Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak piszę tutaj ostatni raz jakiekolwiek sprostowanie, bo nie mam obowiązku się tłumaczyć przed Wami.

Tak jak wczoraj rozdawałem wszystkim (na głównym placu, po informacji na chacie) Broszurki Szermierki (które słabo dropiły - teraz już to poprawione),

tak dziś rozdawałem perły 80+ w celu ulepszania epików. Tłumaczyłem, że każdy kto wbije 80+ dostanie ode mnie materiały do ulepszania epików w celu testów nowych broni itd.

Jaki był tego efekt? Taki, że znaleźliśmy 3 poważne błędy a otóż:

- tarcza na 80 lvl nie miała ikonki,

- buty na 80 nie działały tak jak należy

- epik na 80 lvl nie ulepsza się tak jak należy

Niech mi teraz Ci wszyscy cwaniacy w tym temacie, którzy piszą bzdury na temat administracji powiedzą ILE WY ZGŁOSILIŚCIE BŁĘDÓW?! (chcę wasze id na priv i zaraz napisze kto ile zgłosił)

Podejrzewam, że żadnego. Gdy TOP20 zgłosiło ich już setki i nie zapowiada się na koniec! I nie mówcie mi, że już wszystko jest znalezione, bo to nie prawda (każdy wie jak pliki serwerówe Metin2 są zbugowane).

DODAM, ŻE NIE WAŻNE CO DAM NA BECIE (ZAWSZE TYLKO W CELACH TESTOWYCH, TYLKO LUDZIOM 17 LAT+ Z TEAMSPEAKA 3 - POZDRAWIAM) TO I TAK ZOSTANIE USUNIĘTE I NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA NA WERSJI OFICJALNEJ!

Opublikowano

Więc tak piszę tutaj ostatni raz jakiekolwiek sprostowanie, bo nie mam obowiązku się tłumaczyć przed Wami.

(...)

Niech mi teraz Ci wszyscy cwaniacy w tym temacie, którzy piszą bzdury na temat administracji powiedzą ILE WY ZGŁOSILIŚCIE BŁĘDÓW?!

Podejrzewam, że żadnego. Gdy TOP20 zgłosiło ich już setki i nie zapowiada się na koniec! I nie mówcie mi, że już wszystko jest znalezione, bo to nie prawda

I teraz faworyzujesz topke. Wiedz ze kazdy pomniejszy gracz (czy ma lv 5, 25 czy 95 ) powinien być traktowany tak samo przez administracje.

18863.jpg

Gdy pochłonie ciemność...

Opublikowano

]Więc tak piszę tutaj ostatni raz jakiekolwiek sprostowanie, bo nie mam obowiązku się tłumaczyć przed Wami.

Tak jak wczoraj rozdawałem wszystkim (na głównym placu, po informacji na chacie) Broszurki Szermierki (które słabo dropiły - teraz już to poprawione),

tak dziś rozdawałem perły 80+ w celu ulepszania epików. Tłumaczyłem, że każdy kto wbije 80+ dostanie ode mnie materiały do ulepszania epików w celu testów nowych broni itd.

Niech mi teraz Ci wszyscy cwaniacy w tym temacie, którzy piszą bzdury na temat administracji powiedzą ILE WY ZGŁOSILIŚCIE BŁĘDÓW?! (chcę wasze id na priv i zaraz napisze kto ile zgłosił)

Podejrzewam, że żadnego. Gdy TOP20 zgłosiło ich już setki i nie zapowiada się na koniec! I nie mówcie mi, że już wszystko jest znalezione, bo to nie prawda (każdy wie jak pliki serwerówe Metin2 są zbugowane).

czyli tylko ci z topki są najważniejsi?

setki błędów? raczej watpie

to że ktoś jest w TOP 20 nie znaczy że jest najlepszym testerem (tacy to raczej testy mają głęboko gdzieś)

Opublikowano

Up

Zgadza się

nie ważne że ktoś ma 10 lvl a ktoś 90 powinien być tak samo traktowany

jeżeli daliście perły graczom 85+ w celu sprawdzenia czegoś

to dla czego nie daliście tym z niższym lvl ??

DAWAĆ MINUSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fv93yt.jpg

Dawne konto :Kubusk180 ban za MOJĄ GŁUPOTĘ ;/

http://www.mpcforum....1498-kubusk180/

1320407960.png

Mój zajebiście szybki Internet :)

Opublikowano

Jaką macie różnice na becie? lol

beta jest po to żeby się pobawić a tutaj narwańce się znalazły.

Potem jakieś domysły jakoby topka miała dostać SM, już już na pewno.

Ale taki naród Polski. Najważniejsze to szukać dziury w całym.

Bawcie się póki nie ma ostrej konkurencji o topke bo potem bd już oficjalna wersja.

Co ma tak wyglądać na oficjalnym? To są jedynie testy i to otwarte. A tutaj gromy się sypia bo beta jest nie dopracowana.

