Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gore jeśli mozesz odpowiesz mi dlaczego nie aktywuje mi się wgl konto ;/ a tak bardzo chciałbym zagrać

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi rownierz nie chce się już grać na tym servie. Reset do 16 ?? - takie rzeczy robi się w nocy ...

Pozatym na servie gra bardzo mało osób, a jeżeli już są to 20 max. Co to wogóle jest ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jakbyś się cofnął stronę lub kilka wstecz to miał byś tam dowody jak na dłoni

Nie zwracaj uwagi na niego wylecial z gm i teraz cwaniaczy ^^ a podbno ma +20lat

@Topic

Serwer bedzie online w ciagu paru h bo poprawiamy jail na dedykui wgrywamy FW i pare usprawnien

ban.gif

Opublikowano

Ten temat to spam i nic wiecej serwer jest w beta i bedzie online mysle ze do 18 max bo koncze juz. Po co to robie? a po to by nie bylo wlamow do bazy i roznych akcji ^^

ban.gif

Opublikowano

Ty sobie myślisz, że to jest jakiś czat? Żebyśmy coś przekazywali komuś? Ogarnij się troszke:)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Ogarnij się i tak są beta testy więc co Ty masz do ludzi którzy teraz będą grali.

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Dobra, dobra... Zobaczymy co zmieni się na serwie po opuszczeniu (wywaleniu etc.) Code'a. Mam nadzieję że chociaż szybciej naprawicie te wszystkie zaległe bugi ( nie mówcie że już wszystkie naprawione, bo tak nie jest).

anonym.png

Opublikowano

Kurcze cos mi e-mail z potwierdzeniem niechce przyjsc ;//

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

W ogóle nieprzychodzi mi link potwierdzajacy czekam juz 2h

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

JA ZABIJAŁEM KOMENDĄ I PRZEPRASZAŁEM ZA TO ?! CZŁOWIEKU OGARNIJ TY SIĘ, PIERWSZE CO SŁYSZĘ... ZA TAKIE OSZCZERSTWA W MOIM KIERUNKU ŻEBYM CI SPRAWY DZIECIAKU NIE ZROBIŁ BO RODZICE SIĘ NIE WYPŁACĄ

Dzień dobry , chciałem zgłośić oszeczerstwa. Użytkownik EVIL z mpcforum.pl powiedział że mi odbija , zabijałem graczy komendą i nie mam 18 lat.

Zaiste fascynujące.

Opublikowano

@up

hah jeśli to jest naprawde rozmowa z adminem tego zerowego serwa, to nie polecam ;d

i tak nie polecam, długo nie postoi .

Jbc to zapraszam na serwer Ahrima***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...