Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce kupić caitlyn albo branda, czy może mi ktoś napisać plusy minusy tych postaci? Grałem brandem i często gra kończyła sie z bardzo dobrymi statami, nie przepadam za magami ale brand wyjątkowo przypadł mi do gustu, caitlyn jeszcze nie grałem, jedynie widziałem ją w grze.

Opublikowano

No a teraz pora na mnie.

Zastanawiam się nad Vladimirem, oraz Kennenem. Czy możecie mi doradzić jaką postać kupić, i dlaczego?

Opublikowano

Kolejne pół strony w 1 poście... ;d

@4up

Mniej więcej na 10 lvlu, walisz combo, i co chwile jak jakiś skill się naładuje to go używasz, jeśli jesteś nafeedowany - to trochę to zaboli ;d Jest dobra w doganianiu bo ma 3 darmowe flashe :)

@3up

Zależy czy lubisz ranged carry czy zwykłych carry

@2up

Mag lub ranged carry, to ty wybierasz, Caitlyn ma zajefajne ulti do dobijania :P

@up

Sam miałbym dylemat ale chyba wziąłbym Kennena, Vladimir większy surv, lecz Kennen wymiata w TF, kiedy zestunuje wszystkich, jeszcze sieka ze skilli i z ulti...

Opublikowano

Witam.Mam wielki dylemat bo nie wiem co kupić.Zastanawiam się nad Nidalee i Akali.Akali jest najlepszym zabójcą jeśli się nie myle i wali mocno z bliska ogromny dmg i dlatego chciałbym,ale Nidalee to rzuca tą włócznią,puma etc. Jeśli chodzi o skill shota Nidalee,tą włócznie to nie ma sprawy bo gram ciągle Lux i zawsze trafiam czarami a ona ma wszystkie skill shooty.I teraz pytanie do was którą postać kupić?Jaką graliście,która ogarniała etc.? Z góry wielkie thx :)

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@up

Nocturne 4fun, dosyć duże dmg, Udyrem fajnie się gra, lecz trudniejszy do ogarnięcia :)

@2up

Określ się jaki typ postaci chesz

@3up

Wolisz być ranged carry, czy magiem, który w TFie wszyskich zestunuje?

@4up

Co do tego, że Akali jest najlepszym zabójcą nie zgodzę się. Konkuruje ona z Shaco :) Shaco lepszy w jungli, co mu pozwala wbijać szybciej lvl, i mieć okazję do ganków. Jeśli Akali vs Nidalee wybierasz, to się zastanów czy chcesz grać assassinem (ganki, ganki, ganki) czy na linii

Opublikowano

Siemka od wczoraj gram w LOL-a. Gra fajna ale do rzeczy. Mam trochę ponad 1350 PZ. Chciałbym abyście mi doradzili jaka postać jest najlepsza. Wiem że posypią się odpowiedzi typu "nie wiem kim lubisz grać więc Ci nie doradzę". Postaram się tego uniknąć pisząc wam że uwielbiam grać postacią Sivir i wydaje mi się że ona jest najlepsza :P . Trochę też polubiłem Garrena (czy jakoś tak) co można go było wybrać na samym początku (to chyba był samoczuczek). Jak by co mam polską wersję jak byście zechcieli mi pomóc też co do itemków jakie mam dobierać do Sivir lub tej postaci co zaproponujecie :) . Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi i z góry dzięki :) !

Opublikowano

Malzahar vs Swain vs Vlad

Malzahar (1vs1 praktycznie niepokonany, samo ulti to już jest ogromny dmg w przeciwnika).

Swain (nie grałem nim jakoś zbyt dobrze żeby o nim pisać, ale z tego co widzę, do szybkiego killa raczej nie służy.

Vlad podchodzi bardziej pod tanka, czemu ? A no jedziesz w ap, a dmg i tak masz słaby (przeliczniki słabe, gwarantowany dmg ze skilli tak samo, z wyjątkiem plamy która zżera 20% hp za użycie..), jedziesz w hp a ap samo rośnie, jednak powoli, tak więc na prawdę vladem można jechać do 6 lvla ładnie, potem zaczynają się schodki (mimo 4s cd skilla, który przywraca nam hp za walnięcie w przeciwnika).

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Jakiego tanka mi polecacie? Nie ważne za ile, byle by był ,,tankowaty" :D

Rammus albo malphite. Są to według mnie najlepsi "tankowaci"

Opublikowano

Lux walnie raz a porządnie a Teemo walnie pare razy szybciej + doda trutke

według mnie Teemo gra sie nim znacznie ciekawiej ; ]

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Lux vs Teemo kto ma lepszy dmg , i kto ogólnie jest lepszy?

Lux dużo lepsza, slow i ta klatka (nie wiem jak to się fachowo nazywa) w, którą można złapać dwie osoby i nawet dobre dmg. No i ulti na 3 poziomie co 40 sekund z dalekim zasięgiem. Teemo dobry map control i nic poza tym, papier straszny i dmg jakiegoś wysokiego nie ma.

Lux albo Nidalee?

Lux opisałem wyżej. Jeżeli szukasz zabawy to chyba Nidalee będzie lepsza, chociaż mi się gra przyjemnie Lux, bo ma niski cooldown ulti i mi się podoba (to ulti).

Garen vs Warwick ;p

Warwick świetny jungler, dobry late game. Garen jest bodajże offtankiem, grałem nim tylko kilka razy jak był w rotacji i mogę jedynie powiedzieć, że w late game strasznie niskie dmg, zaś w early łatwo o first blooda.

PISZCIE CZEGO SZUKACIE CZY NP. FUNU Z GRY, WYSOKIEGO DMG CZY CO, BO CHCECIE PORÓWNYWAĆ ZUPEŁNIE INNE POSTACIE

Opublikowano

Poszukuję postaci z dobrym dmg, pokaźnych killach (assassini) za 975 RP (robie reffy), mam już Akali, Shaco więc mi o nich nie wspominajcie (Evelynn też mam ;P), zastanawiałem się nad Nocturne, dodatkowo to nie sprzyja mojemu typowi gry, ale co sądzicie o Kennenie? Dodatkowo dodam, że Vayne>Kennen, skill Q Vayne kontruje skill Q Kennena (unik shurikena), E kontruje E (Odepchnięcie tej kulki), w tym momencie kennen nie ma połowy hp lub więcej i mu ulti już gówno da ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...