Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś Ty ;x teraz trudno jest strasznie bo casta 100% nie można wcześniej

założyć ;(( A gdybym pogadał z Adminem może dałoby rade jakoś przenieść

tego ryca na D2? lub żeby coś oddał mi jako rekompensate :P Bo gdyby mi dal rycka mojego na d2 to tam trochę itemków było :P zresztą wiesz bo grałaś kiedyś na d3 to widziałaś ;x ale mail aktywacyjny z ich forum mi nie przychodzi ;/

Na PL nie było kiedyś casta przez dłuższy czas i jakoś wszyscy umieli grać :) Nie wiem czy pamiętasz te czasy

Gildia SpokojniPL Zaprasza wyszystkich chętych graczy

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

eventu jeszcze nie dali ?

Jakiego, Halloweenowego?

Nie gram tu, ale powinni dać bo to nie jest byle jaki priv.

Wystarczy zobaczyć kto jest Developerem.

Opublikowano

Raczej nie dodadzą. :D Niby Wiza jest Dev'em, ale on raczej olewa all... Ma swój server i wystarczy... :p Destiny dawno zniżyło się do bardzo niskiego poziomu (od czasu, kiedy dodali Ex-Rogue). Pamiętam, że kiedyś Admin obiecywał Event z okazji Prima Aprilis, a nic nie było... Pewnie to samo stanie się z Halloween.

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że TAK. Admin i UWAGA NOWY DEV mają wszystko gdzieś... xD

Zawsze tak było :) Odkąd serwer nosi nazwę Destiny :) Bo na Extreme jeszcze było normalnie, gdy nie było tyle graczy ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja bym powiedział, że zanim wprowadzili ExRogue, było w miarę. Po tym się od razu wyniosłem. :p

Nie wie ktoś, dlaczego forum jest nadal offline i kiedy będzie on?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja bym powiedział, że zanim wprowadzili ExRogue, było w miarę. Po tym się od razu wyniosłem. :P

Nie wie ktoś, dlaczego forum jest nadal offline i kiedy będzie on?

Hmm jak dla mnie ten serwer był totalną klapą od zawsze, pomimo tego, że tu grałam i czasem gram.

Na fb adm pisał, że mają problemy, póki co nie widziałam posta z datą ponownego otwarcia forum, chyba mu dynda to forum ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Cóż, może to dlatego, że tacy są Hiszpanie? :P

Mam takie pytanie... zrobili coś z Extreme Juno i jego mobkami? Dodali może nowe spoty do bicia? :D

Może...

W Extreme Juno zmieniło się tylko jedno, Succubusy są tak mocne, że nie idzie ich bić :D Poza tym, nic więcej.

Serwer traci coraz więcej graczy... Jak nawet Gwiezdny zaczął w niego wątpić, to coś musi być na rzeczy :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Przepraszam za nobowiskie pytanie, generalnie nie bywam na forach, ale jeśli chodzi o LC to raczej uczęszczam. Moje pytanie brzmi.. skąd moge pobrać instalke bo chętnie był pograł na tym serwerze ;)

Smiths8 ;)

Opublikowano

Haha, On wątpi? :O Kurcze, słyszałem jak to się wciągnął i próbował kupować konta. xD

A Nightmare nadal zbugowane? :D

Też właśnie nie dowierzałam, gdy mi to pisał na gg, no ale cóż :D Co do kont, to kupił je i grał jakiś czas na nich (nawet mam passy do jednego ;3)

Tak, Nightmare zbugowane jeśli chodzi o smoczki ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hhahahaha, co za człowiek. xD

A dużo bugów jest? Mooraska naprawiona, title Nightmare naprawione? Wpadłbym i zobaczył jak jest, ale nie wiem, czy się opłaca. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hhahahaha, co za człowiek. xD

A dużo bugów jest? Mooraska naprawiona, title Nightmare naprawione? Wpadłbym i zobaczył jak jest, ale nie wiem, czy się opłaca. :D

No co zrobisz... Ja musiałam przez niego gg zmienić, bo nie dawał żyć ;3 Z nim to innego tematu niż lc to nie ma ;3

A jakie bugi są w Moorasce? Nie spotkałam się :D Title działa, chyba :p

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...