Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie rozmowa nie zachęca do gry... Jedyne wyjaśnienie, to to, że Admin może mieć ADHD- kumpel ma, więc wiem jak to jest. A tak poza tym, to GA przestaje mi się wydawać porządnym człowiekiem, a zaczyna przypominać zrytego i tępego dresa... Srki- nie chciałem nikogo urazić.

anonym.png

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a skoro mówisz że jest to nieprawdziwe to czemu natychmiast ten temat z www.****-metin2.pl usunąłeś i w dodatku zbanowałeś zakładającego go użytkownika?

Jeżeli był by to fake to byś się z tego wytłumaczył a temat nie miał 5 minut i został od razu usunięty bez żadnych wyjaśnień

Opublikowano

Nie wiem, ale nie mam zamiaru oceniać Serwera, po tym co widzę na forum, oraz po opiniach innych ludzi, którzy rzekomo pisali z teamem, a nie ma na to 100% pewności.

Jak serwer wystartuje, zobaczę jakie podejście ma administracja i dopiero wtedy będę mieć swoje zdanie.

anonym.png

Opublikowano

pewnie na TSie będziesz próbował poprawiać swój wizerunek ale jak już piszesz w grze czy tam z kimś na GG to już myślisz że bezkarny jesteś

Opublikowano

bardzo ciekawa rozmowa z Panem Code i Gore żeby jedna osoba nie była pokrzywdzona:

http://www.speedyshare.com/files/28991827/Code_GG.rar

(rozmowa z dzisiaj)

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=84b703ba901e47df2262620db8325fc56f912a3b73b283bbea4c80e2823cde24-1308162248

wersja uporządkowana w Microsoft Word:

http://www.speedyshare.com/files/28992061/Elcardiaaaaaaa.doc

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=df28a9041349b160d1e707e8b2992c89a257514b2421452265a31bc07e126f42-1308163288

pozdrawiam cały niedorobiony Team i równie niedorobiony serwer...

UWAGA: W jednym nicku piszą 2 osoby - code i gore(nie wiem czemu tak się stało)

O co ci człowieku chodzi. Nawet cię nie znam. Udowodnij że to moje gg... Coś tu na siłę chcesz zaistnieć dzieciaku

dode.png
Opublikowano

Code i Gore lepiej powiedzcie nam dlaczego podpisaliście się pod nieswoim designem?

http://www.elcardia.pl/

https://www.fgunz.net/

Się wychwalacie, że ma cie własną stronę w temacie z nevrastem, a tak na prawdę to gówno, a nie wasza własna strona. Wszystko zapieprzyliście w .rar z epvp, rozpakowaliście i "no, to strona gotowa". żenua

radzę wam jak najszybciej zrobić własną stronę, bo mail do Aziza Natour już poleciał, a to już nie będzie pierwsza sprawa, że ktoś podpisuje się pod jego designem

w internecie nie jest tak, ze możecie sobie skopiować czyjąś stronę i jej używać. są prawa autorskie, niedouczone matoły. usuwać stronę raz dwa

@up: wątpię żeby jakiekolwiek kontakty z tobą mogłyby pomóc mu w zaistnieniu, a wręcz odwrotnie. przeciez jestes nikim

Opublikowano

Może chcesz powiedzieć, że design jest wasz? I skrypt strony? is, rankingi, profile postaci, rejestracje

Widać jakie macie poszanowanie dla czyjejs pracy. Wszystko na odpierdol robicie i oczekujecie, ze gracze beda was kochac.

Najwazniejszy jest fakt, ze wywaliliscie czyjes prawa autorskie ze stopki i podpisaliscie sie pod designem, ze to WY GO ZROBILISCIE i ZE TO WY MACIE PRAWA AUTORSKIE. Nikogo nie obchodzi fakt, ze on ma wyjebane na to, wazne jest to, ze lamiecie prawo. a co on moze z tym zrobic? nic, w polsce prawo internetowe jest tak rozwiniete, ze faktycznie moze wam to ujsc plazem

ale wazne zeby ludzie wiedzieli, ze praktycznie nic pracy nie wkladacie w to wszsytko, to swiadczy o tym jak powaznie podchodzicie do tego

ja oczekuje, ze design zniknie z waszej strony jak najszybciej i ze w koncu zrobicie cos wlasnego

