Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a moze przypadkiem te dc są gdy jesteś na którejś z map 165+? ( extreme juno/tarian nightmare)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Też macie problem po ostatnim patchu że nie możecie włączyć LC a jak możecie to wam zaraz anty wywala komunikat że jest wirus i usuwa z folderu Bin Nksp.exe ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

no może z tymi 4-ma latami to przesadziłeś , po dodaniu x-trupa takie wypadki się zdarzały ( chyba że ktoś miał przestarzałe biblioteki wirusów )

21bn1va.jpg

Opublikowano

Tytanoz miałem to samo jest na to dwa sposoby usunąć lc destini z kompa i od nowa ściągnąć albo druga możliwość wziąć od kogoś kto nie miał takiego błędu plik nskp z bin i podmienić . Napisz jak pomoże :)

Opublikowano

Wiem że jest opcjia dodania danego programu do antywirusa ale już dodałem i to nie pomaga No nic dzięki za info zobaczę jutro

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wiem że jest opcjia dodania danego programu do antywirusa ale już dodałem i to nie pomaga No nic dzięki za info zobaczę jutro

Rozwiązanie: nie korzystaj z beznadziejnych antywirusów.

Opublikowano

hm jeśli dodanie do wyjątków nie pomaga to może sprawdź czy antyvir ma najnowszą bazę wirusów :P

mnie nawet windows-owski anty ładnie broni i nie gryzie się z LC :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

Cześć. Mam problem z włączeniem gry.

Otóż kiedy otwieram launcher i klikam START to normalnie wyskakuje okienko LC (czarne), a potem pojawia się okienko "Send report error?"

Próbowałem coś znaleźć, ale nic nie wyszukałem. :( Proszę o pomoc.

Opublikowano

Cześć. Mam problem z włączeniem gry.

Otóż kiedy otwieram launcher i klikam START to normalnie wyskakuje okienko LC (czarne), a potem pojawia się okienko "Send report error?"

Próbowałem coś znaleźć, ale nic nie wyszukałem. :( Proszę o pomoc.

Ściągałeś klienta czy może podmieniałeś pliki z innym?

Opublikowano

Ściągałeś klienta czy może podmieniałeś pliki z innym?

Antywirus mi usunął nksp.exe więc musiałem jeszcze raz instalować, a że mi się nie chciało od nowa aktualizować to przeżuciłem nksp.exe z nowego do tego starego.

Opublikowano

d1, d2, d3 - skróty kolejno od Destiny 1, Destiny 2, Destiny 3

No ale nie mamy 3 serwerów, chodzi tu o subservery, Destiny 1 to Katrissa, Destiny 2 to cośtam innego, Destiny 3 to jeszcze cośtam innego.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...