Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny ten plik mp3 którego nawet Media Player ani żaden inny odtwarzacz nie otworzy

18229209821995502693.jpg

Sprawdziłem go też na wieży stereo plik - działa (widocznie dziwnie skonwertowany plik)

ale to jest dziwne zamiast wpakować go do plików w "pack" do sound.epk to występuje w tak dziwnym miejscu i jest zagnieżdżony w pliku binarnym clienta

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak zjebać reputacje swojego serwa (mówie tu o Gore, alchemiku). Według mnie to są zwykłe gbury i chamy. Wyżej opublikowane screeny są tego najlepszym przykładem. Aż przykro się robi jak widzi się co oni piszą.

Opublikowano

no to oficjalnie złóżmy znicz na kolejnym serwie z serii "E" [*]

Znicz skladamy poprzez wpisanie na samym dole naszego posta tego znaczka [*]

[*]

Ku*wa faktycznie nad "E" jest klątwa...

sygna.png
Opublikowano

Uwaga dla tych co maja zamiar zalozyc serwa gdzie 1 litera w nazwie bedzie E nie maja prawa robic zapowiedzi na mpc bo to kurwa klatwa!

Opublikowano

Pomysł z plikami był dobry, wrzucone do temp + no nie łudźmy się zabezpieczenie standardowe wynikające z klienta

7815696ecbf1c96e6894b779456d330e

Tylko błąd w tym, że tak łatwo można było sobie decompresować launchera w AutoIt, ogólnie polecam poczytać o obfuscator.

Klient to słaba strona zabezpieczeń.... =)

ps.

Gore-Tex kiedyś mnie uraziłeś ale nie będę się na Tobie za to mścić.. Nie jestem taki z resztą po tym co widziałem...

Z resztą dość mam tego obgadywania za plecami, chcesz coś mi powiedzieć prosto to zapraszam na PW, lub webchat.freenode.net

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

NIE GRAJCIE TU JUZ TEN STABILIS LEPSZY ! TEN SERV TO DNO I JAKIS ZIOMEK CO POJECHAL DO SZWECJI ZARABIAC SIE MADRZY BO W POLSCE NAWET DOBREJ SZKOLY NIE SKONCZYL BO TAK BY NIE MUSIAL WYJEZDZAC IDIOTA a mysli ze jest najmadrzejszy ...

Opublikowano

Dobra, bo sprawy zaszły zbyt daleko. Nie udzielałem się do tej pory jednak widzę, że wymaga tego sytuacja. Na wstępie chce was przeprosić za zachowanie członków Teamu Elcardia. Od teraz kontakt na linii Team Elcardia - Gracze będzie się odbywał przez moją osobę. Staramy się jak możemy więc jest nie do pomyślenia żeby zniszczyć swoją pracę wypowiedziami. Zapewniam was, że zachowanie członków naszej ekipy ulegnie zmianie i na oficjalnej wersji żadne królestwa ani gracze nie będę faworyzowani. Najważniejsze to równa rozgrywka a nie z góry ustalanie kto ma być kim. Klient jest zabezpieczony w miarę jak się da, gdyby każdy chciał roztrząsać inne serwery to wszystko da się złamać. Jednak nie o tym chce napisać. Prosiłbym już o nie spamowanie linkami do wypowiedzi które są krótko mówiąc "nieodpowiednie" i za które jeszcze raz przepraszam. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek pytania z chęcią odpowiem na PM . Jestem człowiekiem cierpliwym więc z chęcią porozmawiam. Nie chcę abyście uważali nas za zadufanych w sobie. Mam nadzieje, że po objęciu umownego stanowiska "community manager" uda mi się nieco zreperować wizerunek serwera. Szczególnie chciałbym przeprosić osoby, które poczuły się "zbluzgane" przez którąś osobę z team, nie zachęcam od razu na siłę do grania na serwerze a jedynie to przyjęcia przeprosin ze strony Teamu Elcardia. Nie chcemy sobie również robić wrogów gdyż to nie ma najmniejszego sensu (Bambus3k, Wojjtek) i lepiej żyć ze sobą w zgodzie. Nie oceniajcie również od razu całego teamu gdyż naprawdę nie jest do potrzebne. Prosiłbym również aby nie prowokować celowo do gniewu, każdy z nas wie, że są różne osoby. Jedne mają anielską cierpliwość drugie nie. A chamskie prowokowanie tylko wzbudza gniew.

Po tym co zobaczyłem, szkoda gadać.. serwer zapowiadał się na jeden z lepszych, a wyszło jedno wielkie gówno.

Takie oceny wynikają jedynie z rozmowy z 2(?) osobami? Proszę cię.

To też razi, że wyszło "gówno". Nawet nie wiecie jak bd. wyglądać oficjalna wersja.

Wiele osób może pokazać własne zdolności tworzenia, chętnie pogram. Ba, nawet wesprę finansowo jeśli będzie dobry.

Tak więc proszę o rozwagę oraz o przyjęcie przeprosin w imieniu Team'u Elcardia.