ps. widze, ze to ty jestes ich "technikiem", widze, ze ladne podejscie do ludzi masz. tutaj cos ukrasc, a jak ktos sie przyczepi to od razu zwyzywac i udawac, ze nic sie nie stalo. niezla reklame sobie robicie, na starcie bedzie gralo pewnie 50 osob

edit:

dla tych co nie wiedza o czym gadam

http://www.elcardia.pl/

https://www.fgunz.net/

a ty co w ftp siedzisz? skrypty naleza do mnie a strona to nie byla moja decyzja ^^

ban.gif

Opublikowano

Bo ekipa Elcardii odwala niezla kaszane, to sie ludzie irytuja i pisza tutaj masę PRAWDY, a nie syfu.

Może powinienes wybanowac Gore, alchemika i code za to ciągłe obrażanie graczy? bo jak na nich sie raport wysyla to nie ma problemu, ale jak oni raport wysla na kogos z nas to od razu ban

Opublikowano

Deco coś jeszcze jedynie robi na tym serwerze reszta 4 liter nie ruszy

deco to ma jeszcze trzy inne serwery, na ktorych nic nie robi od dluzszego czasu, wiec nie wrozy to dobrze dla elcardii

@edit

Jaquin, myslalem ze moderator musi byc obiektywny. A ty na pewno nie jestes obiektywny.

Opublikowano

Wiesz, Jouqin. Tu nie chodzi o to, ze my sie tutaj klocimy. Opisujemy po prostu fakty. A fakty sa takie, ze:

• gmowie bawili sie przez kilka dni i zabijali graczy i metiny na /inv
  • code i jeszcze jakis gm transferowali ludzi z kolka i zabijali ich
  • gmowie faworyzuja wybrane krolestwa
  • design strony ukradli z innego serwera w innej grze
  • jezeli powiesz niewygodne slowo, zostaniesz zbluzgany i zwyzywany, a jak powiesz zle slowo na serwerze czy na ich forum to dodatkowo zbanowany
  • oni maja to swoje forum priv-met***, wywalili prezentacje innych serwerow i zostawili tylko prezentacje elcardii
  • dochodzilo do takich sytuacji, ze wbijal jakis gosc na tsie i hackowal wszystkim konta, kto podskoczyl (gdzie tu te obiecywane zabezpieczenia na 100%?)
  • smy dla topki po becie
  • ktos shakowal calkowicie serwer ts (gdzie tu bezpieki)
  • na serwerze byla masa cheaterow (co z zabezpieczeniami na moda na 100%?)
  • w zapowiedzi bylo mowione, ze klient bedzie mial 100MB!!!! a potem okazuje sie, ze ma 800 czy ile on tam ma, a gore tlumaczy, ze "musielismy dodac bezpieki" co jest gowno prawda, bo po prostu nie da sie zrobic klienta 100mb
  • obiecywane bylo, ze serwer bedzie dopiety na ostatni guzik, a okazala sie wielka klapa, masa bledow
  • pierscien tp ostatnio nei dzialal przez prawie dwa dni - naprawienie trwa gora 5 minut, ale nikomu nie chcialo sie ruszyc dupy. w tym czasie kiedy pierscien tp nie dzialal, admini dalej robili eventy only dla jinno i zabijali wszystkich graczy
  • gore biegajacy po m1 jinno i rozrzucajacy wszedzie broszki (Gdzie sprawiedliwosc?)
  • itd,i td

I o to nam chodzi, ze my to wszystko im piszemy, prosimy o wyjasnienia, ale zadnych nie dostajemy. Zostajemy tylko zbluzgani, banowani, blokuja nam czaty w grze. Jesli powiesz prawde tam to od razu cie wyzywaja gmowie i banuja z powodem "chujek".

I powiedz mi, jak my mamy tu sie nie wkurzac? Nie bedziemy zadnej kreski tutaj robic i zapominac o tym co sie dzieje na serwerze. Jestesmy oszukiwani na pelnej linii. Ktos chce powiedziec, ze to tylko beta (gore czesto tak pisze)? Jesli to jest beta, ktora ma zachecic ludzi do gry to nie wyszlo wam. zniecheciliscie setki graczy.

prosze cie zebys ich nie bronil, bo nie zasluzyli na to. mamy duzo watpliwosci, na zadne nie odpowiadaja. mowie im, ze nie moga krasc czyjejs stronki, a oni mi wyskakuja z dziecmi z afryki. zenua

popieram all Nie mam sensu lizac im dupy..

ogolnie Beta miala sie skonczyc tydzien temu.. przedluzyli a ludzie zbytnio nie narzekali chcieli czekac ale tutaj dochodzi do takich sytuacji ze...No macie wypisane wyzej..

