Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak,dodali oto lista :

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

@Na tym serwerze nic nie robią,tylko psują go...cover i 100% casta na 1 lvlu,to było fajne bo szybko lvl się wbiło,teraz limit zakładania zrobili -.- D3 usunęli,a tam grałem :D chciałem,żeby jakoś zrekompensował mi mój stracony czas na innym D - po czym odpowiedział mi że jest to niemożliwe,a ja czas + nerwy + kase straciłem na marne,dlatego jeśli szukacie serwera,szukajcie 4fun,gdzie nie trzeba ładować cashu aby wbić ten max lvl. ;p Dziękuje pozdrawiam.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Hahahha, jaka ironia z tymi update. :D

Cash'u tam nie trzeba ładować, żeby wbić max... ale w porównaniu do tego, co było kiedyś, to można tak to nazwać.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja to grałem tutaj jak było tylko d1,później wróciłem na to d2 bo był 100% upg. :P wcześniej trzeba było coś załadować,żeby mieć przynajmniej na jakieś "Poty" :D Teraz już mało opłacalne jest tu granie,ciekaw jestem czy serwer świeci pustkami,ale nie mam zamiaru tego pobierać i sprawdzać :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

No raczej nijaki. :D W głowie od kasy się poprzewracało, niestety. Ten serwer już nie wróci do dawnej formy, gdzie 4k graczy naraz online było.

To były piękne czasy... Było z kim pogadać, było kogo bić, miało się wrogów... Zajebiste siege gdzie było pełno ludków do bicia... Było co robić ;3

A teraz serwer się wypala coraz bardziej ;3

Chociaż sądzę, że gdyby adm się jeszcze postarał, to serwer ruszyłby na nowo. Zrobił coś z goldem znowu, usunął by duale 180+900 bo jest ich jeszcze pełno na serwie, zrobiłby jakieś promocje na cash i w IS, albo obniżył ceny cashu, jakieś ciekawe eventy zaczęły by się... To serwer zyskałby wiele graczy na nowo... Ja sama chętnie bym tam wróciła, bo serwer jest naprawde fajnie zrobiony, większość tak sądzi, no ale nie ma sensu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Znowu? Hahaha... Żenada ! Nic nie robią, a podnoszą levele, hahah xD Zero naprawiania bugów, zero prostowania rynku tylko lvl i lvl hahah... Po co? Żeby ludzie wydawali kolejne tysiące na eski i platyny. To jest śmieszne

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Neoxyh ty to sie wpierdalasz do kazdego serwa a jeden wielki ...uj o nim wiesz;D jak bys nie zauwazyla nie dlugo na destii bedzie lvl podniesiony

Akurat o Destiny mam dosyć rozległą wiedzę, tylko nie znam aktualnego stanu serwera. Poza tym zauważył*... Jeśli lvl będzie podniesiony, to serwer sam się skreśla. Najpierw powinny być ogarnięte bugi, potem dodawane nowości. Takie jest nie tylko moje zdanie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Akurat o Destiny mam dosyć rozległą wiedzę, tylko nie znam aktualnego stanu serwera. Poza tym zauważył*... Jeśli lvl będzie podniesiony, to serwer sam się skreśla. Najpierw powinny być ogarnięte bugi, potem dodawane nowości. Takie jest nie tylko moje zdanie.

Dokładnie. Tutaj niestety adm nie rozumuje logicznie ;3

Woli dodać nowy lvl dla zysku, niż odbugować serwer dla większej ilości graczy.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dokładnie serwer się sypie Coraz mniej polaków gra Nie wiem jak obecnie

O ile dobrze wiem ze stanu forum, to grają takie osoby, jak: Wymiatacz, Gwiezdny, buffdlaniepo i jacyś inni. Niemniej gra zdecydowanie mniej Polaków, niż za dawnych czasów.

@Który lvl ma boss Nightmare?

zSCFQrN.png

Opublikowano

O ile dobrze wiem ze stanu forum, to grają takie osoby, jak: Wymiatacz, Gwiezdny, buffdlaniepo i jacyś inni. Niemniej gra zdecydowanie mniej Polaków, niż za dawnych czasów.

Pomiń Gwiezdnego, bo chyba na Hard idzie ;D

@Pewnie coś około 300-500 jak mniemam. Nie pamiętam ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmmmm z tego co zaobserwowałem zostało 5ciu polaków na D2 :) I co z tego jak serwer jest nasz :P Zależy który boss te pierwsze maja 500 a ostatni który został usunięty miał 800 ;/

Domi Gwiezdny gra na hardzie? Jak możesz podaj mi nick jego postaci pls ;p pospamuje mu;p

Opublikowano

Hmmmm z tego co zaobserwowałem zostało 5ciu polaków na D2 :) I co z tego jak serwer jest nasz :P Zależy który boss te pierwsze maja 500 a ostatni który został usunięty miał 800 ;/

Domi Gwiezdny gra na hardzie? Jak możesz podaj mi nick jego postaci pls ;p pospamuje mu;p

Miał grać, ale nie wiem czy gra, czy ściągnął. Wiesz jak to jest dogadać się z nim... Nie wchodzę na tamto gg co on ma, więc za bardzo kontaktu z nim nie utrzymuje póki co. A grasz tam?;3 Jaki masz nick?

@World Bossy dalej takie mocne?;o

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To będzie tak co do harda wchodzę czasem jak mi się chce i mam ochotę ale często mnie tam nie ma :P nicki : MietuS , GhostRiderPL , PaPaSmerF jakoś tak z tym smerfem :P

A co do Mariusza on od zawsze był dziwny pamiętam moja pierwszą rozmowę z nim na ts i pierwszą zjebkę :P

Opublikowano

To będzie tak co do harda wchodzę czasem jak mi się chce i mam ochotę ale często mnie tam nie ma :P nicki : MietuS , GhostRiderPL , PaPaSmerF jakoś tak z tym smerfem :P

A co do Mariusza on od zawsze był dziwny pamiętam moja pierwszą rozmowę z nim na ts i pierwszą zjebkę :P

Nie widziałam Cię ani razu ;3

@Kiedy forum będzie czynne, wie ktoś?;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm nie widziałaś bo jak mówię mnie tam nie ma prawie wcale chyba że ktoś poczebuje pomocy :P hmmm forum to chyba nie otworzą :(

A nick jakiś posiadasz?:D

Szkoda ;c Nie ma gdzie spamić ;c

@Są jakieś nowości?

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...