Pozdrawiam

[GA/CM]Sanchez

Opublikowano

Dobra, bo sprawy zaszły zbyt daleko. Nie udzielałem się do tej pory jednak widzę, że wymaga tego sytuacja. Na wstępie chce was przeprosić za zachowanie członków Teamu Elcardia. Od teraz kontakt na linii Team Elcardia - Gracze będzie się odbywał przez moją osobę. Staramy się jak możemy więc jest nie do pomyślenia żeby zniszczyć swoją pracę wypowiedziami. Zapewniam was, że zachowanie członków naszej ekipy ulegnie zmianie i na oficjalnej wersji żadne królestwa ani gracze nie będę faworyzowani. Najważniejsze to równa rozgrywka a nie z góry ustalanie kto ma być kim. Klient jest zabezpieczony w miarę jak się da, gdyby każdy chciał roztrząsać inne serwery to wszystko da się złamać. Jednak nie o tym chce napisać. Prosiłbym już o nie spamowanie linkami do wypowiedzi które są krótko mówiąc "nieodpowiednie" i za które jeszcze raz przepraszam. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek pytania z chęcią odpowiem na PM . Jestem człowiekiem cierpliwym więc z chęcią porozmawiam. Nie chcę abyście uważali nas za zadufanych w sobie. Mam nadzieje, że po objęciu umownego stanowiska "community manager" uda mi się nieco zreperować wizerunek serwera. Szczególnie chciałbym przeprosić osoby, które poczuły się "zbluzgane" przez którąś osobę z team, nie zachęcam od razu na siłę do grania na serwerze a jedynie to przyjęcia przeprosin ze strony Teamu Elcardia. Nie chcemy sobie również robić wrogów gdyż to nie ma najmniejszego sensu (Bambus3k, Wojjtek) i lepiej żyć ze sobą w zgodzie. Nie oceniajcie również od razu całego teamu gdyż naprawdę nie jest do potrzebne. Prosiłbym również aby nie prowokować celowo do gniewu, każdy z nas wie, że są różne osoby. Jedne mają anielską cierpliwość drugie nie. A chamskie prowokowanie tylko wzbudza gniew.

Takie oceny wynikają jedynie z rozmowy z 2(?) osobami? Proszę cię.

To też razi, że wyszło "gówno". Nawet nie wiecie jak bd. wyglądać oficjalna wersja.

Wiele osób może pokazać własne zdolności tworzenia, chętnie pogram. Ba, nawet wesprę finansowo jeśli będzie dobry.

Tak więc proszę o rozwagę oraz o przyjęcie przeprosin w imieniu Team'u Elcardia.

Pozdrawiam

[GA/CM]Sanchez

Rejestracja dziś o 18:33, już nie dajecie rady i tworzycie multikonta? hahaha

http://adriank.pl/release/elcardia.php

Opublikowano

nie krytykuj bo sam byś lepszego nie zrobił a o tobie myślę to samo co twój avek

ale nie jestem tu od bluzgania na innych tylko czekam na serwer który jak widzę nawalił i to mocno , przy obecnych ustawionych poprzeczkach innych serwerów ten sprawuje się całkiem nieźle

lecz po teamie widać że jedynym ratunkiem jest jego zmiana , aha i nie pisz że sam nie zrobiłbym lepszego bo pracowałem przy Arethi jak ktoś pamięta .... (czasy evonis , evenye ) i się trochę znam .

Nie pisze do osób które posiadają naprawdę umiejętności tylko do tak zwanych hejterów. Są takie osoby, poza tym jeśli zrobi dobry serwer to SMS'a zawsze wysłać można.

Opublikowano

Skoro nie rozumiesz, że nie jest to multi ani tego, że jestem inną osobą to trudno.

Widzicie, nawet jeśli ktoś chce was przeprosić to nie dajecie się. Szkoda. Mimo to nadal kontakt jest tylko jest przeze mnie.

Jeśli ktoś zrozumiał moje przesłanie w tym długim wywodzie to bardzo się cieszę, jeśli nie to trudno. Wizerunku całkiem się nie zmieni ale można zachować godność i częściowo naprawić błędy innych osób.

Ja rozumiem przesłanie. Ekipa jest na tyle pojebana ze zatrudnili goscia, ktory bedzie ich ustami oczami i uszami na spolecznosc bo sami jak tylko usta otworza to zachowuja sie jak gowniarze

Opublikowano

Gore wydaje mi sie że na tym serwie nie bedzie grało tyle ludzi ilu chciało zagrac z początku przed tym jak ogarnięty team zaczął odpierdalac jakies maniany.

Mam tylko nadzieje ze na oficialu team sie ogarnie po po tych screnach http://adriank.pl/release/elcardia.php widac że ty gore masz chyba kurwa 8lat nikogo z chunjo nie znasz a pierdolisz na wołaj jakies kurwa farmazony pojebie.... Smoki cie obronią za dużo kurwa bakuganów sie naoglądałeś,

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

to ze ty teraz bedziesz zajmowal sie kontaktami z nami to nie zmienia tego ze na oficjalu to oni beda pracowali nad serwerem, robili eventy, itp i przez ta bete juz pokazali nam co potrafia wyczyniac

juz nie wspomne o tej wyrabanej muzyczce dzisiaj

Serwer od strony technicznej...

Jeśli ja odpowiadam za kontakt to nie tylko tutaj a również i w grze.

Opublikowano

Serwer od strony technicznej...

Jeśli ja odpowiadam za kontakt to nie tylko tutaj a również i w grze.

ta, a na /n tez bedziesz pisac czy oni? bo oni to w ogole powinni miec zakaz otwierania twarzy

Opublikowano

ta, a na /n tez bedziesz pisac czy oni? bo oni to w ogole powinni miec zakaz otwierania twarzy

Ustaliliśmy że będzie jak na PL'u. Nie piszemy na /n i jesteśmy na /inv . Jedynie sporadycznie... np. aby ogłosić event.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...