Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postać do killi za 975 rp. Co polecacie ?

Zastanawiałem sie nad twichem i veyne

Opublikowano

@UP no to trochę męska ta kobieta a jaki ma męski głos.

Jaka najlepsza postać do kili?? Zastanawiam się nad Katarina

A to osobno:

Vladimir czy Twitch

Opublikowano

@UP no to trochę męska ta kobieta a jaki ma męski głos.

Jaka najlepsza postać do kili?? Zastanawiam się nad Katarina

A to osobno:

Vladimir czy Twitch

Katarine możesz kupić bo nie jest taka droga.

I polecam ci vladka. Według mnie łatwiejszy do ogarnięcia i trudniej zabić.

Opublikowano

Ale jak ogarniesz to Twitch lepszy niz Vladek do killi :) Vladek to taki ap tank

@Ggonvi

Będę się wpierd**** bo sobie chyba jaja robisz. Najpierw mnie poprawiasz i nie masz racji, a później nie wtrącaj bo cie nie dotyczy. Pewnie pedałem jesteś jak nie rozróżniasz płci

Opublikowano

Więc, szukam postaci z dobrym CC i przyzwoitym DMGem. Świetnie by było gdyby jeszcze posiadała jakiś system ucieczki ;), ale to opcjonalnie.

Zastanawiałem się nad:

pantheon.png- Pantheonem

W ostatnim patchu dostał niezłego buffa, co o tym sądzicie?

kennen.png- Kennenem

Też lekki buff, widziałem kolesiów którzy nim (nią?) nieźle kosili.

vladimir.png - Vladimirem

Kiedyś nim grałem (gdy był w rotacji) ale po 3 dniach mi się znudził, chociaż champion bardzo dobry.

swain.png- Swainem

Nie miałem okazji nim zagrać, ale mówią, że podobny do vladka.

Mam 20lvl i od razu uprzedzam, że tylko po 2 runy pod m.pene. i a.pene :P , więc jeśli którąs z tych postaci ciężko się wybić bez run, prosiłbym o niepolecanie ;) .

Opublikowano

@Up mam wszystkich oprócz pantheona na runach się za bardzo nie znam ale odpiszę :

Kennen - Bardzo dobra postać leci stun za stunem (ma system combo podobnie jak le blanc). Dość że stunuje to jeszcze mocno bije ^^. Osobiście polecam

Vladimir - kupiłem go ostatnio nawet dobrze się gra ale dla mnie trudno ogarnąć. Bardzo dobry szczególnie ze względu na swoją pasywka i darmowy czar z "q" (nie zabiera żadnej ilości hp)

Swain - według mnie najlepszy z nich wszystkich na 6 lvl już wszystkich zjedzie jak ma się blue buffa to czasami nie trzeba wyłączać ultimki. Dodam do tego że dużo z niej bije (ciągle wysyła kruki) i dodatkowo się leczy. Zarówno jest łatwą postacią.

Wg mnie najlepszy z nich jest Swain ^^

<>

Opublikowano

@up

Poczekam jeszcze do następnej rotacji, może trafi się Swain albo Kennen ^^ (obu już dawno nie było). Ale mam jedno pytanie dot. Swaina. Czy grając bez runek, będę miał duże problemy z maną? I proszę o opinie na temat Pantheona ;) .

Opublikowano

Wybieraj morde albo akali, ale imo morde lepszy

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Akali vs Xin zaho która postać lepsza??. Lub też proszę o polecenie jakiejś postaci do 3k która będzie takim dps. Posiadam Katatinę, Jaxa i Pantheona :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...