Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiejszy pro event

14489881693081801217.jpg

Cześć 1 GM pisze że zlituje się i zrobi Chunjo event (ahh te samo rozwalające się metki i bossy)

Cześć 2 : Zaśmecenie m1 metkami i bossami (po 50 szt)

Cześć 3: Teleport graczy z Jinno i Shinsoo do Chunjo m1

Część 4: Używanie komendy teleportującej na graczach którzy stoją w strefie ochronnej następnie zabijanie ich

Cześć 5: Każdy gracz który wyjdzie poza strefę = ded...

Gratuluje wspaniałego eventu!!

Pozdrawiam cały niedorobiony Team...

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiejszy pro event14489881693081801217.jpgCześć 1 GM pisze że zlituje się i zrobi Chunjo event (ahh te samo rozwalające się metki i bossy)Cześć 2 : Zaśmecenie m1 metkami i bossami (po 50 szt)Cześć 3: Teleport graczy z Jinno i Shinsoo do Chunjo m1Część 4: Używanie komendy teleportującej na graczach którzy stoją w strefie ochronnej następnie zabijanie ichCześć 5: Każdy gracz który wyjdzie poza strefę = ded...Gratuluje wspaniałego eventu!!Pozdrawiam cały niedorobiony Team...

LoL GM takie coś odpierdala... coraz bardziej odechciewa mi sie grac na oficial...

Gore jak takie cos na oficial odjebiesz to dużo ludzie nie bedzie grało na 100%

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

To nie GMowie tylko cheaterzy na serwerze, aktualnie walczymy z tym problemem.

Cheaterzy którzy mają uprawnienia GMa no nie??

Zamiast przyznać że to Team tak robi to jeszcze bardziej się pogrążasz

Opublikowano

Takie zachowanie może jeszcze ujść na becie, ale jeżeli jakikolwiek GM/GA będzie robić takie rzeczy na Officialu, to mogą pomarzyć o dużej ilości graczy, bo ja na 100% wtedy nie zagram...

anonym.png

Opublikowano

Takie zachowanie może jeszcze ujść na becie, ale jeżeli jakikolwiek GM/GA będzie robić takie rzeczy na Officialu, to mogą pomarzyć o dużej ilości graczy, bo ja na 100% wtedy nie zagram...

myślisz że na officialu się zmienią? na pewno będzie to samo o ile nie jeszcze gorzej

na becie widać ich całkowitą profesionalność

Opublikowano

poprzednia Elcardia to było coś..

Teraz już dziecko zrobi lepszy serw na plikach Raina niż ten..

Opublikowano

Kurde nie wiecie czemu mi patcher nie działa?? Przeleci wszystkie pliki a na koncu "problem z ściągnięciem pliku"

Opublikowano

Ale o co chodzi?Wyrównałem ci ten minus -_-Naprawdę według mnie nie ma powodów na narzekań, nie dość że dają bete otwartą żeby serwer mógł wystartować bez bugów to każdy narzeka. Na podstawie bety każdy wyrabia sobie od razu opinię i wymyślacie że topka bd miała od razu nie wiadomo co. chcą wszystko przetestować a tu od razu jakieś pochopne wnioski.

tu nie chodzi głównie o serwer człowieku, tylko o tą bandę ludzi uważających się za nie wiadomo co, którzy tworzą tą chodzącą porażkę...

Opublikowano

Serwer na becie ok, nie patrzac na GM mam nadzieje ze sie zmienia.

P.S

jezeli na official bedzie 11 lvl konia to nie bd gral . Tzn. chce aby był 1 lvl.

pzdr

Opublikowano

Witaj graczu,

przerwa techniczna potrwa do godziny 16:00 dnia dzisiejszego.

Powodem tej przerwy są czynności, które mają na celu zabezpieczenie i zwiększenie stabilności systemu i aplikacji na serwerze.

Podczas tej przerwy przywrócimy do działania nasz serwer TeamSpeak3.

Przepraszamy za niedogodności! ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...