Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak jeszcze troche i będe miał 6,3k i teraz chce kupić postać z dobrym dmg coś podobnego Xin Zhao.

lee sin , shyvana , irelia najbardziej op offtanki :P lee latwe ganki , dobry system ucieczki i gigantyczny dmg bez itemkow na dmg :P shyvana dobry dmg z Q i W , ulti do ksowania (kazdy skill aoe). irellia darmowy duzy life steal
Opublikowano

Swain vs Vladimir vs Brand(ostatecznie) Daje "Lubie to"

A ja polecam BRANDA. Jak najbardziej najlepsza postać z tej trójki. Swain dobry Life Steal z kruka, ale problem z wrzuceniem klatki, a brand ma Stuna + niezła farma minonku W + E, niezle Tf'y, rzucasz Ulta i patrzysz jak zdobywasz asysty :)

POLECAM Brand'a.

wobqx.jpg
Opublikowano

Chcę jakąś postać nie drogą która ma dobre combo i jest bardzo przydatna.

Chodzi tu o stunna, jakieś spowolnienie i dobre dmg. Zastanawiałem się nad brandem no ale wiadomo - drogo.

Więc kogo wybrać? podawać nazwy. LAJKUJE

PONAWIAM

Opublikowano

Ponawiam pytanie : Mam dość dużo IP i chciałbym jakiegos fajnego i mocnego ap ale żeby też był minimalnie wytrzymały(tylko nie Kennen).

I jeśli można to jakiś fajny AD ale nie carry ani offtank.

Opublikowano

Ponawiam pytanie : Mam dość dużo IP i chciałbym jakiegos fajnego i mocnego ap ale żeby też był minimalnie wytrzymały(tylko nie Kennen).

Fajny AD Nocturne. Niszczycielski Jungler. Nieziemskie ganki ;D

Opublikowano

kennen czy cassio?

Cassiopeia. Tylko jest jeden mały warunek - musisz ją ogarnąć. Bardzo dobrze ogarnąć.

Swain vs Vladimir vs Brand(ostatecznie) Daje "Lubie to"

Swain

up@ Vladimir. Ostatni buff, polepszył early. Typowy mage-tank, z sporym damage.

Mówisz o buffie early, a nie wspominasz o nerfie late. Moim zdaniem ten buff nie jest aż taki duży, żeby zrekompensować nerf pasywu.

Nie carry, nie offtank. A więc co w takim razie?

Opublikowano

Xin Zhao vs Shaco ?

Shaco, lepszy jungler, mozna go robic pod AD i AP (jak kto lubi) Ciekawsza postac. A xin po nerfach juz nie jest taki dobry jak kiedys,

Opublikowano

Karthus vs Brand vs Xerath vs Malzahar

Karthus. Jak go ogarniesz to jest zajebisty na mida + latwo zdobywac fragi dzieki ulti. Ale jak nie chcesz caly czas padac to wez Malza

;)

Opublikowano

bambii

Ja ci polecam Lux.

Fajne ulti (przydatne do sytuacji 200hp i myk za turret. Na 1 zabiera 300+ AP

stun pod Q

na W slow + detonacja.

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Pan Mudzin

Nie stun tylko SNARE... Tak polecam ją, sam nią gram i powiem kosa jak trzeba, ale no cóż nie da się ukryć to jesy istna postać do ks'owania, najlepszy jest ult :) Q i R wymagają lekkiej wprawy, ale da się to wypracować, na 18 lvl cd na ulti mamy 25 i siejemy groze. POLECAM.

wobqx.jpg
Opublikowano

Akali vs XinZhao + i - ;p

Ja bym wybrał odpuścił sobie Akali , bo po nerfie już małe useless . Mam te 2 postacie i bez żadnego boosta w early Akali, tylko możesz "Gilgać" przeciwników. Xin ma dobry doskok + podrzut, niezły passyw itd. Polecam Xin'a!

no to jeszcze tak.

no to jeszcze tak.

Karthus vs Xerath

To ja bym wybrał Karthusa, bardzo przyjemna gra, a ja Xeratha sam oddałem bo nim nic wielkiego nie narobisz. Karthus wkur.... bombki, odnawianie many na E, jak masz swój Team to ulti rozwala :)

wobqx.jpg
Opublikowano

no to jeszcze tak.

Karthus vs Xerath

Xerath jezeli ogarniesz na midzie moze rzeznie zrobic, Karthusem sie fajnie wkurza ludzi i przyjemnie sie gra lecz czesto pada ;) Polecal bym bardziej Xeratha :)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...