Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 stron temu pisalem ze nie wystartuje w sobote 11. rusza 18 i bedzie to co z nevrastem(czyt. piekna zapowiedz-server taki sobie:)i oczywiscie lagi beda:)

Pracujesz gdzieś na budowie? Bo przypominasz mi typowego robotnika z Polski.

Godzina 18.00 - Pieprzyć robotę czy zrobione czy nie, fajrant to fajrant. A jeszcze postawie sobie na środku ulicy koparkę, niech stoi. W końcu to nie mój problem.

Właśnie przez takich ludzi Polska nawet za 10 lat nie bd. miała autostrad/stadionów/*wstaw dowolną część infrastruktury chodź w 1/10 dorównujących Niemcom.

Tak samo serwer - zrobiony czy nie zrobiony ma być. Pff...

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mnie nie interesuje twoje przeżycie że matka przy twoim porodzie na głowie usiadła a po za tym trochę długo szukałeś o ,,downie"

2dtt01s.png
Opublikowano

Wiem ale bez przesady..

@ po 1 naucz się pisać poprawnie po polsku

po 2 chyba jeszcze nie chodzisz do szkoły ponieważ nie umiesz ułożyć zdania

po 3 tak piszesz że nawet nie można cię rozczytać

po 4 nie wiem kto to DaggerSrace jeszcze takiej osoby na forum nie widziałem no ale spoko

2dtt01s.png
Opublikowano

Wiem ale bez przesady..

@ po 1 naucz się pisać poprawnie po polsku

po 2 chyba jeszcze nie chodzisz do szkoły ponieważ nie umiesz ułożyć zdania

po 3 tak piszesz że nawet nie można cię rozczytać

po 4 nie wiem kto to DaggerSrace jeszcze takiej osoby na forum nie widziałem no ale spoko

to kup se okulary morze zobaczysz za kreta robisz?

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Opublikowano

Pracujesz gdzieś na budowie? Bo przypominasz mi typowego robotnika z Polski.

A co, przypomina ci to jak ojciec z tobą rozmawia jak wróci z roboty? Weź się kurwa nie wypowiadaj na tematy, o których myślisz, że masz pojęcie, a nie masz. Pozdrów ojca, powiedz, żeby jutro znowu nie opierdalał się tak jak dzisiaj, bo widziałem jak zamiast łatać dziury w drodze to mieszał cement fujarą.

gz bana

Opublikowano

A co, przypomina ci to jak ojciec z tobą rozmawia jak wróci z roboty? Weź się kurwa nie wypowiadaj na tematy, o których myślisz, że masz pojęcie, a nie masz. Pozdrów ojca, powiedz, żeby jutro znowu nie opierdalał się tak jak dzisiaj, bo widziałem jak zamiast łatać dziury w drodze to mieszał cement fujarą.

gz bana

Ou, w takim razie rozumiem że ty masz duże doświadczenie ? :X

Mi jest obojętne czy ten serwer wystartowałby jutro czy za tydzień. I tak się coś tam pogra. Jeśli to nie będzie taki hard jak nevrast to spoko :>

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

witam!

podczas logowania na stronie www servera wyskakuje mi : Zostałeś zbanowany, aby sprawdzić za co wejdź w pręgierz. Ok nic złego na servie nie robiłem, wchodze w pręgierz, a tam tylko jeden gosciu zbanowany, i to nie ja ....

Też tak macie ?

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

witam!

podczas logowania na stronie www servera wyskakuje mi : Zostałeś zbanowany, aby sprawdzić za co wejdź w pręgierz. Ok nic złego na servie nie robiłem, wchodze w pręgierz, a tam tylko jeden gosciu zbanowany, i to nie ja ....

Też tak macie ?

aktywuj konto (link będziesz miał e-mail który podałeś podczas rejestracji)

Opublikowano

przepraszam, że pytam nie chce mi się szukac w tej stercie postów, kiedy start oficjalny w koncu jest?

bez reklam serwerów

Opublikowano

ja mam pytanie dotyczace konca bety?? , kiedy koniec i kiedy start juz oficjalny???

