Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak

Fiddl vs Twisted vs Tryn

Zależy jakie postacie lubisz.

Według mnie TF odpada po nerfie, takto poleciłbym ci tryda ale niewiem jak się teraz nim gra jak mu wprowadzili furie. A fidlle ogólnie bardzo fajna postać tylko ze strasznie papierowa

Opublikowano

ludzie piszcie czym umiecie grać,jakie runy macie itp. a tak to sobie można postrzelać...

Miss Fortune czy Caitlyn ?

Bardzo podobne postacie, lecz w late game to caitlyn sprawuje się lepiej...

Jaka postac za 6300 z duzym DMG??

Jeżeli chcesz nukera to brand, maltazar.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

To teraz ja:

Dobry dmg dealer, mile widziany dla odmiany mag, zastanawiam się nad LeBlanc, gdybyście mogli wymienić też jej plusy i minusy byłym wdzięczny :)

Mam już ryze, malzahar i veigar mi się nie podobają, annie też nie (szczególnie jej ulti). Mam do wydania 3150 ip

Opublikowano

Nie mogę ciągle się zdecydować między tymi postaciami: Shaco, Twitch czy LeBlanc. Chodzi mi o postać, która potrafi zaskoczyć i szybko rozwalić 1 lub kilka osób. W Shaco podobają mi się klony i stealth, u LeBlanc combo, a u Twitcha stealth i attack speed. Co wybrać, Twitch ma mieć teraz rework, więc korci mnie na kupno go, ale w końcu kosztuje on aż 6300 ip.

Opublikowano

@up

Polecam ci Shaco, tylko jest bardzo trudny do ogarnięcie i musisz pograć z 2 miesiące :)

Krytyk build + AD + AS.

Musisz się nauczyć:

-Kiedy gankować (wyczaić okazję)

-Kiedy używać klonów

-Jungla, jeśli dobrze zaczniesz, to będzie później bardzo łatwo, jeśli źle, to beznadziejnie

To te główne, reszta łatwiejsza, proszę o odp 2x up.

Dodam jeszcze, że zastanawiałem się nad akali

Opublikowano

Up odradzam miss fortune poniewaz bardzo slaby defensive polecam nocturne i zastanawiam sie czy go tez nie kupic

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tak wiec mam problem

Mam 6300 IP i mam dylemat kogo kupic

Miss Fortune vs Wukong

Malpe teraz kazdy ma to nie wiem czy warto kupowac bo napewno ciezko nia zagrac ;] bo kazdy chce ja 1 wybrac

a na Miss Fortune sie napalilem krotko mowiac bardzo fajne Ulti ma ;]

Prosze o pomoc

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

katerina postac zajebista.... ;]

Ulti pogrom ... jeszcze akurat w rotacji pograj pograj sam sie przekonasz polecam bardzo

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Witam! Chciał bym dostać wskazówkę jakiego bohatera kupić, takiego który pasuję do współpracy z Irelia na linii. Myślałem o Noctrune lub Lee Sin, słucham waszych propozycji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeżeli chcesz do współpracy z irelia bierz junglera bo irelia only solo, a akurat lee sin i noc dobrze sprawują się w jungli

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Witam. Postacie które mam: Shaco, Annie, Leona, katarina, Wukong, Nidalee, Teemo, Tristana. Zastanawiam Się nad Swainem i Lee Sinem. Nie wiem którą postać wybrać. Runek ogólnie nie kupuje patrze narazie na championy.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...