Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbij i sprawdź!

Po co mam wbijac na pustki? Juz gralem na ahrimani ze z handlara tylko bylo mozna sobie pogadac;d

Edit: 69 graczy pewnie topka shopki wlogala to graczy przybylo hheeh.

Opublikowano

Gore-Tex ty jestes jakis uposledzony ? Czy napisalem co kolwiek o ratach ze mi nie pasuja ? napisalem to co jest prawdziwe, za co przepraszales 2 strony temu, a teraz chcesz sie posikac tam i Cie skreca bo kolejni gracze odchodza z Twojego PRo elo Elo serwa... Jestes jakis przyjebany :/

/ Jeszcze coś do powiedzenia ? Nie będziesz mi tu użytkowników obrażał.... Banik

Mastick

Opublikowano

Po co Gm daje eq i teraz dzieci bo m1 chadzą i walą na wolnym i nie dadzą bonow zrobic...

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Gore-Tex

Piszesz ze coraz wiecej ludzi macie to albo ten licznik na str. glownej nie dziala albo cos innego

Bo od czasu wystartowania serva widzialem bylo 120 graczy a teraz juz chyba 3 dzien jest ciagle 100 ^^ to nie wiem gdzie sa Ci nowi gracze

A co do seva to zagralem i musze powiedziec tak

+ duzo ch to mi sie podoba chociaz jak na oficial bedzie gralo z 100-200 osob online to handlu nigdzie nie bedzie ale za to wolne spoty

+ fajne nowe NPC jak np: ten krolik ktory mi sie podobal

+ fajnie wygladajace metki w sesie ten 'dym'

- gra nie ma klimatu pewnie przez mala liczbe osob

- troszke bugow ale wiadomo to wersja beta wiec bugi musza byc to tak jak by ten pkt. sie nie liczy

- danie SM TOP20 troche nie fair poniewaz ja moge miec 15 lv. i wylapie wiecej bugow bo bede robil misje,zabijal roznej masci moby chodzil po mapach itp.

- na poczatku 1h grania jest dosc ciezko poniewaz ledwo nas stac na pele,buty wiatru,zresetowanie skilla, czy dobicie do 25 lv. z bronia na 1 lv. aby kupic nowa bron lecz gdy pogramy wiecej niz pol dnia spokojnie nas stac na eq tak wiec ten pkt. tez jest tak jakby nie wazny

A Ci z topki oprocz expa i chodzenia do m1 po poty nic innego nie robia to nie wiem jakie to wykrywanie bugow

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

EHh 1 rzecz jaka mnie zdenerwowała poza brakiem bojowca na start to magiczna kultura graczy... Ja się grzecznie pytam czy bojowca robił normalnie czy NPC jakiś daje. A on na mnie najechał co ja pojeba**, w metina 1 raz gram czy cos itp. No ale to nie wina serwa.

Czemu jedni mają boja na start a inni nie?

Opublikowano

Dziękuje 487xcz w końcu za idealną opinię odnośnie serwera.

Z pomysłu dania TOP20 SMów zrezygnowaliśmy po fali protestów graczy.

Także każdy będzie miał równe szanse na starcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Huh dziwne o 14 wszedłem na ranking Gibon 97lv. Wbijam o 18 Gibon 107lv potem godzina do przodu już 110lv. Rozumiem ze macie jakąś mapkę z zaje szybkim expem ?

Opublikowano

Gore-Tex Może dało by się trochę zmniejszyć expa na większym lvlu bo troche chujowo jak się w 4 czy tam w 5 dni wbije 110+ no nie??

Ja chciałbym tu pograć z miesiąc a nie ja wbije tydzień 115+ itd.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

GibonPL to maniak Elitemt2... Ciekawi mnie tylko czy tu też będzie miał jakieś pomoce od gm... Jak np.: na elite kolce smoka , które dają +300 ataku ...

Opublikowano

Gore-Tex Może dało by się trochę zmniejszyć expa na większym lvlu bo troche chujowo jak się w 4 czy tam w 5 dni wbije 110+ no nie??

Ja chciałbym tu pograć z miesiąc a nie ja wbije tydzień 115+ itd.

Kolega mądrze pisze nie ma co szaleć z expem;)

Dawno mnie nie było ale widze że serwer który najlepiej pamiętam i najlepiej kojarze z przeszłości wreszcie stanął na nogi:P

Teraz tylko czekać na officiala^^

Jak coś to szamanem zagram i szukam ludzi ze starej Elcardii-proszę o kontakt na priv:P

Pozdrawiam TheEmperor z Elcardii sprzed roku^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Wbije ale chętnie po becie, teraz nie opłaca się expić itd, jest to moim zdaniem zbędne ponieważ tak czy siak konta zostaną usunięte

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

@up

jakie trutki ?

zatruty miecz ,zale ,bambusowe itd ??

chyba cie pojebalo ziomus.

normalnie truty chakramy bambusy w av2 ,a zal rip... bez przesady ,ze z metkow 85/90

ogar troche ziomus. ogar

hersygna.png
Opublikowano

@up

niech to troche pla przypomina. niech leci rzadko ,ale niech leci.

mimo to na plu zal jest nadal unikalna bronia.

chyba jedyna bron ktora da sie lotnac z ripa

hersygna.png
Opublikowano

wytlumaczcie mi to jak dagger wbil 115 lvl gdy woje maja dopiero 91/92 ;D

Kolce na defa i atak? i eq uszykowane od ppoczatku moze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...