gg a on chce program zeby gg ominąc -.- Więc nie mow ze pisze nie na temat...

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

sciagłem isro 1.77 odpalilem silka z tej raczki ale i tak gg wykryl nubota. moze podalibyscie mi link do najnowszego nubota plx

Opublikowano
Nie lepiej kupic kredyty na allegro?

ISROBOT: 100 kredytów = 200h bocenia = 8$ = ~23zł

SOSFTMOD: 7dni = 168h bocenia = 4$ = ~12zł

Sam sobie odpowiedz na to pytanie...

bo jak dla mnie to za cenę 100 kredytów to ja mam prawie 2x więcej bocenia, multiklienta, zoomhacka, banowanie osób na chacie (np spamerów w miastach) itp.

W uproszczeniu można powiedzieć, że srobot na kredyty opłaca się tylko wtedy, gdy możesz bocić nie więcej niż 10h dziennie i masz za słabego kompa żeby odpalić 2 gry naraz. W innym wypadku zawsze soft.

A co do rozgryzania kodu softa: przecież soft nie jest lokalnie na PC, ale łączy się z serwerem softa - więc wątpią aby dalej mu to działało... może kiedyś tak, ale teraz clockwork porządnie zaczął dbać o swoje interesy.

Przykład: pozbycie się pasożytów używających umoda.

Powiedzieć, że rozłożył softa na części to każdy może... A jakbym sam to zrobił to otworzyłbym swój site i sam bym sprzedawał scrackowanego softa powiedzmy za 10$ miesięcznie.

Opublikowano

probowalem ominac GG przez isro 1,77 i nic. GG i tak wykrył nubota. Zapewne niewiecie dlaczego? bo przy kazdym załaczeniu silka sprawdzana sie baza danych C:/Windows/system32/drivers/ . nubot wymaga zmany pliku etc poprzez notatnik znajdujecy sie w tej bazie danych. nawet jak napiszesz w "etc jedna literke " to nawet bez nubota silk ci nieruszy. Praktycznie nubot juz nieistnieje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...