Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy na Official :>

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

wytlumaczcie mi to jak dagger wbil 115 lvl gdy woje maja dopiero 91/92 ;D

Kolce na defa i atak? i eq uszykowane od ppoczatku moze?

Poprostu potrafi grac... co jest gorszego w ninjy niz w woju?? on wuiecej skilami napierdala i szybciej rozwali spot niz ty tym swoim wojem..PZdr

Opublikowano

Taki patcher dobra rzecz;)

Drop broni 75 hmm...

-riper i koniec groty v2 (ziny) rzadki drop;

-riper i specjalne szkaty od biologa za misje na większy lvl....

Co do DT to nie ma co za bardzo kombinować bo DT to takie miejsce gdzie bez ingerowania w pliki pojawiają się bugi a co dopiero po ingerencji;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Gore-Tex Naprawdę się dobrze czujesz ? nie umiesz się normalnie z graczami jak i,że mną rozmawiać ?

Pytam ciebie się coś a ty do mnie "Nie mam czasu napie" itd.

Normalnie masakra ... Serwer naprawdę fajny,no ale Pan Gore musi to zepsuć =)

Z tego powodu nie Polecam ... I nie radzę Wam w ogóle pisać z nim na PW,bo pewnie was i wyzwie od "Dałnach" ^^

Widać,że serwer zrobiłeś dla siebie,nie dla graczy,tak cały czas mówisz ^^ Ale dobra masz do tego prawo.

Dalej wyzywaj gracza a zobaczysz będzie ich coraz mniej na serwie.

Taka prawda,więc wątpię,że coś wam te minusy dadzą.

Opublikowano

Nigdy nikomu tak nie odpowiedziałem.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to powtarzam po raz n-ty:

teamspeak3: elcardia.pl

www.elcardia.pl/support

Pozdrawiam!

Opublikowano

Może ktoś się pytał, ale...

Skąd wziąść "bojowca" na becie? Bo dużo osób ma.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

18 czerwca start? buhahaha zalosne to jest juz...

Zapewnienia ze do konca maja/poczatku kwietnia wystartuje pytam kurna ktorego roku?

Przeciagasz specjalnie do rozpoczecia wakacji zeby wiecej ludzi zwabic? a gowno ci sie uda bo ludzie w wakacje tyle czasu przed Pc spedzac nie beda.

Opublikowano

Zapewnienia ze do konca maja/poczatku kwietnia wystartuje pytam kurna ktorego roku?

Przeciagasz specjalnie do rozpoczecia wakacji zeby wiecej ludzi zwabic? a gowno ci sie uda bo ludzie w wakacje tyle czasu przed Pc spedzac nie beda.

bendom

Opublikowano

I dobrze ze tak robi cicho tam bondz bo nic nie wiesz, chcesz zeby na serwie gralo pozniej 10 osob? Juz mam dosc gadania do handlary sam w m1.

Powiedcćie skond sie bierze konia bo chcem boja a nie da sie. I gdzie som fryzury ?

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Opublikowano

10 stron temu pisalem ze nie wystartuje w sobote 11. rusza 18 i bedzie to co z nevrastem(czyt. piekna zapowiedz-server taki sobie:)i oczywiscie lagi beda:)

Opublikowano

@up no racja racja ;p ale poczekamy na oficiala ;d może będzie lepiej ;d bo gorzej już być nie może ;p

Combat 18.

Opublikowano

10 stron temu pisalem ze nie wystartuje w sobote 11. rusza 18 i bedzie to co z nevrastem(czyt. piekna zapowiedz-server taki sobie:)i oczywiscie lagi beda:)

jaki matol zal . Dzis pogralem sobie 1 raz w godzinke wbilem 40lv i zadnych lagow na serwie nie bylo tak jakim cudem maja sie pojawic. Wypad stond serwer jest zajebiaszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LuuKK bo Cie na neta nie stac noobie jak Ty zmieniasz serwery ciagle jak skarpety (co 3,4dni ) hahah to co tobie za roznica kiedy wyjdzie jak ty grasz na otwarciach noobisz i odchodzisz

aa i dajcie minósy

NOOOBBY !

eee

GRAM NA S 26

Opublikowano

MamWasNooby weź ty już się zamknij widać że jesteś jakimś niedorozwiniętym dzieckiem i naucz się pisać luke zrzucamy mu się na słownik? bo mu się bardzo przyda

2dtt01s.png
Opublikowano

MamWasNooby weź ty już się zamknij widać że jesteś jakimś niedorozwiniętym dzieckiem i naucz się pisać luke zrzucamy mu się na słownik? bo mu się bardzo przyda

A pszytszasnonc cie laczkiem meidzy zeby za te slofa?

eee

GRAM NA S 26

Opublikowano

No jeżeli tak u ciebie w slamsach się mówi no to idź i zrób to swojemu koledze a no tak zapomniałem nie masz kolegów bo cię za ten krzywy ryj nie lubią bo już tak od nich dostałeś ,,laczkiem miedzy zeby"

2dtt01s.png
Opublikowano

No jeżeli tak u ciebie w slamsach się mówi no to idź i zrób to swojemu koledze a no tak zapomniałem nie masz kolegów bo cię za ten krzywy ryj nie lubią bo już tak od nich dostałeś ,,laczkiem miedzy zeby"

Mam pytanie cierpisz na zwyrodnienie muzgu?

eee

GRAM NA S 26

Opublikowano

Ja nie ale ty cierpisz na zespół downa można to wywnioskować na podstawie dyskusji z tobą

@ w sumie to dobrze mówisz luke postąpię podobnie bo to nie ma sensu się kłócić z downem...

2dtt01s.png
Opublikowano

Ja nie ale ty cierpisz na zespół downa można to wywnioskować na podstawie dyskusji z tobą

Ludzie z downem som bardzo horzy wiesz o czym ty muwisz wogule? tobie hyba matka przy porodzie na glowie usiadla

Luuke Idziesz juz? to beret włuz!

eee

GRAM NA S 26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...