Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko Duzo polaków gra jeszcze na d2 ? Bo myslę nad powrotem ale nie wiem czy jest sens

2-3 co mają 240 lvl i kilka dzieciaków :D

Co do up to polecam destiny fajnie się gra jak się ogarnia grę ;)

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer już długo nie postoi raczej, z tego co słyszałam, to D3 już zamknęli, bo były pustki, planują zamknąć D2 bo też nie najwięcej osób tam gra ;D A jak pozamykają to ludzie strzelą focha i pójdą gdzie indziej. Nie polecam wam tu zaczynać:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ten serwer już długo nie postoi raczej, z tego co słyszałam, to D3 już zamknęli, bo były pustki, planują zamknąć D2 bo też nie najwięcej osób tam gra ;D A jak pozamykają to ludzie strzelą focha i pójdą gdzie indziej. Nie polecam wam tu zaczynać :P

Skąd ty wziłęaś te info ? D3 zostało zamknięte z powodu dużej ilości bugów zawsze tam były problemy a na D2 nie gra wcale mało osób ;)

Opublikowano

Skąd ty wziłęaś te info ? D3 zostało zamknięte z powodu dużej ilości bugów zawsze tam były problemy a na D2 nie gra wcale mało osób ;)

Mam wtyki :D Serwer zarabia coraz mniej, a admin tylko ojro widzi ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam wtyki :D Serwer zarabia coraz mniej, a admin tylko ojro widzi ;)

O tym że admin widzi tylko ojri to ja dobrze wiem ma szczęście że na mnie nie zarobił :D a jak zamkną serw to nawet lepiej więcej ludzi pojdzie na inne stabilniejsze serwery :D

Opublikowano

Pff znaleźli się, dziennikarze od 7 boleści.

Po 1 nie zamkneli d3 bo były pustki, tylko dlatego że nie dawali rady go utrzymać ponieważ były cały czas ddosy i ten ddoser groźił że zacznie ddosować all serwery jeśli nie zamkną d3.

Teraz odkąd zamkneli d3 to już nie rozmawiałem z admem więc nie wiem.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Po 1 nie zamkneli d3 bo były pustki, tylko dlatego że nie dawali rady go utrzymać ponieważ były cały czas ddosy i ten ddoser groźił że zacznie ddosować all serwery jeśli nie zamkną d3.

Mamusiu... Ale masz znajomości ;x Poznasz mnie z Majkelem Dżeksonem? Zawsze chciałam go poznać. Wiem, że nie żyje ale Ty masz takie znajomości, to dasz radę...

Nie wymondruj się tu do nas i nie wcinaj nam się w rozmowę ;) Tak, wiem, Ty ddosowałeś serwer, bo jesteś najlepszym hakerem świata :)

O tym że admin widzi tylko ojri to ja dobrze wiem ma szczęście że na mnie nie zarobił :D a jak zamkną serw to nawet lepiej więcej ludzi pojdzie na inne stabilniejsze serwery :D

Na mnie też kiedyś zarabiał i tego żałuję ;c Teraz moja postać się marnuje. Ale wołają mnie na d2 i się zastanawiam czy by się nie pobawić jak mam dostać witcha 240lv w full secie za free xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mamusiu... Ale masz znajomości ;x Poznasz mnie z Majkelem Dżeksonem? Zawsze chciałam go poznać. Wiem, że nie żyje ale Ty masz takie znajomości, to dasz radę...

Nie wymondruj się tu do nas i nie wcinaj nam się w rozmowę ;) Tak, wiem, Ty ddosowałeś serwer, bo jesteś najlepszym hakerem świata :)

Na mnie też kiedyś zarabiał i tego żałuję ;c Teraz moja postać się marnuje. Ale wołają mnie na d2 i się zastanawiam czy by się nie pobawić jak mam dostać witcha 240lv w full secie za free xD

To dawaj pobawimy się razem ja niebawem powinienem wrócić do lc najpóźnij 2 tygodnie jak skończę robotę kupuję kompa i jestem na lc a też mam witcha a takrze rogue więc pociśniey wszystkich :D

Majkelem Dżaksonem haha on lubi Jacka Danielsa bo to typowe dla kobiet z problemami gimbusiastych :D

Opublikowano

Dżek Daniels jest be ;c Wole Majkela, mój idol.

