Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem Akali albo Nidalee, jakieś sugestie?

Akali to jedna z lepszych zabujczyń w grze. W early, jak i w late potrafi zjadać każdego. A połączeniu AP + Lich Bane + Q skill robi tak masakryczny dmg, że się w głowie nie mieści. Potrójny dash do przeciwnika zadający dmg, niewidka z slowem, dobrze farmi. Spell vamp w pasywce. Każdy atak zadaje dodatkowy magic damage z pasywki.

Nidalee musisz ogarnąć skillshota - włócznię. Wyciąga potężne dmg, ale musisz trafić. Musisz przewidzieć ruch przeciwnika, musisz mieć strategię żeby coś osiągnąć. Dobra farma i mobilność od 6lvla. Dobra kontrola Krzaczków dzięki pułapką czy właśnie włóczni. OP heal z attack speedem to miód !

Sam wybierz. wg. Mnie oba te champy są świetne i godne polecenia.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano
Vayne , mf czy corki ?

Grałem vaynem bardzo dobra postać.

co do mf to nie grałem.

Corki to dobra postać ale w patchu mają go ostro znerfić a nawet jak Ci sie zachcę to jest strasznym papierem (nawet jak go wyfeedują)

Polecam vayna

<>

Opublikowano

Leona czy Irelia??

Zdania są podzielona. Oba champy są bardzo dobre i wytrzymałe. Leona ma Stuna + Aoe stun/slo + Dash do przeciwnika. Irelia za to ma bardzo dobre leczenie/per hit, dobre leczenie i dobicie z ulti, dash do przeciwnika i także stuna.

Co wybrać to sam ocenisz. Przetestuj Leone bo jest w rotacji. Jak będzie ci się dobrze nią grało i nie zlamisz meczu to powiem ci, że Irelia może być nawet lepiej.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Witam! Mam do wydania 3150 IP, zbierałem na Kennena, ale z braku cierpliwości kupiłem już 6 chempionów, i się okazało, że Kennen nie jest taki dobry. Poszukuję postaci z bardzo dobrym dmg, mile widziany mag dla odmiany, prosiłbym też o wymienienie plusów i minusów takiej postaci, dzięki za odp.

Zastanawiałem się nad LeBlanc

Opublikowano

Poszukuje jakiejś postaci z dużym dmg oplaca sie kupic wawricka ?

opłaca

Fiddle vs Twisted Fate vs Tryndamere

Proszę o odp :>

Twisted Fate ze względu na op ulti

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano
Szukam duzych dmg do 3150 jakaś postać z combo ..... MYSLE ZE KTOS MI POMOZE ... + BEDZIE :>

Sądzę że bardzo dobra postać dla Ciebie to będzie Le blanc ma straszne mocne combo ^^

<>

Opublikowano

Irelia lub inna podobna postać. Mój styl gry to Xin Zhao, Ashe. Zastanawiałem się także nad Lee Sin.

1209724821770342.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...