Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lux, Kassadin byl dobry ale po nerfie juz nie koxi tak, Anivia meeeega papier, Morder noobski strasznie

Lux jest mniej papierowa od anivi?

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lux czy Nidalee

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

Lux jest mniej papierowa od anivi?

Tak Anivia jest jedna z najbardziej papierowych postaci a lux sie kupuje pare itemow pod hp, anivia ma tylko to jajko co jej na poczatku dupe ratuje a potem gowno daje

Lux czy Nidalee

Nidalka ma fajna dzide, robisz sie pod AP i z dzidy lub pod AD i z pumy, Lux fajna na mida i dobre ulti do TF ;)

@Doman nie rozumiem wyrażenia noobski champ :|

Morder jest lekko underpower po tych nerfach , Silence w ciągu dalszym niszczy mida(Kassa) , Anivia dimejcz from ass w early , że tak powiem w late siada. Lux bardzo przyjemnie się gra ale są lepsi Casterzy od niej.

No morda jest noobki, nie to ze slaby ale wkurwia :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Jaką dobrą postac za 3150 kupic?

Mam:Akali,Gankplank,Karthus,Lux,Pantheon,Shaco,Twitch

Myśle o Xin Zhao albo Kassadinie

Xinem nie gralem a Kassadinem gralem gdy mialem ok 20 lvl i fajnie się grało

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Tak Anivia jest jedna z najbardziej papierowych postaci a lux sie kupuje pare itemow pod hp, anivia ma tylko to jajko co jej na poczatku dupe ratuje a potem gowno daje

Nidalka ma fajna dzide, robisz sie pod AP i z dzidy lub pod AD i z pumy, Lux fajna na mida i dobre ulti do TF ;)

No morda jest noobki, nie to ze slaby ale wkurwia :P

Proszę Cię, nie wypowiadaj się więcej w tym temacie.

Skoro na lux "sie kupuje pare itemow pod hp" to pod anivie się nie kupuje?

Jajko anivii gówno daje? Aha.

Wytłumacz to, że mordekaiser jest "noobki" bo nie rozumiem.

Kassadin bardzo mocny pick. Poza tym za 3150 polecam również leblanc, nidalee, udyra.

Opublikowano

Heh, jaki problem złożyć na Anivi RoA i Rylaie ? Jajko potem gówno daje? Zawsze to jakaś ochrona, jeśli team jest ogarnięty to ochroni to jajko, Anivia zdąży się odrodzić i kogoś zabić :rolleyes:

Opublikowano

Oj nie to jajko potem pada jak mucha ;) chyba ze przeciwnicy to idioci :P

Kassadin dostal niedawno nerfa i juz nie koxi tak bardzo, Xin fajny i latwy ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@Paranoid dotąd poleciłbym Ci riven, lecz szykuje się nerf dla niej :< , więc bierz voli ;d

Po 1 nerf po 2 w chuuuj nudna, za 6k Brand fajny jest ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Jaką postać wybrać do 1350 pz która da radę na małych lvl 1 vs 1

Zdecydowanie Tryndamere. Jedziesz w AD i jeden Phantom, żeby szybko bić i koksisz nawet bez ulti.

Powtarzam

Urgot dość cienki, ogólnie słaby w Late. Zbieraj do 6,3k - Brad, Ezreal jeśli lubisz się bić z daleka.

Opublikowano

Zdecydowanie Tryndamere. Jedziesz w AD i jeden Phantom, żeby szybko bić i koksisz nawet bez ulti.

Urgot dość cienki, ogólnie słaby w Late. Zbieraj do 6,3k - Brad, Ezreal jeśli lubisz się bić z daleka.

Nie to ze jestem pro elo elo koxem ale trynda to niedosc ze noob champ ( czesto cie moga wyzywac) to jeszce jest lamerski i jak ogarniecie to chu*a zrobi

A urgotem wystarczy miec skila nic wiecej i pojedzie inne postacie np nooba trynde

wiem ze sie uparlem na tego trynde ale wdlug mnie jest to zlo wcielone dla grubych zakomplexionych dzieci ktory potrafia kliknac jedynie PPM i R no i od czasu do czasu spierdolic z wira

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nie to ze jestem pro elo elo koxem ale trynda to niedosc ze noob champ ( czesto cie moga wyzywac) to jeszce jest lamerski i jak ogarniecie to chu*a zrobi

A urgotem wystarczy miec skila nic wiecej i pojedzie inne postacie np nooba trynde

wiem ze sie uparlem na tego trynde ale wdlug mnie jest to zlo wcielone dla grubych zakomplexionych dzieci ktory potrafia kliknac jedynie PPM i R no i od czasu do czasu spierdolic z wira

A według mnie masz rację. Dzisiaj grając gangplankiem, w late game gdy miałem krytyki po 1000-1400 to taki trynda jedyne co robił, to ode mnie uciekał. I mimo że gra była zacięta, to on miał staty na "minusie". Oczywiście grając z 30 lvl'ami ;p

Opublikowano

musisz ogarnac jakiego championa i jak pasuje do twojego stylu gry :D ;/ czy chcesz fizyka czy maga czy zabójce i zbierac po prostu IP

i zalezy jaka cena

Opublikowano

Nidalee vs Udyr

Tutaj jest wybór ciężki ale osobiście wybrałbym udyra, łatwiej go ogarnąć, można bez problemu dostosować styl gry do gry drużynowej.

A co do nidalee ma fajny skill leczący i dzida z kosmicznym dmg.

.

Opublikowano

Ja mam pytanie Brand czy Ezrael czy może jakaś inna postać za 6,3k . Taka która ma duże dmg i nieźle fraguje .

Obie mają duże DMG i dobrze fragują ;]

Możesz wybrać Branda, łatwa farma minionów, dobre skille, podpalanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...