Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie na Destiny masz buga identycznego jak na dawnym 777 z Menu gilldii i blokiem expa xD  Starzy wyjadacze wiedza o co chodzi Za moba  30 lvl masz 1-4 lvl  zależy od lvl 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Aktualnie na Destiny masz buga identycznego jak na dawnym 777 z Menu gilldii i blokiem expa xD  Starzy wyjadacze wiedza o co chodzi Za moba  30 lvl masz 1-4 lvl  zależy od lvl 

Kiedyś na 777 tego się używało, ale zapomniałem już jak to dokładnie szło, jesteś w stanie wytłumaczyć? xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kiedyś na 777 tego się używało, ale zapomniałem już jak to dokładnie szło, jesteś w stanie wytłumaczyć?  xD

Pisz do Bloodego on ci wytłumaczy Ja też do końca nie pamiętam Koleżanka robiła :D Więc wiem ze jest ten bug 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

PU się zbiera od 165 do 200 na questach :D

Wcześniej wystarczy wbić z 5k na passywy i 2 skille (np dl i combo) xD

w jakim  celu pu ? Jak pu nie jest potrzebne

Deus vult

Opublikowano

blokujesz expa i wprowadzasz formulke do cheat engine

Aha o.O Ale nie każdy korzysta z bugów :D

A co skille są tutaj free, że PU nie potrzebne?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To i tak źle :D Lepiej byłoby zbierać PU zamiast kasy na skille (ponad 10kkk xD)

przez pewne okresy różnie to było. Raz wszystko było potem wycofali kase ksiegi, teraz tylko kasa i ksiegi.

ZNacie jakies bugi  żeby można było zarobić ? Albo haki do ulepszania ? 

Deus vult

Opublikowano

przez pewne okresy różnie to było. Raz wszystko było potem wycofali kase ksiegi, teraz tylko kasa i ksiegi.

ZNacie jakies bugi  żeby można było zarobić ? Albo haki do ulepszania ? 

Bugi? Wep 185+900 :D Pełno ich jeszcze jest na serwie ale wątpię, żeby Ci ktoś taki dał/pożyczył/sprzedał xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bugi? Wep 185+900 :D Pełno ich jeszcze jest na serwie ale wątpię, żeby Ci ktoś taki dał/pożyczył/sprzedał xD

Ty masz coś w zanadrzu. 

Deus vult

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tu sprawa wygląda dosyć ciekawie Większość graczy z D2 twierdzą że serwer zeszedł na psy, gdyż przez zmiany d2  że tak powiem upadło Ale pamiętajmy że Destiny ma jeszcze drugi podserwer D1 na którym o dziwo kwitnie dalej życie Więc pytacie czy warto ? Jak nie spróbujecie to się nie przekonacie Osobiście siedziałem na D1 przez miesiąc fajna atmosfera Lecz mało polaków Ale czy to nie lepiej ? Mniej kłótni :D  

Wy decydujecie :) Ja polecam ^^ 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...