Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ad poniewaz on wiecej z hitów robi .. oczywiscie chodzi mi o AD, AS , ale nie radze Ci grac TF'em bo po nerfie to jest useless ;<

Twisted AD nigdy nie dorówna ogarniętemu Twistedowi AP,to tyle :)

@Topic

Dla newbie AD,ogarniesz go dłużej,próbuj AP

Da plays :> zqrkgj10

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co myślicie o kupnie pantheona? Gral nim ktos po ostatnim patchu i buffnieciu go? (dostal ostrego kopa z tego co czytalem).

1209724821770342.png
Opublikowano

No mi się teraz bardzo dobrze gra pantheonem

a co do pytania to Ez czy Ren?

Ren ma o wiele większy dmg + survi.

Polecam renka

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Boże... Najłatwiejszy champion to Annie... nawet 0 totalne nią może dobrze grać... no chyba, że to prawdziwy debil to pozdro... co w tym trudnego? ładujesz sobie stuna idziesz gank tibbers q w za 2sec znów q i koleś ginie... a jak nie zginie to ignite na dobitke... i flash ucieczka. Proste w chuj, a co do Mastera Yi to też jest łatwy... ; ]

@aha i Ren czy Ezreal

jakim ty kuźwa cudem porównujesz Carry Ad z Bruiserem... pozdro...

a ten kolega u góry to dojebał tera...

Renekton to postać Bruiser czyli survi + średny damage

a Ezreal to carry, idziesz na bota czy topa z supportem i się farmisz a na late masz taki damage, że taki Renekton w dobrym teamfighcie pada hmm? odrazu?? to na chuj ci te survi całe ; ] nawet noobski team czy tam renek z survim swoim i dmg jak ma na przeciw zajbistego carry to pozdro...

Gra carry polega na tym aby z daleka, żeby wrogowie nie widzieli napierdalać dmg w teamfightcie, chowasz się np w krzakach i napierdalasz jak głupi a oni są zajęci teamfightem a nie że lecisz pierwszy i giniesz bo PAPIEREM jesteś..

a do kolegi co zadał pytanie, pomyśl czym ci się lepiej gra offtankiem czy carry?? czyli wpierdalasz się w 5 czy wybijasz z bushu z tyłu itp ? ; ]

Opublikowano

@up

Określ się!

ranged - Vayne

melee - Akali albo Irelia

mag - LeBlanc

Offtank - Lee Sin

Wybierz sobię kategorię, możesz się zastanawiać tylko nad melee...

Opublikowano

@up

potrzebuje postaci ktora szybko wyjde z elo hell

moge kupic kazda

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Postać do wyjścia z Hell Elo to Lee Sin wyszedłem z takiego gówna jak 830. ( graj solo que bo jakiś kolega idiota spi*** ci gre)

Opublikowano

Siema nowy jestem, niedawno LOL'a ściągnąłem dopiero i zastanawiam się która postać najlepsza? Słyszałem o jakimś samuraju ale nie jestem pewny ;/

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

master yi banalna postac dla nupow, ale ashe na poczatek bedzie dobra

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Mam wielki problem :/ Ostatnio Teemo kupiłem i przyznam że jest bardzo dobrą postką dla mnie i dobrze mi nim idzie. Gram nim pod DPS/AP. Chciałbym coś kupić pod DPS lub AD, doradzicie co kupić ? Chodzi mi o dosyć łatwego championa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moglibyście opisać mi postać Shaco?

Chodzi mi o wady oraz zalety , jak się nią gra ,czy warto kupić i czy ciężko ją ogarnąć.

Dziękuje za odpowiedzi.:)

+dobry jungler

+dobry ganker

+w miare cc

+stleath

-moze byc papierowy

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Polecam ci Lux ze względu na zasięg skilli, klatke i ulti o duzym zasiegu z malym cd. Katarina z lepszymi graczami slabo wypada, poniewaz jej ulti przerywa stun, a bez ulti wiele nie zrobi.

1209724821770342.png
Opublikowano

Ashe czy Teemo?

Jax czy Akali

Vayne czy (i tu z pierwszego zapytania)

Mówię odrazu posiadam dopiero 10lvl dlatego proszę mówić postać dobrą bez runek.

76561198056612716.png

Opublikowano
Ashe czy Teemo?

Jax czy Akali

Vayne czy (i tu z pierwszego zapytania)

Mówię odrazu posiadam dopiero 10lvl dlatego proszę mówić postać dobrą bez runek.

Vayne jest strasznię papierowa więc nie.

Akali trudno ogarnąć.

Ashe dobra postać ale strasznie papierowa.

Teemo wyciąga dobry dmg i ma wkurzajacą trutkę

Jax masakryczne dmg jak jest nafeedowany a to nie jest trudne

Polecam Jaxa

<>

Opublikowano

Ktoś wreszcie odpowie na moje pytanie ?

Odświeżam :

Mam wielki problem :/ Ostatnio Teemo kupiłem i przyznam że jest bardzo dobrą postką dla mnie i dobrze mi nim idzie. Gram nim pod DPS/AP. Chciałbym coś kupić pod DPS lub AD, doradzicie co kupić ? Chodzi mi o dosyć łatwego championa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@2up

No niewiem czy akali jest trudniejsza od jaxa. Kiedyś kupiłem i ogarniałem już następnego dnia, ale szybko się znudziła :P. Ja bym polecał Vayne i Akali, obiema się przyjemnie gra. Teemo jest dosyć trudny, bo jeżeli budujesz go pod AP, to polegasz tylko na grzybkach i pojedynczym nuku z Q, a pod AD jest po prostu słabszy od innych rangedów. A Ashe możesz kupić za 450ip, a to jakaś kolosalna suma nie jest ;).

@up

Ashe, Caitlyn, Miss Fortune, Tristana (możesz dostać za darmo, na forum jest poradnik). Championi dystansowi, dosyć łatwo nimi grać. Chyba że chcesz jakiegoś melee ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...