Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki tank/supporter (jeśli mogę tak mówić bo każdy ma jakiś skill który pomaga drużynie) lepszy.

Amumu vs Blitzcranck vs Singed.

Chce odpowiedzi dobrych graczy.

A jeszcze jedno.

Jeżeli wybierzecie już jakiś poradnik, to jak możecie to dorzućcie do niego poradnik 3v3 bez jungli. (Nie koniecznie.)

Opublikowano

Graves vs Sejuani

(Wiem. Sejuani to nowa postać, lecz sądząc po jej atakach spodobała mi się. Gravesem grałem jak był w rotacji i dobrze mi szło, lecz chciałbym aby ktoś się wypowiedział na temat tej nowej postaci)

Opublikowano

Jaki tank/supporter (jeśli mogę tak mówić bo każdy ma jakiś skill który pomaga drużynie) lepszy.

Amumu vs Blitzcranck vs Singed.

Chce odpowiedzi dobrych graczy.

A jeszcze jedno.

Jeżeli wybierzecie już jakiś poradnik, to jak możecie to dorzućcie do niego poradnik 3v3 bez jungli. (Nie koniecznie.)

Ja bym wziął blitza. coś tam jeszcze na solo zrobi i ma dość dobre dmg + stun z przyciąganiem.

Amumu jest też dobry, bo jego przygwożdżenia z ulti jak idziesz całą drużyną są epickie i wtedy już macie drogę wolną.

ale weź blitza, bardzie uniwersalny i nie naraża się na feeda.

Opublikowano

Graves vs Sejuani

(Wiem. Sejuani to nowa postać, lecz sądząc po jej atakach spodobała mi się. Gravesem grałem jak był w rotacji i dobrze mi szło, lecz chciałbym aby ktoś się wypowiedział na temat tej nowej postaci)

Rano skończyłem robić refllinki i postanowiłem kupić tą Sejuani i nie żałuje. Co prawda bardzo możliwe, że dostanie nerfa, ale do tego czasu można nią ostro kosić ^^ Polecam

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jaka postać najlepiej kupić za 6300?

Czekam na wasze odpowiedzi.

+ i - postaci.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jaka postać najlepiej kupić za 6300?

Czekam na wasze odpowiedzi.

+ i - postaci.

Lee Sin

+ bardzo dobra jungla

+ 7 skilli

+ pasyw z przywróceniem energii i szybkością ataku

+ ulti z wyrzuceniem przeciwnika przed siebie

+ dobry solo toper

+ nafeedowany offtank nie do rozwalenia

+ dobre gangi

- w zwarciu może zabraknąć energii

- trudny do ogarnięcia

- bez run mało zrobi.

ogółem jest dobry, ale trzeba umieć grać i mieć runy pod AD. z wampiryzmem itp. nie do pokonania

Opublikowano

Akali - 3150

Jax - 1350

Master - Dobry dla początkujących. Jak nauczyć się grasz to jest niszczycielski, nawet na 30lvlach - właściwie jak każda postać :D

Jax - o dużo tańszy niż myślałeś. Bardzo fajne dodge, doskok, dobre dmg, ale dość słaba farma minionów do 6lvla.

Akali - postać OP. Włączasz to kółko do niewidzialności (zapomniałem jak to ma) i wylatujesz z niego z combosem.

Shaco - wyjebana postac pod AD. Junglujesz, zbierasz bufki, wyskakujesz na linię z niewidzialnością i w plecy kryt + dodatkowe dmg (taki ma passyw) Mniami.

Tobie polecam Jaxa, lub Mastera. Nimi dozbieraj na Shaco lub Akali, jeśli ci się podoba.

Mam 18lv, kupiony Brand i Vayne ale chcialbym kogos do wali wrecz (wojownika lub zabojce) wiec jakiego wojownika,zabojce polecacie do 6300 ?? (nie chce postaci dla NewBie bo jak kogos kupie to moge nim dlugo grac i sie nauczyc...)

Akali - 3150

Jax - 1350

Master - Dobry dla początkujących. Jak nauczyć się grasz to jest niszczycielski, nawet na 30lvlach - właściwie jak każda postać :D

Jax - o dużo tańszy niż myślałeś. Bardzo fajne dodge, doskok, dobre dmg, ale dość słaba farma minionów do 6lvla.

Akali - postać OP. Włączasz to kółko do niewidzialności (zapomniałem jak to ma) i wylatujesz z niego z combosem.

Shaco - wyjebana postac pod AD. Junglujesz, zbierasz bufki, wyskakujesz na linię z niewidzialnością i w plecy kryt + dodatkowe dmg (taki ma passyw) Mniami.

Tobie polecam Jaxa, lub Mastera. Nimi dozbieraj na Shaco lub Akali, jeśli ci się podoba.

Mam 18lv, kupiony Brand i Vayne ale chcialbym kogos do wali wrecz (wojownika lub zabojce) wiec jakiego wojownika,zabojce polecacie do 6300 ?? (nie chce postaci dla NewBie bo jak kogos kupie to moge nim dlugo grac i sie nauczyc...)

Opublikowano

Amumu vs Dr.Mundo. Proszę o plusy i minusy :) Który z nich to bardziej "tank zabójca" niż tank typu "Nie można mnie zabić, ale nic nikomu nie robię" ?

munda się robi pod offtanka. brak many = długa farma, duże dmg ze skilli i lifesteal. AOE

bierz munda

garen vs warwick

warwick. stunuje z ulti + lifesteal, wykrycie jednostki. pod offtanka trudny do rozwalenia. bardzo szybko jungla.

bierz go

Opublikowano

A jak tam z "nowym" Jaxem ?? Bo zastanawiam się czy warty kupna

Dla osób dobrze grających Jaxem już wcześniej mało odczuwalna różnica, lecz jest na prawdę OP ;]

w Late nafeedowany daje rade z 3 nafeedowanymi Mela'mi ;]

Opublikowano

A więc tak : Mam wolne dużo IP I nie wiem kogo kupić : Mam fiddlesticka,Tristane,Alistara.

Chcę jakiegoś dobrego AP który nie byłby papierem ale można byłoby nim się wje*ać w srodek i wyjsc żywym z tego.

Jeśli można to jakiegoś ciekawego AD lub dosyć łatwa jungla ALE żeby nie był offtankiem bo nie lubię co chwile recallować jeśli mnie styrają.

Z góry dziękuję.

@Aha i oprócz Kennena ponieważ poziom mojej gry nie wystarczył żeby go ogarnąć.

Opublikowano

A więc tak : Mam wolne dużo IP I nie wiem kogo kupić : Mam fiddlesticka,Tristane,Alistara.

Chcę jakiegoś dobrego AP który nie byłby papierem ale można byłoby nim się wje*ać w srodek i wyjsc żywym z tego.

Jeśli można to jakiegoś ciekawego AD lub dosyć łatwa jungla ALE żeby nie był offtankiem bo nie lubię co chwile recallować jeśli mnie styrają.

Z góry dziękuję.

@Aha i oprócz Kennena ponieważ poziom mojej gry nie wystarczył żeby go ogarnąć.

AP który wchodzi w środek i żyje ? No chyba nie. Swain jest dość wytrzymały, ale bez przesady.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...