Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tu na Destiny są jakieś plany wprowadzenia czegokolwiek nowego? Jakiś patch po długiej przerwie, cokolwiek? Chciałam tam pograć ale cholera jak nadal nie wprowadzą żadnych nowości to chyba nie warto wracać nawet.­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Czy tu na Destiny są jakieś plany wprowadzenia czegokolwiek nowego? Jakiś patch po długiej przerwie, cokolwiek? Chciałam tam pograć ale cholera jak nadal nie wprowadzą żadnych nowości to chyba nie warto wracać nawet.­

Jakis mega patch ma byc ale kiedy to nie wiadomo
Opublikowano

New update and patch

We are updating the servers with a new patch and content.

this will take approximately 24 hours or less. We will test the patch after the update is complete before we open up the servers to all players.

Stay tuned here for more information as time goes on

Please be patient we are updating many new things including xtrap, cap, content, multiclient and other things

no item weight, but item stackables

all stackable items are in mysterious statue

new client ui

new pvp vs pve

server stability improvments

p2 hack fixed, all pets deleted

new in game time, now is real

p1 pets working now for quests

New ALBER map (disabled until we finish tweaking this week)

Multiclient is available in the destiny folder just click on it

ch2 will be the new merch channel. No longer channel 5. We have 4 channels now

You can earn cash just by being logged in (all time is calculated)

thank you

Opublikowano

W ile mniej więcej wbija się max lvl? I jak tutaj jest z Sp ? 

Skille free max lvl hmm kilka dni jak się ogarnia z pomocą Ale obecnie po tym patchu grać się nie da bug na bugu 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, jak tam nasze Destiny? Trzyma się, opłaca się wracać? Ile jest mniej więcej graczy online, jak sprawa z IS'em... Jakieś eventy, update?

Obecnie po ostatnim update jest bardzo dużo bugów : Zbugowane wejścia do extrime Juno/Tariat Usunięte all pety P2 ;/ Nowych nie da się zrobić ....  Sprawdzałem to 2 tygodnie po patchu Więc nie wiem jak jest obecnie dokładnie Ale słyszałem że bez zmian ... cast zmieniony z % na zwykły Brak acc z castem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Pobrałem destiny wchodze do gry i mam buga że nikogo nie widze. Jak to naprawic ? 

Może wchodzisz na kanał na którym faktycznie nikogo nie ma. Nie widzisz innych graczy, czy również NPC? ;)

Opublikowano

Nie co ty normalnie wchodze na gre widze wszystkich mpc moby itp ale żadnej wiary tam nie ma a przecież to nierealne żeby nikt nie grał :D

Na jakim kanale? Sprawdź na 1. :P

Opublikowano

Obecnie może nie być zawiele osób bo dużo osób odeszło po wgraniu patchu który dał się we znaki w itemach i goldzie 

Mój komputer:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Strona niedziala. 

Bo serwer jest down jak Genesis tymczasowo Lub na stałe :P

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...