Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin Zhao vs Shaco.

+ i -

Xin jak sie nafeedujesz koxi i jest dosc latwy dobry tez na dominiona, Shaco ma zajebiste DMG ale jest dosc trudny, ale i tak Shaco owiele lepszy ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie kupic jarvana za rp czy ciulata postac ? (lubie grac tankami)

Po 1 Jarvan to nie tank po 2 Jarvan to szit, teraz z promocji najlepiej Malzahara kup, najbardziej sie oplaca, jest swietny na mida

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Shaco - Możesz grać 3 style - Jungle, AD na lini, AP.

Dobry eskejp.

Slow

Wkur***jące zabawki

Dobry kryt z Q.

Shaco jedynie ma sens z jungli, imo ap shaco i shaco na lini to troll picki.

oplaca sie kupic jarvana za rp czy ciulata postac ? (lubie grac tankami)

Nie opłaca się.

Opublikowano

Shaco jedynie ma sens z jungli, imo ap shaco i shaco na lini to troll picki.

Nie opłaca się.

Chuja wiesz Shaco rozpierdala wszedzie tylko trzeba nim umiec grac

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Mordekaiser vs Jarvan IV vs Zaproponujcie coś do 4800, chce żeby postać była fajna i dynamiczna, nie jakaś nudna.

Opublikowano

Chuja wiesz Shaco rozpierdala wszedzie tylko trzeba nim umiec grac

Ta, idz nim na solo topa, zje Cie każdy bruiser, idź na bota, zostaniesz odfarmiony jak ścierwo.

Opublikowano

@Lemonek.- Jarvan zdecydowanie. Na niskich poziomach Morde niby się sprawdza, ale jeśli gracz prezentuje jakieś wyższe umiejętności to nie będzie miał problemów ze skontrowaniem go. Po nerfach żeby zadawać sensowy dmg trzeba kosztem survi iść w AP i magic penetration, a full tank ma zerowy dmg i jest właściwie nieprzydatnych, chyba, że jak wspomniałem grasz z warzywami. Jarvan wymaga trochę opanowania ("nawigacja" sztandaru i sensowne używanie ulti), ale jest dobrym solo toperem i junglerem.

Opublikowano

Polecam wszystkim xin xhao. OP postać, przy pełnym bulidzie nikt jej nie rozwali. 3 hity i koleś deda. Moje najlepsze staty xinem to 42/4/15. Naprawdę postać godna polecenia.

speedmilosz

Opublikowano

Nadal nie mogę wybrać volibear ,riven , ranekton,shyvana ,kennen, proszę +/- tych postaci i opinie które są najlepszymi offtankami sorry kennen akurat nie jest offtankiem. Jak coś gram też rankedy i potrzebuje offtanka z dobrym dmg i żeby się nie znudził za szybko .

Daje "Lubie to" za pomocne odpowiedzi. :)

Opublikowano

Myślę , że tak

+Ulti,

+farma z E,

+Silence,

+Kretyn, który stackuje hp do atmy dostaje W + Ulti na twarz i najprawdopodobniej pada.

-W late malza bez ulti ssie,

-Aby kogokolwiek zsajlencować trzeba poskillowac skillszoty :D

xxcafs.png
Opublikowano

Myślę , że tak

+Ulti,

+farma z E,

+Silence,

+Kretyn, który stackuje hp do atmy dostaje W + Ulti na twarz i najprawdopodobniej pada.

-W late malza bez ulti ssie,

-Aby kogokolwiek zsajlencować trzeba poskillowac skillszoty :D

Zapomniałeś dodać, że

- łatwo przerwać ulti malza

-z plamy i bramy pushuje miniony jak szalony, co ułatwi gank przeciwnemu junglerowi

Opublikowano

Jaką postać mogę wziąść do fajnej gry do 3150 , podajcie fajnego builda do fiddlesticks , porady etc bo fajna postac ale troche jej nie ogarniam

widzialem buildy na mpc ale nie wiem ktory wziasc

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Jaką postać mogę wziąść do fajnej gry do 3150 , podajcie fajnego builda do fiddlesticks , porady etc bo fajna postac ale troche jej nie ogarniam

shaco 4fun. na fiddla pierscien dorana > obuwie maga > rozdzka wiekow > rabadon > berło rylai > czarci kodeks

Opublikowano

Shaco

Opublikowano

no dobra a podajcie build do shaco ;p

// Jeśli szukasz buildu to nie w tym temacie, załóż nowy.

Farex

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Powiedzcie mi opłaca się kupić Jarvana ?

I Malzahara ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Jeżeli kupujesz jarvana po to by lecieć nim w tanka to strata IP, są o wiele lepsze postacie do buildu tanka, przykładowo rammus, morda, sion, malph, shen i wiele wiele więcej. Ja osobiście polecam rammusa i siona (nie do zabicia na solo).

Co do malzahara to się trochę stoczył, jeśli chcesz build ap to lepiej juz wziąść LeBlanc bądź Annie (na midzie ciśniesz prawie każdego).

Opublikowano

Jeżeli kupujesz jarvana po to by lecieć nim w tanka to strata IP, są o wiele lepsze postacie do buildu tanka, przykładowo rammus, morda, sion, malph, shen i wiele wiele więcej. Ja osobiście polecam rammusa i siona (nie do zabicia na solo).

Co do malzahara to się trochę stoczył, jeśli chcesz build ap to lepiej juz wziąść LeBlanc bądź Annie (na midzie ciśniesz prawie każdego).

I Ciebie cisnie kazdy, Annie to jeden z najwiekszych papierow, Le mniej juz

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...