Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twisted fate czy Vayne? Vayne jest mobilna, E popycha, dobre do ganków, ale TF ma stuna, slowa, regeneracje many, lecz jego ulti teraz prawie bezużyteczne...

Opublikowano
To źle? A lux jak sie sprawdza w killach?

Lux z kilami ma raczej średnio, według mnie jest to tylko dość średnia mieszanka suportu z nukerem. Jej atutem jest duża ilość cc i spory zasięg skili, natomiast to co można zaliczyć do jej wad to: spory cd, słabe Ap ratio, wszystkie jej skile to skillshoty (można nie trafić).

Twisted fate czy Vayne? Vayne jest mobilna, E popycha, dobre do ganków, ale TF ma stuna, slowa, regeneracje many, lecz jego ulti teraz prawie bezużyteczne...

Z tych dwojga raczej wybrał bym Vayne, według mnie jest teraz nieco silniejsza niż TF. Co do jej E jak umiesz dobrze trafić to zestunujesz przeciwnika z łatwością.

Opublikowano

Kupiłem postać Heimerdinger, gram nią świetnie, ogarniam ją

Później nastała pora na nową postać, kupiłem Swaina, niestety nie ogarniam go.

Ammumu idzie mi gdzieś 6/10.

Teraz poszukuję nowej postaci, upodobały mi się 3:

Vladimir

Brand

Malzahar

Która z tych postaci przypomina w grze Heimerdingera lub coś tego typu, którą wybrać i dlaczego?

Nie szukam tak zwanych papierów, tylko coś na zasadzie Heimera, szukam też postaci ze skillem podobnego do W Heimera (Rakiety Hextech).

Za dobrą pomoc daje + lub -, zależy od upodobań.

Vlad VS Brand VS Malzahar

beznazwy8.gif

adowanie.gif

Kasowanie opisu...

Ja zbieram plusiki ;]

Opublikowano

Vladimir
Brand
Malzahar

Która z tych postaci przypomina w grze Heimerdingera lub coś tego typu, którą wybrać i dlaczego?

Nie szukam tak zwanych papierów, tylko coś na zasadzie Heimera, szukam też postaci ze skillem podobnego do W Heimera (Rakiety Hextech).

Rakiety to Corki ew. kup Vlada

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

@up

Tryndamere, zdecydowanie. Garen to typ offtanka, nie jest zbyt lubiany, dmg ma sporo mniejsze, trynda i tak ucieknie za sprawą ulti i skilla E. Zależy czy lubisz zabijać czy tankować, ja wolę tryndamere. Dodatkowo jest on tańszy :)

Rekrut
Opublikowano

Vladimir

Brand

Malzahar

Powiem ci tak szukasz podobnych champów do heima ale napisałeś ze nie papierki heim jest papierkiem ja go ezem jadę na coombo :D jak chcesz survi z tego co wymieniłeś radził bym ci wybrać vald-a ale zastanawiał bym się nad malzaharem ma naprawdę dobre ulti i skilla do dobijania który działa jak ignite tylko ze jest dużo mocniejszy :D Jak to ja bym miał wybierać to zastanawiał bym się nad brandem i malzaharem vald survi ale dobrego survi kupisz za 3150 ip np warwickia :D który w teamfight przydaje się lepiej niż vald moim zdaniem :)

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Radzil bym ci kupic vlada.

Dobry dmg , dobre survi , troche slaby na poczatku ale wystarcza dobre runy i jest dobry.

Co do malza i branda.

Malza , jest dobry tylko na 1 vs 1 (czyli tf odpadaja).

Brand jezeli ogarniesz celowanie z jego skili to nawet dobry jest.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano
Lux czy morgana?

Jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwoma to raczej wybrałbym Morganę, a to dlatego, że jest świetnym farmerem, dobrym lane partnerem, a w TF jej ulti może na prawdę namieszać. Spell vamp z pasywki jest dość przyjemny a co do trudności jest ona chyba nieco mniejsza niż u Lux.

Rekrut
Opublikowano

Swain czy karthus czy lee sin ?

To zależy czym lubisz grac karthus jest naprawdę dobry a zwłaszcza gdy ma +500 AP jego ulti miażdży ale musisz go ogarnąć ja nim grałem ale ciężko mi go ogarnąć :D dlatego go sprzedaje

Ja bym się zastanawiał nad karthusem i Le sin-em jeśli lubisz grac magami kup karthusa jak go ogarniesz to naprawdę jest bardzo dobry

no ale każda postać jest dobra tylko musisz ja ogarnąć

A nie zastanawiałeś się nad ezraelem ja go niedawno kupiłem i powiem ci ze to mój najlepszy zakup bardzo fajnie nim mi się gra.

Ezreal pooowah !!

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

@Bubol Więc tak:

Swain- Fajny cc, ptaszek z pokaźnym dmg`em i na dodatek jeszcze coś ala-ignite;] Ulti po prostu miażdży w bitwie z kolesiami obok wrogich minionów. Heal wręcz wspaniały. POLECAM ale jest to hard postać.

Karthus- Chyba najbardziej wkurzający champion z gry, zdobycie nim feeda jest tak proste, że szympans naciskający cały czas R nabił by z 5 killi w 10-20 min. A jeżeli już masz dobrego feeda to kuleczki pod nogami hitają więcej niż sporo :***** Również polecam, lecz nie zgodzę się z tym, że jest on hard-,-

Lee sin- Mało w sumie o nim wiem, jednak pewnym jest to, że jest on hard. Wymaga odpowiednio użytego skill shota, który po zharrasowaniu przeciwnika, pozwala nam na szybkiego Flash`a do niego ;) Bardzo przyjemna postać z tego co widzę, lecz nie jest ona mym faworytem.

Podsumowując:

Zastanawiał bym się na Swainem a Karthusem z lekką skłonnością do Swain`a, ponieważ jest to postać hard, a zwykle postacie hard się nie nudzą:)

Ew. Polecam Ci Kennena;] Sam go mam, ( nawet wykupiłem skina KARATE ) i jestem zadowolony z niego w sumie od 2 miechów. Nie bardzo go ogarniałem ze startu, jednak po przerwie w grze dostałem olśnienia, i naprawdę ujrzałem potęgę tego gnoma :) Znakomity Pick, jeżeli masz zamiar patrzeć na tego posta;)

CIao

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...