Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po prostu zrobili ten serwer by mieć się na kim wyżyć i tyle

ps.adrian - Gore i Code pisali z jednego GG? on ma rozdwojenie jaźni? W sumie po tak pierdolniętym człowieku nie byłbym zdziwiony

Opublikowano

Japierdole co za spamerzy Flynn wiekli guru a ten 2 jeszcze lepszy ^^ a podobno nevrast odpuscil sobie wojne wiec ujme to w jednym slowie

WYPIERDALAC spamerzy!!!

@mod

warnuj , banuj rob co chcesz jebie mnie to

ban.gif

Opublikowano

Servera nie polecam, gdyż jest podobny do innych. Wole pomęczyc się na PL'u ewentualnie Tiverii niż grac Tu.

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

im już raczej nic nie pomoże

zresztą jakby tak wstawić wszystkie ss z ich zachowaniem to wątpię czy by strona starczyła

EDIT: Jeżeli ktoś nie życzy sobie tej "muzyki":

1.Po uruchomieniu clienta wejdź w Menadżer Zadań

2.Przejdź do zakładki "Procesy"

3. Na liście odszukaj proces "metin2client.bin"

4. Kliknij na "Zakończ proces"

UWAGA: PO WYŁĄCZENIU CLIENTA PROCES "metin2client.bin" się nie wyłącza i ta muzyka będzie dalej lecieć aż do ponownego restartu kompa więc usuń go ręcznie sposobem opisanym powyżej jeżeli nie zrobiłeś tego podczas gry

Opublikowano

Ja niczego nie chciałem im zjebać. Wręcz przeciwnie. Grałem na Elcardii1, grałem teraz na becie. Nadal jestem w topce. Starałem się pomóc. Zgłaszałem bugi i opierdalałem tych, którzy narzekali. Nie miałem racji. Ten serwer to gówno a jego team to banda niedojebanych dzieci. Traktują graczy jak śmieci a później im słodzą jak to oni pomagają w tworzeniu serwera. A to gówno prawda. Piszą głupoty na stronie serwera, że naprawili epiki np. Gówno naprawili. Właśnie sprawdzałem, epiki nie działają a jutro chcą z oficjalnym otwarciem ruszać. Jak ktoś na oficjalu zrobi sobie fajną broń a później będzie do wyrzucenia ba epik na który ją przerobi nie będzie działał to dopiero będzie fajnie nie? To banda idiotów co myśli, że jak napisze "jesteście wspaniali" sprawi, że wszyscy będą tam grali bez względu na to że szambo. A jeżeli ktos powie złe słowo to 17-letni carbonik napisze, że go zbije. uuuu straszne. Pierdolony obszcymurek smarkaty. I jeszcze te ich ceny w IS, jak promocje z biedronki. Uważają, że mają do czynienia z takimi debilami jakimi smi są. Niech sobie w dupę wsadzą te wazeliniarskie teksty i groźby. NIE MARNUJCIE CZASU W TYM SZAMBIE.

Opublikowano

Szkodzicie sobie? A co mi może zrobić 17-letni, napinający się przez kabelek melepeta? To my możemy pocisnąć team elcardii i cały ten śmieszny serwer. Bug na bugu i bugiem pogania.

Opublikowano

a ty co w ftp siedzisz? skrypty naleza do mnie a strona to nie byla moja decyzja ^^

Jestem w 100% ze jednak nie naleza do ciebie. Wstydzilby sie. klamiesz nam prosto w oczy a okazuje sie, ze "twoje" skrypty wcale nie naleza do ciebie. skopiowales, zedytowales i nazywasz swoim. nie dziala to tak synku

Opublikowano

Peter, wiesz co to za muzyka ?

Otóż taka muzyka (jeśli chcemy) pojawia się, gdy na jakiś plik nałoży się keyloggera. Czyli na Elcardii są klogi. Dziękuje dobranoc. Kolejny powód aby tam nie grać.

szkoda że na to nie wpadłem

pliku MP3 nie da się otworzyć!

Opublikowano

wersja serwera do Kamer Moda:

http://www.speedyshare.com/files/28982335/ElcardiaMod.rar

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=41f9b3c6b8ab34f57cc194ddb3f8bab6e1c591cc74960c5af71c87aa58c7f1e4-1308122615

(jeżeli ktoś boi się tych wirusów to niech sobie sam zrobi. Od razu mówię że jest to czysty KamerMod ze zmodyfikowanym plikiem serverinfo.py)

Moda na serwer należy uruchamiac poprzez ConnectHelper.exe!

Instrukcja w środku

(jest to w pełni działający ModKamera bez żadnych komunikatów typu "Twój klient nie zgadza się z plikami serwerowymi. Proszę pobrać najnowszą latkę."

Macie tutaj moda jeżeli nie chcecie ryzykować z "clientem"

Podziękowania dla WoJjTeK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...