Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od zidiociałego gma który chce mi zbanować konta na grze za spam w polskim temacie na forum LoL :D

Proszę Cię, staff na Destiny już przekroczył wszelkie granice debilności i niesubordynacji. Z tego, co słyszałam został tam zmniejszony exp (w sensie leci mniej expa za mobki), więc wbicie obecnego cap-u jest już wyczynem. Wziąwszy pod uwagę ceny itemów, to dla nowego gracza, bez wsparcia nikogo i ładowania cashu, jest to niemal a wykonalne. Serwer stracił wielu graczy, więc stara się ratować, jak może. Szkoda tylko, że zamiast zmieniać się na lepsze to cały czas leci w dół. A szkoda, bo Destiny było najlepszym p-serverem kiedyś.

I jestem pewna, że wbicie 260-ego poziomu będzie wiązało się z czymś, co załadowanie cashu bardzo, bardzo przyspieszy. ;)

Opublikowano

Osoby grające tam non stop mają tyle golda i itemów, że nie będą potrzebować ładowania cashu, żeby wbić tego capa. Co innego z nowymi graczami, w sumie, których ten serwer już pewnie nie uświadcza.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeśli dadzą 260lvl i będziemy musieli expić w ramslo to wbicie tego capu zajmie mi ile? 2 wieczory z moimi ruchami? Chyba że dadzą ogromną ilość expu to coś innego ;p

Opublikowano

ch 1 padło, większość osób w ogole nie moze sie zalogowac na swoje postacie, ciekawo kiedy to naprawia.

Oj, na Destiny to norma kiedyś była :D Pamiętam, jak czasem trzeba było czekać 2-3 tygodnie na restart, bo admin był na wakacjach xD

Tak więc nie zdziw się, że tyle to potrwa :p

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

tam cokolwiek było popsute to trzeba bylo czekac wiecznosc za kims kto to naprawi, gra ktos z Was tam? jakie sa ceny itp?

Opublikowano

tam cokolwiek było popsute to trzeba bylo czekac wiecznosc za kims kto to naprawi, gra ktos z Was tam? jakie sa ceny itp?

Ostatnio, jak byłam, to ceny się nie zmieniły. Czyli jewele dalej chodzą w miliardach...

Opublikowano

ja gram 

pbi 3-4kkk 

runy niebieskie 600kk diabelskie 300kk

Deus vult

Opublikowano

Wolał bym na d2 grać exp po 1kkk ale w 1 tydzień idzie od uja golda zarobić;p

na d2 tez drobi w belfist ? 

za godzine idzie wyciągnac 6kkk

Deus vult

Opublikowano

A tam czasem za Belfist nie jest podmienione Extreme Tarian?

W belfist są normalne mobki, czyli zombie itd. tylko od 171lvla i na nich można też dropić, bo o ile się nie mylę to z lsb za nie leciało po 2-4kk. Chyba nic się nie zmieniło.

Opublikowano

40 minut na d2 i 140kkk Nie wiem czy dobrze czy żle   :D

Co Ty gadasz, nie ma szans, by tyle w belfist wyciągnąć. Tyle możesz w tym czasie zarobić co najwyżej siedząc w Juno i sellając mc, i inne pierdoły.

Opublikowano

A co takiego w Belfist dodali ? Bo za moich czasów było standardowe 

moby wyglądają jak wyglądaja tylko podnieśli 168+  leci w c**j pu i kasa

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...