Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ Polecam Ci Lux, co prawda mniej kosztuje, lecz wymaga ogarnięcia. Postać mid lub support.

Snare, slow, dosyc przyjemny passwy do harasowania, ulty które w late praktycznie co chwile, z pokaźnym damage.

actanie.jpg

Opublikowano

Caitlyn vs Miss Fortune vs Vayne ?

Zdecydowanie vayne, jej minusem jest mało hp lecz nadrabia KOSMICZNYM dmg :) Plus jeszcze srebrne bełty i akrobacja więc można niezłe kombo złożyć: Strzał, akrobacja,strzał. 1 strzał normalny, 2 strzał większy dmg z akrobacji i 3 strzał wiekszy dmg z srebrnych bełtów :)

Opublikowano

Jaką postać kupić za 3150 IP lub za 1350

Lubię grać magami i postaciami z dystansu

Mam takie postacie:

Teemo

Ryze

Annie

Ashe

Sivir

Fiddlesticks

Twisted Fate

Evelynn (Najlepsza wg mnie :P)

mca.png
Opublikowano

up@ Riven. Nie pokonany solo toper, cięzka do skontrowania, krotkie cc, duża przeżywalność, kontruje dużo pickow, pokaźny dmg, nadaje się do jungli. (szybka i bezpieczna)

actanie.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Jaką postać kupić za 3150 IP lub za 1350

Lubię grać magami i postaciami z dystansu

Mam takie postacie:

Teemo

Ryze

Annie

Ashe

Sivir

Fiddlesticks

Twisted Fate

Evelynn (Najlepsza wg mnie :P)

Lux ... ogarnij i rób rozpierdol

Opublikowano

Mam do wydania 975RP. Chcę kupić jakiegoś dobrego offtanka, kogo proponujecie?

PS: Nie piszcie, że lepiej na skórkę, bo mam do main'a wykupione :)

Nie wydawaj 975 rp na postać. Poczekaj aż będzie jakaś postać w promocji i zamiast jednej będziesz mieć dwie postacie.

Polecam lee sina.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Kamko

Sejuani nie kupuj , bez boostów to jest shit ani to tank ani ap ani ad , low tylko stun op i to all

@Domenis

Yoric , dobry solotoper , jungler, killer.

Opublikowano

Co myślicie o Singed'zie ? Mam 19lvl, i kupionych kilka postaci, m.in. Akali, Lux, Trynda, Sion itp.

Strasznie podobają mi się w nim 2 skille, Q oraz E. Myślicie czy to dobry pomysł ?

Opublikowano

@UP. Mi też się podoba, niezły skill, combo.. Fajny do uciekania, TF, Gonienia, Ulti niezłe. Jak ogarniasz go to kupuj.

Brand vs Kennen vs Swain vs Vladimir vs Talon vs Malzahar vs Mordekaiser

Kupuję jedną z tych postaci za RP z Refflinków. Tak więc co kupić? Wszystkie z tych championów mi się podobają ;]

Opublikowano

Co myślicie o Singed'zie ? Mam 19lvl, i kupionych kilka postaci, m.in. Akali, Lux, Trynda, Sion itp.

Strasznie podobają mi się w nim 2 skille, Q oraz E. Myślicie czy to dobry pomysł ?

Dobry wybór nawet. Fajne combo + dobre ulti. Przeżut i spowolnienie.

@UP. Mi też się podoba, niezły skill, combo.. Fajny do uciekania, TF, Gonienia, Ulti niezłe. Jak ogarniasz go to kupuj.

Brand vs Kennen vs Swain vs Vladimir vs Talon vs Malzahar vs Mordekaiser

Kupuję jedną z tych postaci za RP z Refflinków. Tak więc co kupić? Wszystkie z tych championów mi się podobają ;]

Kennen. Boskie ulti do tf, system escape, fajna farma, dobra midowa postać.

Opublikowano

Wg. mnie jedna z lepszych postaci, robiona pod ap może podczas UCIEKANIA zjechać kolesiowi CAŁE hp gdy sama posiada 1/10 :) Dużo ma plusów np. przerzut. Można kolesia pod własnego towera podrzucić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...