Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok,dzięki.

@666 post ;o

@A Black Pearl lvl 7 ile kosztuje teraz na d3 ? :D

GZ :D

BP do 20kkk chyba, ale nie jestem pewien bo dawno mnie tam nie było

Opublikowano

Jak ktoś ma zawalonego keyloggerami kompa to co się dziwić.

Mi okradli cienia z eq, ale raczej nie przez to, że oni źli, admin fefe, tylko miałem:

login: buffek

hasło: buffek

Powiem tak oprócz wgr4anego Win 7 na kompa mam LC Destiny i pasjansa xD Nic więcej nie pobieram jak gram np w jedną gre

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego, co wiem, najwięcej Polaków jest na d1.

No niekoniecznie, bardzo dużo przeniosło się z D1 na D2, ale dokładnie gdzie więcej to nie jestem w stanie powiedzieć.

Opublikowano

Miyoshi z kad mozesz wiedziec gdzie jest duzo polakow jak tu nie grasz . . . Najwiecej jest na d2 wiem bo tu gram. Vienio juz i tu placzesz ze ci konto okradli ?

Opublikowano

Miyoshi z kad mozesz wiedziec gdzie jest duzo polakow jak tu nie grasz . . . Najwiecej jest na d2 wiem bo tu gram. Vienio juz i tu placzesz ze ci konto okradli ?

Nie gram, ale zaglądam na Destiny, bo jeżeli mi się nagle zechce to wrócę i sprawdzam, które D jest najlepsze. :P Oczywiście nie liczyłam Polaków z d1 i d2, ale akurat, jak ja byłam to wydawało mi się, że d1 wygrywa pod względem liczby. :)

Opublikowano

Nie gram, ale zaglądam na Destiny, bo jeżeli mi się nagle zechce to wrócę i sprawdzam, które D jest najlepsze. :P Oczywiście nie liczyłam Polaków z d1 i d2, ale akurat, jak ja byłam to wydawało mi się, że d1 wygrywa pod względem liczby. :)

Mylisz się. Najwięcej polaków gra na D2. Nawet gildia stworzona przez polaków miała (może ma, nie wiem) MCS.

Z D1 wszyscy uciekli na inne serwery lub na D2.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pomoze ktos tutaj nowemu?

Gralem na d1 kiedys ale przewalalem cash zrobilem co chcialem i przestalem...

I teraz chce zaczac gre na D2 bez cashu xD mozliwe to wgl jest? wybicie sie bez cash? lub wbicie 225 lvla bez cahsu?

Opublikowano

UP

Będzie ciężko przy obecnych cenach zaczynać na D2 od zera, ale jeśli poświęcisz dużooo czasu na zarobek i później na exp to bez problemu nabijesz nawet 240

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Mam problem. Podczas aktualizacji czy sciągania patchy (chodzi mi o to jakby menu startowe) wyskakuje mi błąd failed to download file nie wiem czemu. Co zrobic?

EDIT: Tamten problem już nie ważny. Tera mam pytanie bo ja nie mam do wybporu żadnych serwerów d1 d2 d3 tylko np: Vinicius. I o co w tym chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak zainstalować lc bo sciangam instaluje sie do konca i znika ;/

Skoro instaluje się do końca to znaczy że zainstalowałeś xD

Sprawdź,może nie wiesz gdzie zostało zapisane.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...