Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na D1 widziałam, że gość miał 20 sztuk, ale to dawno. Przydałyby się te karty ;x

Tylko jedna i jesteśmy w piekle xD:D a wydać koło 8kkkk na 240lvl postaci to mi się nie opłaci :P

Opublikowano

Warto zaczynać grę na destiny ? Czy serwer jest łatwy , przyjemny ? Tomb i inny lokacje jak na PLu ? Jak z castem itp ?

1.Jeśli masz czas, dużą cierpliwość i chęci, to graj. Każdy ma swoje zdanie, czy opłaca się czy nie, wejdź, pograj i zobaczysz sam.

2.Expi się przyjemnie, dość szybko, PU zdobywasz szybko (od 15lvla do 35lvla w procku nawet 20k można wbić, później w alvitar quest i masz 150k PU za niego). Gorzej z goldem, wszystko jest drogie.

3.Nie rozumiem pytania, większość rzeczy jest na swoich miejscach (margadoom jest zamienione na nightmare, velfist na extreme juno, tarian na extreme tarian).

4.Casting masz dopiero od 165lvla. Wcześniej nie założysz, gdyż wycofali covery pozwalające zakładać sety wcześniej (tak jak na PLu chyba).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Własnie chodziło mi o te extreme itp ... nie lubie takich pierdół ... Chęci i czas na gre mam ale neta to nie za bardzo 1.5GB w 8h ... Oj chyba wezmę się za coś innego ale dzięki .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam mały problkemik mianowicie chodzi o launchera destiny jest zaktualizowany mnoge grać itp ale wygląda tak :

lh6i.jpg

Wiem że w miejscu miałego pola powinien być obrazek Wiecie co może być nie tak ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

też tak miałem ale i tak będzie działać Ci normlanie lc

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Siema,mam pytanie - co z D3 ? wchodzę do gry a tu go nie ma,trochę miałem przerwy lecz miałem tam ryca 200 lvl z dobrym eq i trochę pokaźną sumką golda ;x jakoś zwrócą mi to na inny serwer czy nie da rady ?:P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Omg -.- tyle roboty na marne boshe... ;/

Tyle że tego cashu tam nie widzę.

@Cash chyba dostawali tylko Ci,którzy w lutym kupowali cash. Jeśli przyjdzie mi w końcu to powiadomienie o mailu z forum,to napisze do Admina,bo teraz nic nie moge zrobić bo dopiero nowe konto na forum utworzyłem bo stare zostało zbanowane permamentnie za niby "spam" ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Coś Ty ;x teraz trudno jest strasznie bo casta 100% nie można wcześniej założyć ;(( A gdybym pogadał z Adminem może dałoby rade jakoś przenieść tego ryca na D2? lub żeby coś oddał mi jako rekompensate :P Bo gdyby mi dal rycka mojego na d2 to tam trochę itemków było :P zresztą wiesz bo grałaś kiedyś na d3 to widziałaś ;x ale mail aktywacyjny z ich forum mi nie przychodzi ;/

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Mi też wcieło 2 chary i nic nie dostałem dlatego na gn02 wolę grać i wam też polecam :D

To widze ze kazdemu brakuje postaci na koncie ;D

ubh6c.png
Opublikowano

Tak, bo Oni mówią o D3, a usunęli już ten serwer ze względu na małą ilość graczy.

Ja mialem na kazdym D chara i nie mam teraz nigdzie / a , o D3 to wiem .

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...