Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio było troche przypływu graczy z d1 na d2 ale chyba zrezygnowali :) jee forum lc destiny działa :P mój nick na forum xCH4MPI0Nx

I znów padło xD Mój nick to theosh

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hej Patryk hej:) Dawno cię nie było:P

Wchodzę od czasu do czasu ale nie ma z kim tam grać Szukam jakiegoś fajnego LC w którym bym mógł liczyć na pomoc finansową i z ekwipunkiem Wiecie praca itp

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś wie jak działa bug z socketami że robi sie 0/7 za pierwszym razem?

Popytaj na czacie, admin i tak jest nie ogarnięty więc tego nie naprawi w najbliższych 5 miesiącach.

Przez to wszyscy odchodzą z tego serwera.

Opublikowano

Popytaj na czacie, admin i tak jest nie ogarnięty więc tego nie naprawi w najbliższych 5 miesiącach.

Przez to wszyscy odchodzą z tego serwera.

Fakt, faktem... dużo osób odeszło z tego serwera. Na pewno byłoby inaczej, gdyby dev-staff nie usiadł na laurach i nie czekał na kasę za nic. Przecież takie fixy to jest chwila roboty, a zatrudnić porządnego developera przy tym, co oni zarabiają, to jest na prawdę pikuś...

Tak myślę i myślę... Może warto by tam wrócić i zobaczyć, jak tam teraz jest? Opłaca się? Jak jest z cenami?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Najlepsze jest to że jak znasz owego buga nie musis zmartwić sie o kase bo ludzie płacą ogromne pieniądze za 0/7..... A co mowa robić kamyki do tego prehinite 7lvl jak jeden po 1,5kkkk schodzi xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam pytanko mam czego nie mogę sie zarejestrować ??? wypełniam pola ale na email mi nic nie przychodzi a pojawia mi sie powiadomienie że nie mogę wstawiać znaków tylko jakich ??? tylko w e mailu wstawiam @ ktoś powie o co chodzi ???? 

Opublikowano

witam pytanko mam czego nie mogę sie zarejestrować ??? wypełniam pola ale na email mi nic nie przychodzi a pojawia mi sie powiadomienie że nie mogę wstawiać znaków tylko jakich ??? tylko w e mailu wstawiam @ ktoś powie o co chodzi ???? 

A nie wpisujesz czasem gdzieś polskich znaków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...