Opublikowano
@edit

Jaquin, myslalem ze moderator musi byc obiektywny. A ty na pewno nie jestes obiektywny.

Póki co nie jestem moderatorem wiec mogę sobie pozwolić na małe bronienie kogoś.

I uważam że ci ludzie zasługują na to. Działanie pod presja wiele robi.

Chillout

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Póki co nie jestem moderatorem wiec mogę sobie pozwolić na małe bronienie kogoś.

I uważam że ci ludzie zasługują na to. Działanie pod presja wiele robi.

Chillout

Ale wytłumacz mi dlaczego zasluguja? Bo ja ci wytlumaczylem dlaczego moim zdaniem nie zasluguja.

Opublikowano

no cóż widzę że już to się komuś nie spodobało i usunął rozmowę...

czyżby prawda aż tak bolała?

gratuluję panie RMCF1902

Opublikowano

@Joaquin

Dlaczego podajesz fakty niezgodne z prawdą ? Strona jest nie moja ? To niby czyja. Szablon jest darmowy i NIE USUNĄŁEM z źródła strony informacji o autorze. Skrypty pisałem sam , i nie wiem skąd pomysł że strona jest nie moja. Może wbiłeś na serwer jakiś czas temu i wciąż podajesz te same informacje , bo większość bugów to kolidujące ze sobą polowania i misje. ( Które już zostały naprawione ).

Nie wypowiadam się na temat serwera Elcardii.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@Joaquin

Dlaczego podajesz fakty niezgodne z prawdą ? Strona jest nie moja ? To niby czyja. Szablon jest darmowy i NIE USUNĄŁEM z źródła strony informacji o autorze. Skrypty pisałem sam , i nie wiem skąd pomysł że strona jest nie moja. Może wbiłeś na serwer jakiś czas temu i wciąż podajesz te same informacje , bo większość bugów to kolidujące ze sobą polowania i misje. ( Które już zostały naprawione ).

Nie wypowiadam się na temat serwera Elcardii.

No proszę. Joaquin, teraz tylko pokazujesz, ze i tobie nie mozna wierzyc.

Opublikowano

Czytając te dyskusje dochodzę do wniosku, że po prostu nie można wierzyć nikomu, kto pisze w ty temacie. Na serwer czekam, jak mi się nie spodoba, to nie zagram, pozostaje jeszcze Stabilis. Tam nie ma takich wielkich dyskusji na temat teamu- może oni faktycznie COŚ ROBIĄ, a nie się OPIERDALAJĄ (srki za wulgi, ale nie da się tego inaczej napisać).

Gore jeżeli chcecie więcej graczy to weźcie się w garść i ruszcie dupę żeby naprawić to, co zjeb**** w waszej reputacji, pokażcie że wam zależy, bo jak nie- to łaski bez, ale na 10 graczy nie macie co liczyć. Może lepiej będzie jak zamiast pisać na MPC- zajmiecie się naprawianiem pierdół takich jak Pierścień??

Tyle ode mnie.

anonym.png

Opublikowano

Jest tutaj wiele mądrych osób co do mowienia przez neta itp ; > ludzie którze obrazaja elcardie i jej gm skoro jestescie tacy zajebisci dlaczego Wy nie zrobicie serwera który bedzie perfekjcą i ideałem Wasze zachowanie wykazuje zazdrosc która was zżera ; > pozdrawiam ; >

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

@Alcheik

Nie miałem na celu obrażenie nikogo z administracji. Po prostu nie wiedziałem że wszystkie naprawy będą w patchu przy starcie serwera (dobrze zrozumiałem?). Jeśli tak, to przepraszam was bardzo, że w tej chwili na serwerze mało co widać z tych napraw.

Jeszcze raz- nikogo nie chciałem urazić. Pozdro.

anonym.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...