Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaliliśmy że będzie jak na PL'u. Nie piszemy na /n i jesteśmy na /inv . Jedynie sporadycznie... np. aby ogłosić event.

odniesiesz sie jeszcze do tego?

Wiesz, Jouqin. Tu nie chodzi o to, ze my sie tutaj klocimy. Opisujemy po prostu fakty. A fakty sa takie, ze:

•  
  • gmowie bawili sie przez kilka dni i zabijali graczy i metiny na /inv
  • code i jeszcze jakis gm transferowali ludzi z kolka i zabijali ich
  • gmowie faworyzuja wybrane krolestwa
  • design strony ukradli z innego serwera w innej grze
  • jezeli powiesz niewygodne slowo, zostaniesz zbluzgany i zwyzywany, a jak powiesz zle slowo na serwerze czy na ich forum to dodatkowo zbanowany
  • oni maja to swoje forum priv-met***, wywalili prezentacje innych serwerow i zostawili tylko prezentacje elcardii
  • dochodzilo do takich sytuacji, ze wbijal jakis gosc na tsie i hackowal wszystkim konta, kto podskoczyl (gdzie tu te obiecywane zabezpieczenia na 100%?)
  • smy dla topki po becie
  • ktos shakowal calkowicie serwer ts (gdzie tu bezpieki)
  • na serwerze byla masa cheaterow (co z zabezpieczeniami na moda na 100%?)
  • w zapowiedzi bylo mowione, ze klient bedzie mial 100MB!!!! a potem okazuje sie, ze ma 800 czy ile on tam ma, a gore tlumaczy, ze "musielismy dodac bezpieki" co jest gowno prawda, bo po prostu nie da sie zrobic klienta 100mb
  • obiecywane bylo, ze serwer bedzie dopiety na ostatni guzik, a okazala sie wielka klapa, masa bledow
  • pierscien tp ostatnio nei dzialal przez prawie dwa dni - naprawienie trwa gora 5 minut, ale nikomu nie chcialo sie ruszyc dupy. w tym czasie kiedy pierscien tp nie dzialal, admini dalej robili eventy only dla jinno i zabijali wszystkich graczy
  • gore biegajacy po m1 jinno i rozrzucajacy wszedzie broszki (Gdzie sprawiedliwosc?)
  • itd,i td

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Skoro administracja tamtego forum priv-metin2 banuje osoby wyższej rangi na swoim forum, to czemu ja nie mam usunąć tej reklamy? Tak też uczynię. Żegnam

Opublikowano

kolejne Wielkie gówno promowane przez wielkie forum... standard... polecam dla dzieciaków i naiwnych... idzcie już na Mariofun... przynajmniej tam się postarali a tu zrobili "ulepszanie premium" i "standard" ciekawe za co jest to premium^^

Ale to nie moja broszka... ocena subiektywna... zminusujcie jeśli kogoś obraziłem.

Opublikowano

Skoro administracja tamtego forum priv-metin2 banuje osoby wyższej rangi na swoim forum, to czemu ja nie mam usunąć tej reklamy? Tak też uczynię. Żegnam

Warto dodać, ze mimo iz priv-mt2 to konkurencyjne forum, to nawet do prezentacji własnego serwera forumowego uzyli generatora mpc...

Gość Mounthains
Opublikowano

Warto dodać, ze mimo iz priv-mt2 to konkurencyjne forum, to nawet do prezentacji własnego serwera forumowego uzyli generatora mpc...

Dlatego tego gówna promować nie będę. Niech wypiepszają na swoje porąbane forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...