Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje Strony glownej ISROBOTA na ktorej bede mogl kupic sam przez paypal bota na miesiac czasu ... moglby mi ja ktos podac ?

albo gdzies gdzie moglbym kupic ISRO za gold w grze?

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi sie ze moge ci pomoc poniewaz dzisiaj rano mialem tak samo wiec "zresetowalem" plik Hosts znajdujacy sie w C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

tu masz plik ktory musisz wkleic do C:\WINDOWS\system32\drivers\etc i zamienic z oryginalem (juz alem ci caly plik a nie pisalem jak go zedytowac:P)

http://www.sendspace.com/file/n4wfm2

SKAN:

http://img232.imageshack.us/my.php?image=beztytuurx4.jpg

PS.wczesniej ktos pisal o tym ale chyba niezrozumiales :-)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

problem tkwi w tym ,ze gdy wlaczam silka wyskakuje mi ze jest w tym czasie inspekcja a inpekcji nie ma -_-prosilbym o szybka odpowiedz

PS:problem rozwiazany,temat do zamkniecia

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

lol co to sie porobilo tutaj. Wszysyc nagle pragna ,,odzyskac swoje rzeczy". Wiadomo po co ten sposob jest wszystkim potrzebny. Lepiej go nie rozpowszechniac

usunieta by MIKE

Opublikowano

nie mozesz w ogole napisac ntego sposobu na forum ?

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Opublikowano

lol to jest zwykly sposob na wykiwanie.. dam cytat wiadomosci pm.. sospon daje tu twa wiadomosc o niechce mi sie wysylac pm do wszystkich

mike to jest tzw. bug chodzi o to ze da sie wykiwac kolesia i zakosic mu jego item bez uzywania programow polega to na tym ze wmawiasz mu ze mozesz jego item na +7 albo wiecej zrobic nie uzywajac eliksirow i ze on to sam zrobi Dajesz party na item auto share idziesz z kolesie w ustronne miejsce mowisz mu zeby wyrzucil swoj item i go podniosl i wtedy bedzie +7 koles idzie wyrzuca i item jest u ciebie w eq . Proste biggrin.gif

(sory jak gdzies brakuje liter t mam jakis problem z klawiatura i ta litera mi nie dziala naciskam i nic ;/ )

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

hehe tez to znam juz od dawna i nawet jezeli jakis noob wejdzie do party z item auto share to jak sie mu powie zeby wyrzucil item to juz napewno sie nie zgodzi.(próbowałem tak kilka razy i jeszcze nikt nie wywalił) sposób z exchange jest lepszy. jak handlujesz z lamką to mozna go nieźle ociąć, no ale nie bede sie o tym rozpisywal bo to tez kazdy zna.

Opublikowano

lol ... kazdy by chcial teraz poznac sposob na ojebanie kazdego z itemkow? a dlaczego? bo kazdy by zajebal kazdemu sosy somy itp. ...

nie mowice ze chcecie cos odzyskac bo to i tak nikt nie kupi.. ja sam bym najpierw odzyskal to co swoje a potem bym bral najlepsze... a wy moze nie ???

jest jeszcze pwien sposob a dokladnie program ale tylko nieliczni znaja jego nazwe.. ja tego nie powiem... osobiscie sam tez nie korzystam z tego programu bo lamus nie jestem..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mike_2006 gdybys coś takiego miał to napewno bys korzystał i nie przeszkadzało by ci bycie lamusem, więc szczerze wątpie ze wiesz cos o tym programie .

osobiscie słyszałem tylko ze owy program działa jak sie robi exchange, jezeli sprzedajesz na stalach juz cie nie okradną (ofc nie wiem czy to ten sam programik co niby mike zna)

Opublikowano

nom miki_2006 mówisz że by okradali stale a ciekawe czy sam nie okradasz jest to poprostu polska. Sam kradne i niedam nikomu więcej nie to co na forach innych państw którzy dzielo się sposobami żeby być najlepszymi ale PK_ME_BOT ich śledzi i szybko znajdę ten sposób ;P a wtedy go opublikuję.

Opublikowano

Każdy jest wkońcu tylko człowiekiem, czyż nie...? Gdyby do mnie ktoś podleciał i szpanował sunem +9 na +50 lv. to sądzę, a miałbym możliwość zarąbania mu go miałbym naprawdę wielki dylemat :[...

Opublikowano

ludzie koorwa....... rozbrajacie mnie... chcecie hacka? owszem ze chcecie... ale ni dam go wam.. chcecie ? nazwe ? podam pierwsze litery

T**** S**** H***

jak ktos wie to fajnie.. jak nie to nie.. i przestancie pisac do mnie o tym na pm. bo juz 2 raz skrzynke czyszcze..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

na pewno na aukcjach prepaid poszukaj sobie takich z tamtad wiekszosc osob bierze bota i inne rzeczy jak np do wow-a

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

iSRO team jeszcze tego nie wprowadzil im sie nigdy nie spieszy z nowinakami ( jak byscie zauwazyli juz nawet nazwy 9 dg itemkow sa a koncu a nie ma monster mask xD )

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano
na pewno na aukcjach prepaid poszukaj sobie takich z tamtad wiekszosc osob bierze bota i inne rzeczy jak np do wow-a

taa.. większość osób bierze i większość nawet nie wie, że płacą o 50% więcej niż powinni...

100 kredytów isrobota kosztuje 20zł.. popatrz sam po ile jest na aukcjach...

Opublikowano

No ja to mam od trzech godzin i juz mnie trafia nic nie moge zrobic usunelem te pliki i dalej to mam

Server: Babel

Nick: Pr0....

LvL:80

Guild:Nemesis

Bulid:Hybrid Int 5:1 Fire,Light,Heuksal

Full Sun Owner...

walkafx7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...