Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

d3 to jest jedno wielkie gowno ! mało osób , praktycznie wogóle nie ma stoisk . Przyjdź na d2 jest drogo ale to idzie też w odwrotna stronę bo też możesz dużo zarobić.

Opublikowano

d3 to jest jedno wielkie gowno ! mało osób , praktycznie wogóle nie ma stoisk . Przyjdź na d2 jest drogo ale to idzie też w odwrotna stronę bo też możesz dużo zarobić.

A na jakim ch byłeś na d3? Bo tutaj nie ch1 jest główne tylko ch3... Stoisk może nie jest jak na d1 czy d2, ale zawsze znajdziesz to co potrzebujesz w dość niskiej cenie. Polaków jest bardzo dużo. Podejdź chociażby na arenę cięgle ktoś pisze po pl, lub zapytaj na czacie...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te raty to zmieniałeś -_-

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam już tego servera Ponieważ zawiodłem się gdyż mi i 5 kolegą wyczyszczono konta pozostawiono 600k golda tylko

też mam taki problem , żal eq all 180+15 acc zostało. tylko ;/

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

też mam taki problem , żal eq all 180+15 acc zostało. tylko ;/

Całe eq ns 200 lvl +15 full socket bp 7 lvl topaz opal i garnet ;/ acc tez poszło się walić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak ktoś ma zawalonego keyloggerami kompa to co się dziwić.

Mi okradli cienia z eq, ale raczej nie przez to, że oni źli, admin fefe, tylko miałem:

login: buffek

hasło: buffek

xD

Opublikowano

Jak ktoś ma zawalonego keyloggerami kompa to co się dziwić.

Mi okradli cienia z eq, ale raczej nie przez to, że oni źli, admin fefe, tylko miałem:

login: buffek

hasło: buffek

xD

ciekawo skąd to keyllogery , nawet nie mam czasu kompa formatnąć

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ściągasz co popadnie z internetu to masz, ale co ja będę się kłócił - Ty na pewno wiesz co ściągasz, masz pro komputer, pro antywirusa i nigdy nie masz prawa mieć keyloggera. Temat zakończony.

@topic

Ile % dostanę za Catsbi w Extreme Juno na d2?

Opublikowano

mi zmienili pasy chuje jebane

Wybacz, ale raczej wątpię, aby administracja zmieniała Ci passy do konta.

@ Czy w ostatnim czasie zostały wprowadzone jakieś nowości? Zastanawiam się nad powrotem na Destiny, ale jak ostatnio grałam to szału nie było. :)

Opublikowano

Wybacz, ale raczej wątpię, aby administracja zmieniała Ci passy do konta.

@ Czy w ostatnim czasie zostały wprowadzone jakieś nowości? Zastanawiam się nad powrotem na Destiny, ale jak ostatnio grałam to szału nie było. :)

http://forum.destinylastchaos.to/showthread.php?29585-Aktualizacje-i-Nowo%26%23347%3Bci

Tutaj masz all aktualizacje, które były przeprowadzone ;)

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...