Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajmy, że każdy człowiek ma swoje minusy, mi czasami pękają nerwy, ale dziwicie się? 250 ludzi pisało mi na GG w jednym momencie, setki zgłoszeń na support, przeskakiwanie z TS3 na skype i spowrotem...

To jest męczące (miałem inne serwery), nawet nie wiecie jak bardzo i wtedy przychodzą ludzie, którzy dobijają i nie pomagają..

Jeszcze raz za wszystko przepraszam, bo tak naprawdę za tym wszystkim stoję ja.

W ramach przeprosin obiecuję Wam syty event na starcie.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LUDZIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ JEDYNIE CZASEM DAJĄ SIE POKAZAĆ Z INNEJ STRONY. Zrozumcie to ku*** ja nie wierze w zadne zmiany cham bedzie dalej chamem. Te wypracowanie to chyba ze slownikiem pisal albo stara mu pomogla. TO jest dopiero szczyt i powtarzam wam jeszcze raz ZROZUMCIE TO WKONCU !!!!!!!!!

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Nie obrażaj ,jeśli Ci się Serwer nie podoba poprostu nie graj.

Odrazu widac, ze jak byles maly to Cie 3 razy podrzucili, a tylko raz złapali. Czy ja powiedzialem, ze mi sie serw nie podoba? O HA sie wypoweidzialem tumanie ciemny. Zagram na piperzonym otwarciu i ku*** dajcie czlowiekowi cos powiedziec neosy rabane

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Chcę prosić o zakończenie wszelkich dyskusji na temat mojego serwera w tym temacie, róbta co chceta w MOJEJ zapowiedzi. Proszę również nie opowiadać o atakach DDoS ze strony Elcardii, bo takich nie było.

Pozdrawiam

WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Odrazu widac, ze jak byles maly to Cie 3 razy podrzucili, a tylko raz złapali. Czy ja powiedzialem, ze mi sie serw nie podoba? O HA sie wypoweidzialem tumanie ciemny. Zagram na piperzonym otwarciu i ku*** dajcie czlowiekowi cos powiedziec neosy rabane

mógłbyś nie obrażać?

chyba że raport chcesz

Opublikowano

Wy jesteście tacy ułomni czy tylko udajecie? Najeżdżacie na niego o te perły, wyjaśnił a wy dalej swoje.

Gdzie napisał, że faworyzuje TOP20? NIGDZIE! To są tylko wasze chore wymysły. Pisał, że gracze +80. Wbij 80 i też byś dostał na test epika. (Oczywiście po rozmowie na TS, tak jak pisali)

Cieszcie się, że serwer ma OpenBeta, możecie sobie pograć, po testować kim i jak najlepiej grać.

Opublikowano

Hmmm wydaje mi się, że to bezsens i tak... to że ktoś jest no-lifem ma mieć łatwiej ? I tak nie wierzę w te jego nawrócenie jak wczoraj jeszcze pisał "mój serwer DAŁNY więc robie co chce" ... Tyle w temacie :]

Opublikowano

Co jest co chwila Off On Off On i tak w kolko

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

nudny i lipny serwer;/

moim zdaniem nie opłacało się na niego czekać ..

zapowiedź była lepsza;)

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Nic sie nie stalo, po prostu technik myslal ze wlaczyl serwer, ale zapomnial i poszedl spac, a teraz jest w szkole.

Prosze nie nie martwic, wszystko jest ok.

Opublikowano

Co za.... A powiedz mi kolesiu. Jak ty chcesz ubrać ten epic broń skoro on jest od 80 lvlu ? Pomyśl czasem

To ty pomyśl. Beta ma na celu test, a nie bezmyślny exp przez kilkadziesiąt godzin, żeby wbić sensowny lvl. Expić to sobie będziecie jak serw oficjalnie wystartuje, teraz jest czas na sprawdzenie wszystkiego. Zauważ że na każdej becie jest tak że w kilka minut masz wszytko, i o to chodzi. Nie tracisz kilku dni na wbicie 80lvl+, tylko od razu możesz skupić się na wyłapywaniu błędów. A teraz Elcardia jest w fazie Beta-testów, a bardziej przypomina normalny serw z pogranicza Hard/Medium. To nie jest normalne.

Opublikowano

Ja was nie czaje. To jest beta a nie official jeszcze. Jak ma ochotę to niech sobie rozdaje na becie. Jak będzie official i będą rozdawać itemy to wtedy możecie im dupe pruć że sa żje^&*bani bo itemy rozdają i ogólnie serv do dupy.

Opublikowano

Jak zwykle ten sam tekst tylko trochę zmieniony... to już bym wolała ''wyjdź sobie na dwór... i pograj sobie w piłkę...''

To samo mogę ja Tobie powiedzieć. Po co siedzisz ? Idź sobie pograć na podwórku w piłkę albo posiedzieć z kolegami !

A co do tematu to serwer dupny już wole Nevrast .

Opublikowano

Jak zwykle ten sam tekst tylko trochę zmieniony... to już bym wolała ''wyjdź sobie na dwór... i pograj sobie w piłkę...''

To samo mogę ja Tobie powiedzieć. Po co siedzisz ? Idź sobie pograć na podwórku w piłkę albo posiedzieć z kolegami !

A co do tematu to serwer dupny już wole Nevrast .

Chciałas zablysnac inteligencja ale Ci nie wyszlo:( Czy ja ulomne dziecko mowie ze mi zle? Mam czas to siedze , a kolegow do grania w pilke mialem za czasow szkolnych. Widac ze twoj poziom zatrzymal sie na etapie podstawowki bo nawet sie nie domyslasz blondyneczko ze troche "starsi" ludzie tez tu zagladaja. Wypier*** na neverast albo w pole robic bo tylko do tego sie nadajesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...