Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra dzięki a może podacie mi jakąś postać do 1350 ,aby denerwowała przeciwników ?

Malphite,Singed,Sion,Cho'Gath

Bardzo fajne picki za 1350.

Opublikowano

Irelia czy Wukong Czy Skarner Czy Trundle Czy Nowa Postać?

Koles nie spamuj tak tym...

Jak wczesniej kolega napisal - na "Nowa Postac" poczekaj do rotacji.

@EDIT

Sry ja na phone - zle przewinelem

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

No dobra dzięki a może podacie mi jakąś postać do 1350 ,aby denerwowała przeciwników ?

Singed. Wtedy nikt nie bedzie za toba biegal :D Poza tym polecam siona, fiddle, albo lepiej uzbierac 3k i kupic jeszcze fajniejsza postac

;)

Opublikowano

Mam 3150 na bohatera (jezeli ktos mi sie bardzo spodoba dozbieram do 6300)

Mysle nad tymi

Shaco---Master Yi---Akali(nie pamietam za ile ona jest ;/)---Jax(on mi sie spodobal ale on chyba za 6300)

Kogo z tych wszsytkich kupic??

Opublikowano

Mysle nad tymi

Shaco---Master Yi---Akali(nie pamietam za ile ona jest ;/)---Jax(on mi sie spodobal ale on chyba za 6300)

Gram Masterem i ostatnio kupiłem Akali. Źle mi nią idzie ale masterem jest miazga już jak się złoży tancerza :D Kup mastera, tani, za reszte kup runy jak nie masz

Opublikowano

Mysle nad tymi

Akali - 3150

Jax - 1350

Master - Dobry dla początkujących. Jak nauczyć się grasz to jest niszczycielski, nawet na 30lvlach - właściwie jak każda postać :D

Jax - o dużo tańszy niż myślałeś. Bardzo fajne dodge, doskok, dobre dmg, ale dość słaba farma minionów do 6lvla.

Akali - postać OP. Włączasz to kółko do niewidzialności (zapomniałem jak to ma) i wylatujesz z niego z combosem.

Shaco - wyjebana postac pod AD. Junglujesz, zbierasz bufki, wyskakujesz na linię z niewidzialnością i w plecy kryt + dodatkowe dmg (taki ma passyw) Mniami.

Tobie polecam Jaxa, lub Mastera. Nimi dozbieraj na Shaco lub Akali, jeśli ci się podoba.

Opublikowano

Mysle nad tymi

Jak jestes newbie to kupuj mastera. Dobra i tania postac. Potem kup shaco za 3k.

;)

Opublikowano

Vladmimir vs. Mordekaiser (sry, nie wiem jak się pisze tą nazwę) + jaka skórka do niej. =]

Obydwaj mieli nerfa. Vlad fajna midowa postać, a morde tank. Obydwoje mają fajne ulti. Morda op 1 na 1 + dzięki ulti zyskuje sojusznika, a vlad dobry do tf i wbudowany system escape. Transfuzja Cię leczy, a skille zabierają życie u vlada ;/

Polecam Vlada + Vladimir Wandal

Opublikowano

dozbierałem 6300 i mam ochotę kupić Kennen'a ale nie wiem kogo byscie polecili za 6300? Za 6300 na razie mam tylko Fizz'a

Opublikowano

Vladmimir vs. Mordekaiser (sry, nie wiem jak się pisze tą nazwę) + jaka skórka do niej. =]

Morda dobry op jak sie nafeeduje, Vladimir bardzo dobry OP pod AP lecz niedoceniony i malo nim osob gra, Lepiej Vladimira wez ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

dozbierałem 6300 i mam ochotę kupić Kennen'a ale nie wiem kogo byscie polecili za 6300? Za 6300 na razie mam tylko Fizz'a

Ja bym brał Kog Mawa dobre ulti i ogólnie jest dobry.

Opublikowano

Ja bym brał Kog Mawa dobre ulti i ogólnie jest dobry.

Tak pozdro, Kog lepszy od Kennena... te jego ulti jest w chuj zajebiste bo po 2/3 skillach traci mane i musi zapierdalac na respa, rzeczywiscie pro, Kennen rozpierdala, na TF odpalisz ulti, masz ogarniety team i mecz wygrany. Bierz kennena a nie jakiegos tam robaka

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Wiem, grałem kogiem w poprzedniej rotacji i dla mnie był lipny. W TF pada jak szmata. Jestem ciekaw czy nie czekać do następnej rotacji, bo może być kennen.

Opublikowano

Wiem, grałem kogiem w poprzedniej rotacji i dla mnie był lipny. W TF pada jak szmata. Jestem ciekaw czy nie czekać do następnej rotacji, bo może być kennen.

Jak chcesz cos na TF Kennen jest boski, ulti i koniec ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Kogo pod ap/tank na 3v3?

Blitz czy Singed.

One mają przyciąganie/przerzut jest to bardzo przydatne.

Więc o nich pomyślałem.

Opublikowano

Kogo pod ap/tank na 3v3?

Blitz czy Singed.

Więc o nich pomyślałem.

Blitz to tylko/glownie support, singedem jeszcze cos tam ubijesz, jezeli masz ogarniety team bierz Blitzcranka jezeli nie Singeda, za 3k najlepszy tank to Rammus, po prostu to jest czolg na 1;1 nikt Cie nie ubije ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Kogo pod ap/tank na 3v3?

Blitz czy Singed.

Więc o nich pomyślałem.

Blitz jest w late uselles (w early też nie jest najlepszy). Bierz singed'a bardzo przyjemna postać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeżeli pchasz się w sam środek TF'a i inicjatujesz walkę to gj wygranej.

KOG TO AD CARRY, HARAS Z ULTI I DUŻY ZASIĘG Z W, SLOW DZIĘKI KTOREMU PRZECIWNIK NAWET NIE POWINIEN DO CIEBIE PODEJŚĆ.

Nic dziwnego że padałeś mając 30 creepow w 20minucie oraz staty 0/2 + <3

actanie.jpg

Opublikowano

Singed i teemo. Imo singed najbardziej wkurwiająca postać w tej grze.

Tak pozdro, Kog lepszy od Kennena... te jego ulti jest w chuj zajebiste bo po 2/3 skillach traci mane i musi zapierdalac na respa, rzeczywiscie pro, Kennen rozpierdala, na TF odpalisz ulti, masz ogarniety team i mecz wygrany. Bierz kennena a nie jakiegos tam robaka

Wyjdź. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...