Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin, Kennen czy Swain? Czy Nocturne?

Ja osobiście polecam Swaina i Lee Sina jeśli lubisz wytrzymałych championów.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki champion lepszy Irelia czy Katarina ???

Irelia ma lepsze survi, a kata lepszy dmg. Z tym, że irelie trochę trudniej ogarnąć. Więc polecam Ci Katarine.

Opublikowano

Jaki champion lepszy Irelia czy Katarina ???

Irelia jest bardziej przyszłościowa. Kata nadaje się tylko na niskie lvl-e - trzeba ją nafeedować aby była dobra, na wyższych lvl-ach raczej tego nie zrobią. Poza tym jest strasznie łatwa do skontrowania, byle jaki stun aby przerwać jej ulti.

Opublikowano

Stać mnie na wszystkich bohaterów.A więc szukam jakiegoś bohatera podobnego do Master'a yi.

Opublikowano

Stać mnie na wszystkich bohaterów.A więc szukam jakiegoś bohatera podobnego do Master'a yi.

Xin Zhao, fajny dpsik, z dobrym dmg =]

Opublikowano

Lux Vs La Blance Vs Akali Vs Shacko

Schaco naj mniej przyszłościowy. Bardziej nadaje się na 3v3 gdzie pacynki i ganki są świetne.

Leblanc musisz ogarnąć, bo padasz na 3hity, ale ściągasz na dwa ;d

Lux jest moim mainem od dawna i powiem ci jedna rzecz - Jeśli ogarniesz/lubisz skillshoty to ten champ jest dla ciebie.

Akali jest najbardziej przyszłościowa. Świetne ganki z jungli, łatwo doganiać przeciwnika, DMG jest masywny, świetnie farmi. Ogólnie z tych charów polecam ci albo akali albo luxa.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Myślałem nad Shen i Malzaharem.Co o nich powiecie?

Shen - świetny, bardzo mobliny tank. Nadaje się zarówna na solo linię jak i do jungli. Ma obszarowego, 2,5s taunt'a i ulti które bardzo często pozwala ocalić kogoś z naszej drużyny.

Malza - dobry ap carry, skill zadający obrażenia w %hp, "ignite" co kilka sekund, ulti które w połączeniu z plamą potrafi zabić prawie każdego.

Kogo kupic: Gangplank, Shaco czy Shen?

Shaco - dość dobry jungler, świetny ganker, bardzo łatwo możesz wygrywać nim gry na niższym lvl-u lub ELO.

GP - dość mocny off-tank, dobry harras, obszarowe ulti ze spowolnieniem.

Shen opisany wyżej.

udyr vs xin zhao vs warwick

Udyr - świetna postać nadająca się zarówno na solo lane jak i do jungli. Ma bardzo duży dmg zarówno w early jak i w late, spamowalny stun, regen hp i many który pozwala nigdy nie schodzić z linii lub zrobić jungle bez potów.

Xin - dobry zarówno w junglii jak i na linii, doskok, świetny dmg w early, bardzo dobre ganki.

WW - dobry i na linii, i w jungli. Jest jednym z łatwiejszych, ale wolnym junglerem. Robiony pod AP jest praktycznie nie do zabicia na linii, robiąc całkiem mocny dmg.

Opublikowano

Marko polecam Warwicka grałem nim i niszczyłem jak popadnie :) dawaj mu w attack speed.

Damdus polecam nocturne widziałem w akcji i miałem przyjemność zagrać ma duże dmg i ciekawe skille lecz jest dość trudny.

Opublikowano

xaxaxa

Akali, dobry assasyn, (ranga flippin ninja odejmuje całemu teamowi po 1 HP (ukryty pasyw) Fajne spamowalne ulti, ale wymagające znaków FoS (max 3) po killu się odnawiają

Znakomita to KS, przyjemny self heal, można junglować sprawnie (full runy na 2 pasywy) Zależna od runek, dobry BURST dmg, LICH bane/trinity core. Najlepszy build na hybryde buty hextech+AP (jedyne ad z hexa)

Katarina - na niskim poziomie wygrywa gry, i przeciwnicy nie mogą sobie poradzić z jej ultimatem. Na wyższym jest wręcz jużles, bo nawet z banshee i cleanese nam ulti przerwą.

Xin - świetny Off tank, zadaje bardzo duży dmg i ma cholernie dobre survi. Carruje gry i może wchodzić 1 w TF jak tank nie ogarnia (przypadłość normali)

Jadyny minus to to że robiony pod full DPS się nie sprawdza, bo robi bardzo malo

Niewątpliwie największą zaletą jest przyjemny self heal z pasywa, pozwalający nam zdominować solo lane/mid z każdym rangedem co również ułatwia szarża, o podobnym zasięgu jak AA ashe.)

DAJ

delete.png

Opublikowano

Jakiego off-tanka polecicie mi aby zadawal sredni dmg i trzymal sie mocno na nogach?

Warwick ,Irelia, Gangplank, Lee Sin, Trundle

Opublikowano

Jakiego off-tanka polecicie mi aby zadawal sredni dmg i trzymal sie mocno na nogach?

Zdecydowanie Jarvan Irelia lub Rumble.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Wielkie dzięki, macie po plusie. Chyba wezme irelie powiedzcie mi tylko cos o Taricku.

Irelia? Taric?

1209724821770342.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...