Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Mam problem pisałem już posty lecz nikt nie odpowiedział więc zakładam temat. Otóż przejdę do sedna : używam Tbota boce nim rouga + xbow, wiadomo, że expienie rogulcem bez bufa crossbow extreme jest powolne jak u bladera lub jeszcze wolniejsze. I problem tkwi w tym, dodaje skill wspominany wyżej do "assist skill" czas po którym można użyć skill ponownie wyności 20 sek. więc bot włącza skilla co 20sek. chodź czas aktywności buffa wynosi 15min.

Myślałem nad napisaniem jakiegoś skrypta do jakiegoś programu aby co 15 min wciskał klawisz np. 0 (zero) aby włączyć buffa, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać i jak to wykonać więc proszę was o pomoc.

Joint (prosto z Jamaici)

Edit: Pomoże ktoś???

use_google.png
Opublikowano

no i właśnie w tamtym temacie napisałem co o nim sadzę...

w czym jest lepszy umod od softa? w tym że jest tańszy? tańszy prawie nigdy nie znaczy lepszy..

Opublikowano

@SlipKnot: Nie mi dane decydowac o drugim modzie do sro

@ludi1234: nie wiem ktoś ty ale z dysortografią należy walczyć, to że ci stwierdzili ADHD oznacza, iż musisz się nauczyć samokontroli

@Topic: Był temat o helperbocie i na chwile obecną z żadnego źródła nie można sciągnąć helperbota niezasyfionego...

Opublikowano

To co napisał soczek przemineło z wiatrem i teraz jest w koszu, a jakotako samego osobnika juz zbanowałem

Co do waszych nieustannych pretensji na temat tego co robie otóż jestem tu sam modem i nie mam bata zebym mógł od rana do nocy siedziec na mpc T_T...

Opublikowano

Howki, Howki coś widze cię gryzie... czyżby dorastanie?

Ja zgrywam bohatera a ty pro usera nie wiem, któremu z nas wychodzi to bardziej nieudolnie...

Pomocnik? Z miłą chęcią ale to nie zależy odemnie tylko od kokosza ot...

Opublikowano

Witam mam parę pytań:

1. Mógłby ktoś podesłać link do działającego spam bota bo flamebox mi nie chce sie uruchomić

2. podać link do dobrego bota bezpłatnego

3. jest jakiś program dzięki któremu można szybciej wbić na serv(bezpłatny oczywiście)albo jakąś metode

z góry thx

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ad.1 - nie działa ci? i dobrze, bo już za dużo się tych spammerów porobiło ;-P

ad.2 - właśnie tutaj

ad.3 - kup premiuma, albo graj po nocach

Opublikowano

Rhasta / mack wiele to wy mu nie pomogliście! Po co niepotrzebnie spamujecie jak nie chce wam się udzielać odpowiedzi!

1. Działającego SpamBota masz tutaj : http://rapidshare.com/files/56838812/Kipon...t_v0.3.zip.html

Skana nie daje bo wcześniej umieściłem już ten link na forum i skan znajduje się w topicku "TuT SpamBot"

2. Linka do bezpłatnego bota znajdziesz w dziale TurboBot

3. Nie ma obecnie żadnego BEZPŁATNEGO sposobu na wbicie szybciej na server!

PS: panowie wyżej: żal.... pomagajcie albo sie nie wypowiadajcie!

Się gra, się ma
Opublikowano

Powiem tylko jedno JESTES NOOB moj kuzyn 9 letni sam odpala tbota bez mojej pomocy sam sobie poradzil z wszytkim zeby chodzic a tu facet 14-17 lat nie umie t bota odpalic poprostu chlopie poczytaj wszystko od poczatku przestudiuj i powinienes to zrobic

Opublikowano

ja tam chlopie przestalem botowac ale wez przeinstaluj silka, wklej zkrakowanego silka do folderu z silkiem, zalacz t bota i poczytaj reszte w tutkach i powinno dzialac

Opublikowano

ad3

poszukaj sobie na gogle sro ServerList i tam ci pokazuje ile jest osob na servie ile maxymalnie moze byc i jak jedno miejsce bedzie wolne to sie loguj nie wiem czy wyszedl na nowe servy ten program ale do pacyfiku jest napewno bo mialem na kompie ale reinstal mialem kompa

Opublikowano

@up mike

thx ze mi przypomniales o frameworku bo kompletnie o nim zapomnialem i zaraz go bede instalowal bo po reinstalce kompa nie zainstalowalem i nie mialem aha i trzeba miec tez SP2 do botow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...