Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin vs Kennen.

WIem że to dwie różne postacie ale chcę wiedzieć kogo polecacie

I jeśli można poproszę o + i - obu postaci :)

Lee zajebisty na solo topa i jungle, Kennen zajebisty na mida i TF, obie swietne postacie ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lee Sin vs Kennen.

WIem że to dwie różne postacie ale chcę wiedzieć kogo polecacie

I jeśli można poproszę o + i - obu postaci :)

Kennen:

-dobry pick na mida (na solo topie też da rade)

-dobry harras

-escape mechanizm

-mass stun

-obszarowe ulti

LeeSin:

-Jeden z najlepszych junglerów, ale też niezły na solo topa

-Możesz go budować pod bardzo twardego offtanka

-Świetne ganki

-Escape mechanizm

Opublikowano

Kupiłem wczoraj malzahara, ogólnie to wymiatam nim zajebiste staty i wgl ale cos czuje że mógłbym nim grać lepiej.

Co sądzicie o nim, jakim on jest championem, i macie jakieś wskazówki do niego? :)

Opublikowano

Kupiłem wczoraj malzahara, ogólnie to wymiatam nim zajebiste staty i wgl ale cos czuje że mógłbym nim grać lepiej.

Co sądzicie o nim, jakim on jest championem, i macie jakieś wskazówki do niego? :)

Co tu duzo mowic, zajebisty champ i widac Ty go ogarniasz i champ dla Cb :P Buildy powienienes znales w ''Tutoriale''

Sejuani (jak wyjdzie ;p) Talon, lub jakiś inny AD lub Tank ? Kogo polecanie (Cena obojęna anjlepiej za 6k) Proszę o + i - Postaci ;p

Skad mamy wiedziec jaki bedzie o.0 Talona znerfili i to bardzo niestety ;/ Tank? Rammus <3 w 3 jak sie na Cb rzuca to Ci possac moga i jest za 3k czyli 3k w kieszeni

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Veigar vs Mordekaiser vs "Nowy" Jax ;)

Mordekaiser, jak ogarniasz magów z bliska i po feed'zie chcesz pente.

Jax jeśli chcesz rozwalać 1vs1

Opublikowano

Veigar rozpierdala na midzie postacie z AP pieknie, Jax teraz jest lepszy ale i trudniejszy w ogarnieciu, co do Mordy nie ufam tej postaci wiec nie wypowiem sie :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Co tu duzo mowic, zajebisty champ i widac Ty go ogarniasz i champ dla Cb :P Buildy powienienes znales w ''Tutoriale''

IMO grałem tylko na botach narazie żeby przetestować dynamikę gry nim i wgl jeszcze w PvP się boje nim grać xD, boty nie uciekają z bramy i z plamy ale inni gracze to co innego. heh (30/0/15 na botach to nic trudnego xD)

Znalazłem już tutki wcześniej (wgl nie wiedziałem ze jest spis tutków hyhy) no i teraz lepiej sie w nim orientuję, mam nadzieje że mi go teraz nie znerfią

Thx za odp.

Opublikowano

Veigar, jeśli umiesz farmić.

Veigar rozpierdala na midzie postacie z AP pieknie, Jax teraz jest lepszy ale i trudniejszy w ogarnieciu, co do Mordy nie ufam tej postaci wiec nie wypowiem sie :P

Veigar rozpierdala? No chyba nie. W początkowych fazach gry na pewno nie jest w czołówce picków na mida. Później, jeśli dasz mu się wyfarmić / zdobyć kilka killi to rozpierdala. I nie tylko na midzie.

Postać za 1,5k

Sprecyzuj może?

Opublikowano

@MagcikWarrior

Jax

Ponawiam pytanie po raz 2

Udyr vs Xin Zhao vs Mordekaiser. +/- postaci.

Udyr - jeden z lepszych junglerów. Dobre gangi. Dobra ucieczka.

Xin - Świetny na solo topa jak i jungle. Doskok + wyrzucenie w powietrze ze skilli.

Morde- Ulti zajebiste. Nerfa dostał, ale i tak mosiężna postać. Dobra farma.

Osobiście polecam Xin Zhao.

Opublikowano

@up mordekaiser

Volibear czy Vladimir ? ( gram wszystkim, tankami, suportami, ad, ap wiec nie pytajcie kim mi sie lepiej gra )

65994253024037513199.png
Opublikowano

@up mordekaiser

Volibear czy Vladimir ? ( gram wszystkim, tankami, suportami, ad, ap wiec nie pytajcie kim mi sie lepiej gra )

Volibear,bardzo dobry i wkurzajacy przeciwnikow offtank w TF tez bardzo przydatny, lecz moga mu znerfic passywa ;/

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Siema!

Interesują mnie plusy i minusy

postaci czyli Karthus vs Xin

Narazie jestem za Xinem

Karthus zrobiony do dedania, papier lecz fajne ulti i skille po smierci co daje fajna zabawe i wkurwianie przeciwnikow :P

Xin fajny i latwy, jak sie nafeeduje miazdzy, polecam dalej grac Xinem ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

up@ Nie wprowadzaj ludzi w bląd. Co zrobi fednięty xin? GUFNO.

AHA, JEŻELI TY GRASZ KARTHSEM NA MIDZIE I "Dedasz' jak to napisaleś, to gratuluję nafedowania przeciwnika.

actanie.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Siemka mam do wydania 3150 pz i szukam postaci na solo topa albo jungle czekam na propozycje :P

Gangplank

Ja idę nim na solo top jak i jest dobry na jungle

Ma wbudowane crity bije bardzo mocno usuwa negatywne efekty ruch i obrazenia zwiekszone

Gangplank

Ja idę nim na solo top jak i jest dobry na jungle

Ma wbudowane crity bije bardzo mocno usuwa negatywne efekty ruch i obrazenia zwiekszone

up@ Nie wprowadzaj ludzi w bląd. Co zrobi fednięty xin? GUFNO.

AHA, JEŻELI TY GRASZ KARTHSEM NA MIDZIE I "Dedasz' jak to napisaleś, to gratuluję nafedowania przeciwnika.

No to gratulacje kolego nie wiem gdzie ty grasz ze nie potrafi zabijac nafeedowany xin pzdr

Opublikowano

up@ Gram hmmm, bodajże rankedy? Elo 1300 i nafedowany xin w late, nawet Ashe nie potrafi ubic . =]

Pokaż mi staty Twojej gry xinem na rankedzie. <3

actanie.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...