Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wukong vs Irelia?

Ciężki wybór tzn. irelia jest idealna na 1 vs 1 i do likwidacji wrogich carry.

Natomiast wukong jest to typowy offtank który ma spory dmg, szkoda tylko że ma tylko 1 cc na dodatek w ulti.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężki wybór tzn. irelia jest idealna na 1 vs 1 i do likwidacji wrogich carry.

Natomiast wukong jest to typowy offtank który ma spory dmg, szkoda tylko że ma tylko 1 cc na dodatek w ulti.

A Irelia to nie typowy off tanka?

Ma w chuj dmg(więcej od wukonga),ale też tylko 1 cc stun/slow.

Dodatkowo każdy ma za zadanie likwidacje wrogich carry.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Hmm, to może Ryze vs Ashe, mi osobiście się lepiej gra Ryze ale chciał bym popatrzeć na wasze opinie...

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

A jaką postać polecicie mi za 3150IP. Najczęściej gram Masterem, Twisted, i Fidelstickiem. Jeśli można proszę o plusy i minusy danej postaci.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

A jaką postać polecicie mi za 3150IP. Najczęściej gram Masterem, Twisted, i Fidelstickiem. Jeśli można proszę o plusy i minusy danej postaci.

Ja polecam ci Olafa powiem cy tylko tyle że leci od niego super dmg ;d

Mam dylemat nie wiem kogo kupić z pośród tych 2 postaci

Vladimir vs Karthus prosze o pomoc.

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

@2up

No niewiem czy akali jest trudniejsza od jaxa. Kiedyś kupiłem i ogarniałem już następnego dnia, ale szybko się znudziła :P. Ja bym polecał Vayne i Akali, obiema się przyjemnie gra. Teemo jest dosyć trudny, bo jeżeli budujesz go pod AP, to polegasz tylko na grzybkach i pojedynczym nuku z Q, a pod AD jest po prostu słabszy od innych rangedów. A Ashe możesz kupić za 450ip, a to jakaś kolosalna suma nie jest ;).

@up

Ashe, Caitlyn, Miss Fortune, Tristana (możesz dostać za darmo, na forum jest poradnik). Championi dystansowi, dosyć łatwo nimi grać. Chyba że chcesz jakiegoś melee ;).

No właśnie mi chodzi bardziej o meele bo nigdy melee nie grałem i chciałbym spróbować, tak naprawdę to zawsze grałem ranegadmi. Więc chodzi mi o łatwego melee. Z góry dzięki jeśli ktoś odpowie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Co sądzicie o swainie ? Spodobała mi sie ta postac lecz niewiem czy oplaca sie ja kupic za 6k wypowiedzcie sie ! :)

Swain jest bardzo dobry do 6 lvl nie ciągnie dmg, ale po 6 dość że łatwo się nim feednąć to archangel staff i roa masz 200 ap to z ulti zabijasz ^^.

<>

Opublikowano

No właśnie mi chodzi bardziej o meele bo nigdy melee nie grałem i chciałbym spróbować, tak naprawdę to zawsze grałem ranegadmi. Więc chodzi mi o łatwego melee. Z góry dzięki jeśli ktoś odpowie.

Master Yi, Xin Zhao, Tryndamere. To trójka takich najpopularniejszych meele ad. Raczej łatwi do ogarnięcia ;).

Opublikowano

Nunu czy Amumu?

Polecam Amumu.

Posiada stuna obszarowego (ultimate).

"Podciąganie się do enemy championa."

Płacz (obszarowy dmg).

Kolejny obszarowy skill, tym razem castowany.

Amumu nadaje się jungli, w tf jest bardzo przydatny ze względu na stun, wbrew temu, że jest tankiem, ma ogromny dmg.

Solo praktycznie zawsze wygrywa (A przynajmniej mi się to udaje).

Solo/Tf/Jungla = Tu i tu sobie bardzo dobrze radzi.

Gorąco polecam Amumu :)

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

Siema, stać mnie na postać za 450 IP points doradzi ktoś jaką kupić? posiadam juz Kayle, ale nie spełnia ona moich wszystkich moich wymagań.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Siema, stać mnie na postać za 450 IP points doradzi ktoś jaką kupić? posiadam juz Kayle, ale nie spełnia ona moich wszystkich moich wymagań.

Jeżeli chcesz jakiegoś championa AD ( bije z miecza,ręki itp xD ) to Master Yi

Jeżeli chcesz jakiegoś championa AP ( bije z czarów,magii itp ) to Annie

Ja tylko polecam i oczywiście to twoja decyzja co kupisz :)

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

ja szukam kogoś takiego jak caitlin do sprawdzenia bo narazie nią grałem z losowania i dobrze mi się gra tym typem postaci ale szukam typowego zabójcy na podobnych zasadach jakieś rady (na przyszłość)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

@up

Każdy ad carry, tyle, że caitlyn m większy zasięg od innych ad carry więc do twojego opisu będzie pasować np. darmowa tristana.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Tera ja. Mam 3150 IP i zastanawiam się jaką postać kupić chciałbym żeby miała dobrego dmg. Tak zastanawiam się pomiędzy Akali a Xin Zhao.

Opublikowano

Vayne czy Malza na rankedy?

Oby dwa champy są bardzo dobre, zależy czym ci idzie lepiej, czy malza czy Vayne powinieneś sobie na to pytanie odpowiedzieć sam. Ja osobiście bym wybrał Vayne, bo w AP za bardzo nie umiem :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tera ja. Mam 3150 IP i zastanawiam się jaką postać kupić chciałbym żeby miała dobrego dmg. Tak zastanawiam się pomiędzy Akali a Xin Zhao.

Oba champy świetne - to zależy od ciebie, czy wolisz dynamiczną grę z AP czy bardziej offtanka AD.

@ Vayne a Malza

Na rankedy oba dobre, chociaż niekiedy malza jest banowany bo to świetna kontra na mid na każdego champa.

Vayne to ad carry jeśli lubisz ashe czy caitlyn to vayne będzie ci jeszcze bardziej odpowiadać.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Akali gra sie bardzo przyjemnie od 6 lvla gdy masz juz Shadow Dance.

Jeżeli zbudujesz ją dobrze, potrafi zniszczyc papierowych carry w kilka sekund.

Harras ma świetny z q gdy dominujesz linie, siedzisz w TS i rzucasz q.

Q jest też swietne do last hittowania gdy masz ciężką linie i nie mozesz sie odbic.

Xin też jest dobrym champem zrobionym pod mele carry. Ale jest bardzo zależny od itemów. Bez itemów gówno robi.

Bardziej polecam Akali. I jak już chcesz niszczyc, rób czyste ap, nie ad. Sheen później lich bane, a nie trinity force, jak to niektórzy robią. Jak chcesz, to napisz pw to ci bardziej rozpisze build dla akali.

internetorlyomgwtfbbq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...