Może wpadnę, zobaczymy czy dam radę z tymi cenami xD

Ceny hmmmm jak ma się duale 180 +900 lub bynajmniej jinar affiniti + czarkę 200 lvl + lakin affiniti to ma się kasy po uszy :D

Opublikowano

Szlachta może, plebs nie :)

@Top serwer robi się coraz bardziej stabilny.

Polecam grę na d1 i d2.

Pamiętajcie też że admin ma też serwer fantasy który jest kontynuacją destiny ;s

Opublikowano

Masz ts'a bo bym mógl Ci wytłumaczyć o co biega tak w skrócie :D

Polecam grę na d1 i d2.

Pamiętajcie też że admin ma też serwer fantasy który jest kontynuacją destiny ;s

Raz polecasz grę raz nie ogarnij się :)

Opublikowano

@up o.O Czy tu widzisz żebym nie polecał gry?

Napisałem tylko że adm nie radził sobie z ddosami to musiał zamknąć d3 na prośbe ddosera.

Pozatym serwer jest bardzo dobry.

Opublikowano

@up o.O Czy tu widzisz żebym nie polecał gry?

Napisałem tylko że adm nie radził sobie z ddosami to musiał zamknąć d3 na prośbe ddosera.

Pozatym serwer jest bardzo dobry.

Na prośbe ddosera ty widzisz co ty piszesz, człowieku ogarnij się myślisz że ktoś by mógł mu grozić? admin mógł by zamknąć serw od tak ale on ma $ w oczach więc trzyma ten serw aby był i mogę się założyć że to co piszesz to tylko bzdety, jak masz dowód że tak jest to udowodnij mi my jako gracze możemy tylko domyślać się co jest prawdą..

Opublikowano

Polecam grę na d1 i d2.

Ha ha ha ha ... Czytaj to co napiszesz zanim wyślesz -.- Ja nie będę grać ani na D1 ani na D2, jak jest ich aż tylę, że polecasz tylko te dwa to wolę D57.

Ps. Ty do szlachty się nie zaliczasz. Jeśli JA jestem plebsem, to jesteśmy na tym samym poziomie;)

@Up: Zakładaj się, wygrasz:p To noobek, nie wie co pisze raczej. Próbuje podnieść sobie samoocenę, pozwólmy mu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ha ha ha ha ... Czytaj to co napiszesz zanim wyślesz -.- Ja nie będę grać ani na D1 ani na D2, wolę D57.

Ps. Ty do szlachty się nie zaliczasz. Jeśli JA jestem plebsem, to jesteśmy na tym samym poziomie;)

@Up: Zakładaj się, wygrasz:p To noobek, nie wie co pisze raczej. Próbuje podnieść sobie samoocenę, pozwólmy mu.

Przecież to co napisał że poleca grę na d1 i d2 jest prawdą a przecież są 2 serwery :P

Opublikowano

Tak, ale napisał to tak jakby było ich więcej.

Pozdrawiam, przypominam że jest też serwer fantasy który nie polecam za bardzo milsza atmosfera na destiny.

Opublikowano

Też nie komentuję :P On ma za niski poziom dla mnie.

Takie pytanie: są już karty zmiany nicku czy dalej nie ma?

@Padrino naucz się polskiego ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie ma i nie będzie nigdy :/ szkoda bo chciał bym się podszyć pod kogoś ale będę udawać zagranicznego gracza który kupił moje konto i będę dedał all graczy taki niecny plan wobec światu iris BUEHEHEHEHE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...