LOL what a noobs

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Więc tak piszę tutaj ostatni raz jakiekolwiek sprostowanie, bo nie mam obowiązku się tłumaczyć przed Wami.Tak jak wczoraj rozdawałem wszystkim (na głównym placu, po informacji na chacie) Broszurki Szermierki (które słabo dropiły - teraz już to poprawione),tak dziś rozdawałem perły 80+ w celu ulepszania epików. Tłumaczyłem, że każdy kto wbije 80+ dostanie ode mnie materiały do ulepszania epików w celu testów nowych broni itd.Jaki był tego efekt? Taki, że znaleźliśmy 3 poważne błędy a otóż:- tarcza na 80 lvl nie miała ikonki,- buty na 80 nie działały tak jak należy- epik na 80 lvl nie ulepsza się tak jak należyNiech mi teraz Ci wszyscy cwaniacy w tym temacie, którzy piszą bzdury na temat administracji powiedzą ILE WY ZGŁOSILIŚCIE BŁĘDÓW?! (chcę wasze id na priv i zaraz napisze kto ile zgłosił)Podejrzewam, że żadnego. Gdy TOP20 zgłosiło ich już setki i nie zapowiada się na koniec! I nie mówcie mi, że już wszystko jest znalezione, bo to nie prawda (każdy wie jak pliki serwerówe Metin2 są zbugowane).DODAM, ŻE NIE WAŻNE CO DAM NA BECIE (ZAWSZE TYLKO W CELACH TESTOWYCH, TYLKO LUDZIOM 17 LAT+ Z TEAMSPEAKA 3 - POZDRAWIAM) TO I TAK ZOSTANIE USUNIĘTE I NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA NA WERSJI OFICJALNEJ!

DODAM, ŻE NIE WAŻNE CO DAM NA BECIE (ZAWSZE TYLKO W CELACH TESTOWYCH, TYLKO LUDZIOM 17 LAT+ Z TEAMSPEAKA 3 - POZDRAWIAM) TO I TAK ZOSTANIE USUNIĘTE I NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA NA WERSJI OFICJALNEJ!

Pisz co chcesz...

Serw miał być dopracowany a my mieliśmy go przetestować chyba? Wy chcecie w tydzień stworzyć serwa który jest zapowiadany od x czasu? kpisz?

- Jak chcesz takiej super bety to dlaczego nie zrobisz npc z tymi gównianymi ulepszaczami <perły,liscie,talizmany,zardzwiale ostrze itp> co potrzebne, a tak w ogóle mialy być tylko perły?

- Skoro chcesz z broszki robić kamyk to wstaw ja do sklepu albo ustaw drop ?

- Dlaczego faworyzujesz jednych a innych masz w "dupie"

- Kazdy serv sypie sie z tych samych powodów ...

Zycze ci powodzenia Gore, ale daleko tak nie zajedziesz...

a do wszystkich: "każdy priv upada , wcześniej czy później"

Servera Elcardia Nie polecam.

1293557482-U124874.png
Opublikowano

Bawcie się póki nie ma ostrej konkurencji o topke bo potem bd już oficjalna wersja.

a ja zawsze myślałem że beta służy wyłącznie do testowania i na zabawę nie powinno być miejsca(przynajmniej w takim stopniu)

Opublikowano

Dla twojej wiadomości sam gm mówił że top 20 na becie dostanie SM na start oficjalny i dzieci zaczely wyścig szczurów ;] widać że na serwerze nie grałeś.

Opublikowano

Dla twojej wiadomości sam gm mówił że top 20 na becie dostanie SM na start oficjalny i dzieci zaczely wyścig szczurów ;] widać że na serwerze nie grałeś.

dostanie to dostanie po co się przejmować...

jak taka jest mentalność administracji to wiesz...

Opublikowano

Najwyraźniej ominął mnie ten moment. Ale powątpiewam że chodziło mu o top20, a bardziej o osoby najaktywniejsze.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Najwyraźniej ominął mnie ten moment. Ale powątpiewam że chodziło mu o top20, a bardziej o osoby najaktywniejsze.

chodziło o top 20 ;>

1293557482-U124874.png
Opublikowano

Co za kolo Gore-Tex mogles chociaż nie informowac o tym że oni dostaną sm....

A dlaczego topka z bety ma dostac sm nie rozumiem

po chuj mam grac na beta jak wbije lv zrobie te eq i w sobote czy tam w piątek restart bedzie

i teraz jebane kurwa nooooooo Live wbija lv zeby tylko sm dostac

Nie dawaj im sm ...

Lepiej daj sm topce po tygodniu oficiala

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

nic wam nie pasuje omg ... wy byscie chcieli serwa gdzie na poczatek masz

-max lvl

-max eq

-full kasy

i grac tylko dla topki bez zabawy

ja polecam serwa dobrze sie na nim bawie ^^ moim zdaniem mila atmosfera wy sobie mozecie sądzić co chcecie

teoden.png

Opublikowano

Serwer beznadziejny szkoda gadać. Nie ma ss do zamknięcia on idzie.

NIE POLECAM

@Edit

Za co minusy że mi się serwer nie podoba nooby z was ci co dali minusa...

Szkoga gadać wielka dzieciarnia i może nie spamujcie tylko uzywajcie opcji EDIT !!!!!

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Gore-Tex wy macie chyba reje zjebane cos ten RastaMan1234567 czy jakos tak nie może sie zarejstrowac ja tez nie moge drugiego konta zrobic bo nie przychodzi kod zwrotyny

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Przecież TOP20 serwera dostanie KOD'y na SM'y na 30 zł na offcial wersji, pisał HA. A teraz ci co mają hwangi już mają zapewnione te Sm. To jest sprawiedliwośc? ...

Opublikowano

ja uzywam gmaila i jakos ani w zakladce "spam" ani normalnie tego linku nie ma ;x

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Buhahahaha. Teraz jak gracze uciekają to wielce się solidaryzujesz z NevrasTem. HAHAHAHA. Żałosne.

Gracze są wybredni? Przypomnij sobie jak Ty najeżdżałeś na Nevrast, gdy team tego serwera nie powiedział nic złego o elcardii. Po prostu bałeś się lepszej konkurencji, a teraz próbujesz jakoś naprawić swój błąd - za późno:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...