Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer on.

/

@TOPIC

juz w chu*a leca, napisali ze naprawią WSZYSTKIE błedy ktore sie im zglosilo, a wszystkich nie naprawili.

Myślisz że to działa w ten sposób że ty zgłaszasz problem a on w 10 minut zostanie naprawiony?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu nie gra bo Gibon w 4k minut ma 130 a fake w 2.5k minut 129.. 1.5k roznicy na 1 lvlu nie molziwe..

moim zdaniem cos tu nie gra..:/

Opublikowano
Co Cie obchodza moje posty??

po 1st zobacz ja podaje tutaj problem a ten mi po rodzicach jezdzi..

Ty by sie nie zdenerwowal? patrz co napsiual pod twoim postem i wez wkoncu cos ogarnij...

Zaden 9 letni gowniarz nie bedzie obrazal moich rodzicow gdyby zrobil to na ulicy chlapa w ryj by dostal i by sie skonczylo no jeny dziecko mysli ze jest anonimowe w internecie a sie grubo myli.. ale idiocie tego nie wytlumaczysz.. ciagle czekam na pomoc z moim problemie a nie wiem czy rozwiaze go dziecko ktore jezdzi mi po rodzicach.. czytaj all posty nie tylko moje na przyszlosc!!! a

a potem sie wypowiadaj na moj temat..1

Racja, jego posty są żałosne. Lecz ja bym miał na to wyrąbane, przecież wiadomo, że to jakiś 9 letni hejter.

A do tematu to: Pierścień teleportacji nie działa jak powinien, czasem po kilku kliknięciach zadziała. Ogólnie problemy z połączeniem na serwer, czekam, czekam i nic, a net szybko chodzi.

Opublikowano

Myślisz że to działa w ten sposób że ty zgłaszasz problem a on w 10 minut zostanie naprawiony?

przez tyle godzin to powinni się wyrobić (od 22 godziny)

Opublikowano

Powiem tak: Wam się żaden serwer nie podoba, nie zastanawialiście się nad tym żeby zmienić grę?

LoL, WoW, DoTa, Tibia, NFS World itd. itd. Macie pełno tytułów BEZ BUGÓW (albo z małą ilością)!

Jak macie tylko latać po prezentacjach i pisać jakie to nie są te serwery to weźcie się zastanówcie czy nadal maniolić w tą gre.

Pozdro.

Opublikowano

Powiem tak: Wam się żaden serwer nie podoba, nie zastanawialiście się nad tym żeby zmienić grę?

LoL, WoW, DoTa, Tibia, NFS World itd. itd. Macie pełno tytułów BEZ BUGÓW (albo z małą ilością)!

Jak macie tylko latać po prezentacjach i pisać jakie to nie są te serwery to weźcie się zastanówcie czy nadal maniolić w tą gre.

Pozdro.

Pisac dobrze albo wcale? prosze cie.

Opublikowano

Gore weź się ogarnij.Z tego twojego forum priv... odeszli sami pro userzy,a ty masz to w dupie i tak nic z tym nie robisz.

Ktos stworzyl tam temat co sądzi o Elcardi ze to wielkie gowno,a nie serwer.

W komentarzach wiedze

Tak,masz racje

i inne tego typu komentarze które mowie ze elcardia to syf..

Az tak ci zalezy na tej gownianej kasie?

Serwery dedykowane dales all do archiwum,a ta osrana elcardie jako jedyna dales do dedykow.

Tyle srania.

Elcardia to bedzie najlepszy serwer na swiecie i w ogole,a co wyszlo?Gowno wyszlo...

"Jakby to było gdyby mnie nie było ?"

Opublikowano

Witajcie. Jest to beta, czy nie?

Bo nie wiem czy już grać . ;]]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Hmm... powiem Wam tak, nic Wam do tego co ja robię i jaką grę wybrałem itd.

Za to Wy powinniście ją zamienić na piłkę nożną albo inny sport.

Jeśli Wam się coś nie podoba to po prostu nie grajcie, boże nikt Was nie zmusza. ;P

Ja mam swoich ludzi, dla których to robię i oni doceniają naszą pracę, w przeciwieństwie do Was.

Pozdrowienia dla prawdziwych! Peace!

Opublikowano

@UP

najgorsze pierdolamento jakie widzialem...

powiem wam tak juz standardowy serwer na plikach rain jest ciekawszy od waszego... Jak tak spojrzec to nic nie zmienione, postawione, zostawione, oddane do grania i ch** niech sie dzieje co chce taka miala byc wasza dewzia tak ? No to powiem wam ze wyszlo wam bardzo dobrze;)

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Gore-Tex, czyli rozumiem - za tydzień oficial wersion tak? (oficlajna wersja startu).

Jeżeli tak, to wtedy zagram, tak żeby nie bylo od nowa zaczynać. ; ]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Gore-Tex, mówisz, że robisz serwer dla graczy. Chciałem pograć na serwerze razem z "moimi ludźmi" jednak Ty nawet nie raczyłeś odpowiedzieć na moje zapytanie. Jeśli takie podejście będziesz miał do tych, którzy będą tam grali to współczuje im wszystkim.

bez reklam serwerów

Opublikowano

Ok dla wszystkich którzy nie wiedzą:

-Od zeszłego tygodnia, do 18 czerwca (przyszła sobota) trwają beta-testy.

-Na becie testowane są wszystkie questy, handlarze, itemy, moby i wyłapywane są bugi

-Wszystkie błędy w grze są naprawiane, oraz usuwane do czasu startu oficjalnego startu serwera

-Po becie wszystkie konta będą usuwane

-Top 2 graczy na becie dostawało coinsy na testowanie nowych map, dlatego mają takie lvl'e

-ceny, oraz itemy u handlarzy mogą nieco się zmienić na oficjalu

To tyle, mam nadzieję że rozwiałem wasze wątpliwości...

anonym.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...