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

@UP

Zadajesz to samo pytanie które zadał kilka postów przed tobą ktoś inny...

Tak ciężko sprawdzić pierw stronę główną (Elcardia.pl) ,a dopiero później się zapytać ?

Opublikowano

Co Cie obchodza moje posty??

po 1st zobacz ja podaje tutaj problem a ten mi po rodzicach jezdzi..

Ty by sie nie zdenerwowal? patrz co napsiual pod twoim postem wie cwez wkoncu cos ogarnij...

Zaden 9 letni gowniarz nie bedzie obrazal moich rodzicow gdyby zrobil to na ulicy chlapa w ryj by dostal i by sie skonczylo no jezus maria dziecko mysli ze jest anonimowe w internecie a sie grubo myli.. ale idiocie tego nie wytlumaczysz.. ciagle czekam na pomoc w moim problemie a nie wiem czy rozwiaze go dziecko ktore jezdzi mi po rodzicach.. czytaj all posty nie tylko moje na przyszlosc!!! a

a potem sie wypowiadaj na moj temat..1

@UP z "muzgiem" to tylko ty istniejesz

jak cie sluham to mam ohote puscic bonka

widac po twoich postach bo mieszkasz tam gdzie koty dupa szczekajom

a ty jestes najwienkszym pajacem na tym forum pajacuwo ty by twoje jaja nie gurowały nad twoim umysłem hlopcze

eee

GRAM NA S 26

Opublikowano

hahaa a do tego gasze cie jak peta a ty sie tzesiesz jak starej babie cycki

eee

GRAM NA S 26

Opublikowano

dobra Gore-Tex nie odpowiedział na moje pw więc zwracam się do Was wszystkich może ktos pomoże m rozwiązać problem, a ja się odwdziecze - limit +/- + ocena profilu 5. Napisałem taką wiadomość do Gore nie odpisał mi...moze ktos z Was mi pomoze.

Witam. Nie ukrywam, że mam problem z clientem Elcardii. Nie wiem czy specjalnie będziesz tracił swój czas specjalnie dla jednego gracza, jednak mam takową nadzieje. Mianowicie chodzi o to iż gdy wchodzę na Elcardie to ładuje mi się pasek a później nie ładuje się mi mapa tzn obraz gry stoi na pasku logowania a kursor zmienia sie w napis "doswiadczenie" mialem ten sam problem z innym clientem innego serwera. Nie ukrywam ze licze na Twoją pomoc. Mam nadzieje ze mi pomozesz. . Proszę o szybką odpowiedz z góry dziekuje

reinstal nie pomaga

bez reklam serwerów

Opublikowano

dobra Gore-Tex nie odpowiedział na moje pw więc zwracam się do Was wszystkich może ktos pomoże m rozwiązać problem, a ja się odwdziecze - limit +/- + ocena profilu 5. Napisałem taką wiadomość do Gore nie odpisał mi...moze ktos z Was mi pomoze.

Witam. Nie ukrywam, że mam problem z clientem Elcardii. Nie wiem czy specjalnie będziesz tracił swój czas specjalnie dla jednego gracza, jednak mam takową nadzieje. Mianowicie chodzi o to iż gdy wchodzę na Elcardie to ładuje mi się pasek a później nie ładuje się mi mapa tzn obraz gry stoi na pasku logowania a kursor zmienia sie w napis "doswiadczenie" mialem ten sam problem z innym clientem innego serwera. Nie ukrywam ze licze na Twoją pomoc. Mam nadzieje ze mi pomozesz. . Proszę o szybką odpowiedz z góry dziekuje

LuKK reinstal nie pomaga.

zle napisalem tego posta, przepraszam, proszę o skasowanie go.

bez reklam serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...