Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie chcę za RP go kupić po prostu pytam czy się opłaca go kupić dlatego pytam o + i - .

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Sory dj, właśnie tak chciałem coś pisać, że przecież galio to chyba support czy coś w tym stylu ale ok To ten tank. Bo widziałem go w tej kategorii wsparcie.

Także vayne ad galio tank ;p

Opublikowano

Plusy i minusy Morde : ?

Niby dobry OP, trudny dosc, lecz nie mam do niego zaufania, raz dobrze nim sie gra raz chujowo wg mnie sa owiele lepsze postacie

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Morde:

Minusy - zżeranie HP przez skille, niekiedy ciężko 1v1.

Plusy : dobry tank, dobry offtank, ładne DMG, skille AoE, super farma, tysiące kasy z creepów, ulti działające na zasadzie podpalenia. :) Bardzo polecam

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Nadal nie mogę wybrać volibear ,riven , ranekton,shyvana ,kennen, proszę +/- tych postaci i opinie które są najlepszymi offtankami sorry kennen akurat nie jest offtankiem. Jak coś gram też rankedy i potrzebuje offtanka z dobrym dmg i żeby się nie znudził za szybko .

Daje "Lubie to" za pomocne odpowiedzi. :)

PONAWIAM
Opublikowano

PONAWIAM

volibear ,riven , ranekton,shyvana ,kennen hmm trudno wybrac, wszyskie dobre, Renekton dobry offtank Volibear podobny bardzo, Riven dobra ale straaasznie nudna, Shyva trzeba ogarnac jej ulti po za tym fajna, kennen wyjebiaszczy na mida i swietny do TF.

Z nich wszystkich zastanawialbym sie nad Kennenem a Renektonem ;)

Warto kupić Kassadina?

Czy zbierać do 6300?

Kassadin kiedys byl dobry, teraz nerfa dostal i juz nie to samo ;/ Lepiej dozbieraj na cos porzadnego za 6k np Lee

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Ahri

Jarvan

Nidalee

Lux

Ezreal

Rumble

Talon

Cassiopeia

Riven

Czy ktoś inny?

Więc mam 5k Ip moge zarobić te 6.3k

Chce postać pod AD albo pod ap (cos jak Akali wyjątki lux ahri i cassiopeia)

Nie wiem kogo brać gdyż nie gram na boosterach i trudno mi z wyborem postaci z góry dziękuje :)

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

@yt2games polecam z tych, które wymieniłeś riven, ew. talona te postacie miażdżą system, choć riven ma mini dmg na early to od 6 lvl'a dostaje takiego boosta że nie zauważysz gdzie jest hp wroga ;D.

Opublikowano

@yt2games polecam z tych, które wymieniłeś riven, ew. talona te postacie miażdżą system, choć riven ma mini dmg na early to od 6 lvl'a dostaje takiego boosta że nie zauważysz gdzie jest hp wroga ;D.

Tak i nudzi sie po kilku meczach. Ezreal nawet dobry, mozna pod AD i AP zrobic jak kto woli, gdyby Talona nie znerfili bym Ci go polecil ale go ukarali bardzo ;/ Nidalka zajebiste akcje z dzidą ma jezeli sie pod AP robi tak jak ja np. Rumble dobry na solo topa, Ahri fajne ulti i dosc dobre dmg ale cos czuje ze nerfa dostanie. Ezrealem zagraj przyjemnie sie gra i jest dobry ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Mam pytanie kogo kupić za 3150pz??

offtank - Olaf

tank - Rammus

wojownika - Xin'a

maga - Karthusa

zabójce - Akali

zależy także jakimi typami graczy preferujesz.

Opublikowano

Ja trochę pytanie z innej beczki ;). Niedługo będę miał 20lvl i zaczynają się runki i tu jest moje pytanie. Do, której postaci kupić:

Akali, Katarina, Swain ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...