Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy nie uważacie że Ashe jest PRO od samego początku gry do samego końca czyli do 30 lvl'a ?

Bo ja tak uważam ,stoisz sobie z tyłu ,nawalasz w przeciwną drużynę i idzie kill za killem :D

Może i się mylę ale na prawdę ja tak uważam :P

Kocham tą klasę !!!!!!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiego championa kupic chodzi mi o jakiegoś który ma dużo dmg i uda mu sie zrobi pentakilla myślałem nad malzaharem ale po tym tygodniu znudził mi się. Cena nie gra roli

Opublikowano

Czy wy nie uważacie że Ashe jest PRO od samego początku gry do samego końca czyli do 30 lvl'a ?

Bo ja tak uważam ,stoisz sobie z tyłu ,nawalasz w przeciwną drużynę i idzie kill za killem :D

Może i się mylę ale na prawdę ja tak uważam :P

Kocham tą klasę !!!!!!

Jest za bardzo papierowata niestety :/

@up:

Tryndamere ma największy dmg, tylko że pente da się nim wbić tylko na nupkach

Opublikowano

teraz ja Jarvan Trundle Orianna . ktorego z tych i dlaczego

Najlepiej jarvan. Duży dmg i sporo hp. Chyba, że jesteś bardziej ogarnięty to orianne.

Opublikowano

"Sprzedaje" postacie i będę miał 6300 ip, i tu pytanie kogo kupić.

-Duże dmg

-Tier 3 (z tieru 1 i 2 wszystko wybrałem)

-Postać, której skille nie są takie jak u Branda

Zastanawiałem się nad Kennenem (wiem, nie pasuje do powyższego), oraz nocturne i vayne.

Opublikowano

Jakiego Tanka najlepiej waszym zdaniem wziąć? Zastanawiałem się nad Rammusem..

Jeśli chcesz tanka, to polecam ci shena. Według jest lepszy od rammusa. Co z tego jak shen ma trochę mniej armora i magic resist w late, jeśli ma większy dmg?

Opublikowano

PókiCo

Pente można łatwo nabić Fiddle ze względu na obszarowe ulti z ogromnym dmg. Fo tego dobry heal, dobnry jungle i silence.

Larenen

Polecam Jaxa dzięki denerwującemu doskokowi i niezłemu dmg.

Czesmen

Odradzam rammusa z powodu nudnej gry aczkolwiek jako tank jest jedną z najlepszych postaci posiadając dobry mechanizm ucieczki i spowolnienie.

sziwaki

Polecam Ci akali gdyż udyr jest ciężki do ogarnięcia w dodatku bez runek jest dosyć słaby. Akali dobry dmg, łatwa do ogarnięcia lecz minusem jest jej popularność więc trzeba się spieszyć przy wyborze.

Larenen

Anivia jest dosyć wkurzającą postacią z powodu jajka, a połączenie jej ulti z lodową ścianą może wpłynąć na przebieg całego TF. Nocturne także ma spory wpływ dzięki ulti aczkolwiek uważam go za postać nie dla niedzielnych graczy.

Why

Shen to support dzięki ulti (pomocne dla teamu ale raczej w early, max late game) oraz tank z ciekawym dmg - godny polecenia. WW dobry aczkolwiek powolny jungler, mający własnego heala, w razie junglowania genialnie się nim gankuje. Tu niestety nie moge jednoznacznie wskazać, którejś postaci ponieważ różnią się na tyle iż musisz sam wybrać, a zwłaszcza dopasować do swego stylu gry.

MenoX

Poróżnie to tak: Nocturne vs Brand i XinZhao vs Jax

W pierwszym brand jako postać na mida i nie tylko. Mag posiadający stuna i ulti odbijające się od przeciwników (double i triple mogą się pięknie sypać). Ma własnego ignate (podpalenie ze skilla). Nocturne postac także dobra do dobijania ale raczej pojedyńczych wrogów dzięki ulti. Posiada większy dmg. Jednak polecam Ci bardziej tego pierwszego.

W drugim zaś uważam XinZhao za lepszego dzięki combo W+E+Q i w razie pogoni za przeciwnikiem kolejne E. Minusem Xina jest niestety dość słaby aczkolwiek obszarowy dmg z ulti bardzo przydatny do farmy minionów. Kolejnym problemem jest dobór buildu, których jest multum (lifesteal, as, ad, offtank). W early jak i w late sprawuje się dobrze. Jax może osiągnąć więcej hp dzięki pasywowi, skok, możliwość stuna, duże dmg z autoataku po odpaleniu ulti.

1209724821770342.png
Opublikowano

Anivia Czy Nocturne

Jax Czy Mordekeiser

Chyba anive bo jest ranged dps z fajnym ulti. Chjociaz noct tez nie jest zły...

Jax jak sie na feeduje to jest niepokonany ale jeżeli nie ma killi to jest słaby. Mordekaiser moim zdaniem najlepszy off tank duzo dmg przy duzej ilosci hp, ale ma jeden minus nie ma ani stuna ani nawet slowa...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

Czy opłaca się kupić twicha? Narazie nie mam kasy na runki do niego. Też wyczytałem że dostał (ok. 3 mies temu) nerfa, że nie opłaca sie nim grać. Czy to prawda? bo ostatnio grałem z twichem, który dobrze sobie radził.

Która postać będzie lepsza 1vs1 brand czy malzahar ?

Czy opłaca sie junglowac jaxem ?

Czy jaxem oplaca sie skladac lich bana jezeli idzie sie pod hybryde ?

Opublikowano

Annie czy Fiddelesticks i dlaczego?

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Czy opłaca się kupić Venoma , jak tak to dlaczego??

Jak nie to też dlaczego xD

To się nazywa Nocturne xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...