Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lee Sin czy Kennen? Kto ma lepsze early/mid/late? Kto daje więcej frajdy z gry?

Oba nie mają many ale myślę, że Lee Sin jest bardziej mobilny można go robić pod Offtanka iść na jungle albo full ad

ma fajny doskok z q kopniak z ulty

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Aha, czy mimo wszystko warto kupić Mordę? Dobry solo toper? Wytrzymaly, jakie damage robi, itd. Można coś się dowiedzieć ?

Jednym z największych jego plusów to jest to że robiony pod AP z 1 HP może scisnąć wszystkich dokoła i walnąć pente dzięki swojej tarczy z Pasywu :)

Wg. mnie kennenem sie troche sztywno gra w late game. Lee sinem jest przeciwnie, doskok z Q slow z E i kopniak pod własnego towera z Ulti ® :) Naprawdę polecam lee sina lecz warto mieć runki na life steala i armor pene. jeśli chcesz żeby ci było łatwiej w Late Game :)

Opublikowano

Aha, czy mimo wszystko warto kupić Mordę? Dobry solo toper? Wytrzymaly, jakie damage robi, itd. Można coś się dowiedzieć ?

No na topa daje rade lecz wg mnie sa lepsze postacie na topa ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Wg. mnie kennenem sie troche sztywno gra w late game. Lee sinem jest przeciwnie, doskok z Q slow z E i kopniak pod własnego towera z Ulti ® :) Naprawdę polecam lee sina lecz warto mieć runki na life steala i armor pene. jeśli chcesz żeby ci było łatwiej w Late Game

Nie zmienia to faktu ,że jeśli kennen wykręci dobre combo, to team fight wygrany.

Opublikowano

Wg. mnie kennenem sie troche sztywno gra w late game. Lee sinem jest przeciwnie, doskok z Q slow z E i kopniak pod własnego towera z Ulti ® :) Naprawdę polecam lee sina lecz warto mieć runki na life steala i armor pene. jeśli chcesz żeby ci było łatwiej w Late Game :)

Iron Will: Lee Sin's intense training allows him to thrive in battle. For 5 seconds, Lee Sin gains 5/10/15/20/25% Lifesteal, Spell Vamp, and 10/15/20/25/30 Armor.

Aha. Lecę kupić runy na ls!

Anivia vs karthus

Opublikowano

Iron Will: Lee Sin's intense training allows him to thrive in battle. For 5 seconds, Lee Sin gains 5/10/15/20/25% Lifesteal, Spell Vamp, and 10/15/20/25/30 Armor.

Aha. Lecę kupić runy na ls!

Anivia vs karthus

Anivia, stun, obszarowe ulti, pasyw ratujący dupę w early game, ściana mogąca rozstrzygnąć losy tf.

Opublikowano

karthus

Olaf vs Morder?

Olaf

Opłaca się kupić fiddlesticks'a? Zaintersował mnie jego drain :P

Nie opłaca się, daje rade tylko w jungli, słabe ganki przed 6 lvlem. w late game zbyt papierowy by cokolwiek zrobić.

Opublikowano

Opłaca się kupić fiddlesticks'a? Zaintersował mnie jego drain :P

E Q i wysysanie i cale jego combo, potem R q e i wysysanie i tak fragujesz po mapie :P

karthus

Olaf vs Morder?

Olaf

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Kup Lee sina. Ja nim teraz caly czas gram. Jest po prostu zajebisty. Jak najbardziej ci g polecam. Po 3 grach go ogarniesz i sam zobaczysz ;)

;)

Opublikowano

Cho'gath czy Tryndamere

ktory lepsze i dlaczego

Cho gath zajeeeebisty tank/off tank

Tryndamare zajebiste dmg i dobre ulti ale straasznie noobska postac :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@Doman noobska postać? Ja pierd... przestańcie! Chciałbym wiedzieć jak grasz tryndamerem.

Jeżeli wystarczy włączyć ulti i robisz penta killa to czemu trynda nie jest zawsze pickowany na rankjedach?

Trynda jest ciężką postacią w chuuj. Jedno CC i dowidzenia. A jeżeli płaczecie ,że trynda was jeździ to po prostu nie potraficie grać.

Trynde trzeba umieć outfarmić , ad ranged carry na lejnie i trydna może wyjść z gry.

@StyracoZ

Myślę , że Cho. Zajebista postać na solo topa.

xxcafs.png
Opublikowano

Nidale czy katarina?

weź nidalee, idealna postać do TF. bardzo duże dmg z włóczni w early i late. heal i pułapki, które na chwile stunują.

postać pumy świetnie nadaje się do ucieczki z pasywem, który jest bardzo przydatny do tego + nowe skille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...