Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temcie od dłóższego czasu zastanawiaw kto z tej trujki najlepsz w odp prosiłbym o argumenty kto lepszy a nie typu akali lepsza daj plusa. Oczywiście za odp plusy

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak w temcie od dłóższego czasu zastanawiaw kto z tej trujki najlepsz w odp prosiłbym o argumenty kto lepszy a nie typu akali lepsza daj plusa. Oczywiście za odp plusy

1. Naucz się ortografii, bo to jest porażka. Ile masz lat!?

z jakieś trójki? o co ci chodzi.. OMG

Opublikowano

Riven jest strasznie nudną postacią.

+

Moblina

Burst dmg

Passyw daje mocnego kopa po użyciu skilach z AA

Shield - 450 hp co 5sek(Skil)

Q - uderzjące 3 razy, (ostatnie uderzenie CC) podrzuca przeciwnika. - Przeryw ullti nunu, katariny itd.

Obaszarowe ulty garena

Obszarowy stun

Dosyć przyjemna jungla.

-

W late słabnie - Nadal mocny i stabilny pick

W Tf'ach jestes focsuwaony. <3

Zależna od farmy. (12min - 75-80 creepow bądź 1-2 kille)

actanie.jpg

Opublikowano

Cos Ci sie chyba pojebalo :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Zastanawiam się nad jakąś dobrą postacią za 6300

może być podobna do Nidalee, Pantha albo Tryndy :D

Odpada Renekton, Malza, Kennen, Vladek.

Opublikowano

Fizz, Nocturn, Lee sin.

Opublikowano

Hmm za 6k podobna do Nidale Pantha i Tryndy to najbardziej Nocturne albo Lee, dobry tez jest Volibear ale podobny do Renektona ;) Nocturnem zagraj, dobry jungler i do atakowania z nienacka :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Sry brat pisał ... Miało być kto shaco akali czy katarina jest najlepszy ? Gram od moze 5 dni i mam do wydania 3150 a nie che ich stracić na jakaś badziewną postać :P

Opublikowano

Sry brat pisał ... Miało być kto shaco akali czy katarina jest najlepszy ? Gram od moze 5 dni i mam do wydania 3150 a nie che ich stracić na jakaś badziewną postać :P

Shaco i Akali rozpierdala, Shaco szalone DMG a Akali szalone OP combo. Co do Katariny nie lubie jej zbytnio ale dobra jest nawet. Ja bym wybral Akali, jest to tez moja ulubiona postac :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

A up kogo mi polecasz z postaci za 3150 szukam jakiegoś championa podobnego do nich łatwa do ogarniecia ;P

No mowie Akali jest swietna latwa i zajebiste OP combo, tylko papierowa troche, natomiast Shaco tez mocny ale nim juz trudniej ogarnac ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

ktory masz lvl skoro sadzisz ze master i trynda sa najlepsi?

moglbys chociaz jaki typ postaci? niektorzy rozwalaja system ad carry a feeduja offtankami a niektorzy na odwrot. za 6k bardzo dobry jest lee sin , nocturne , caitlyn , ezrael , kogmaw i wiele innych

Najlepiej mi się gra Akali więc zabójca ;)

Opublikowano

Witam, jestem nowym graczem w tą cudowną gre. Strasznie spodobały mi się postacie typu DPS. Na dzisiejszy stan rzeczy grałem:

- Miss Fortune,

- Teemo,

- Tristana,

- Graves.

Przy odpowiednich rotacjach grałem tymi postaciami i według mnie grało mi się nimi bardzo dobrze. Chciałbym poznać opinię doświadczonych graczy która z tych powyższych 'profesji' jest według Was najlepsza. (Od kilku dni strasznie spodobała mi się tristana i gram nią non-stop, ale nie zapominając i testując reszte pozostałych darmowych klas).

Pozdrawiam oraz liczę na szybką odpowiedź.

Opublikowano

@Muzzik

Mf tristana i graves to strong picki.Sa to typy ad carry robiacy najwiekszy dmg w grze dzieki pomocy supporta w early game.Polecam Ci rowniez sivir ktora po buffie robi niezly dmg, ma aoe buffa.

Vayne/Graves->Sivir/Tristana/Ashe->Ezreal/Teemo(akurat on jest specyficzna postaciom, poniewaz robi sie go pod ap ;], umieszczony na koncu bo lubisz dps'y a jego rola polega raczej na zagrzybieniu mapy, wkur**** carry przeciwnika)

Opublikowano

Witam, jakiego MAGA ! polecicie za 6300 ?? Myślałem coś o Victorze albo malzaharze lub czymś innym ale nie wiem co wybrać. Ważne żeby miał dobre DMG obrona może być słaba :)

Kennen, brand.

Opublikowano

Witam, jakiego MAGA ! polecicie za 6300 ?? Myślałem coś o Victorze albo malzaharze lub czymś innym ale nie wiem co wybrać. Ważne żeby miał dobre DMG obrona może być słaba :)

Polecam Malzahara DMG ze skili jak cholera!

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Czy tarto kupić Kog'Maw'a? Mam troche kasy i większość championów, ale nie wiem czy się opłaca. Prosiłbym o + i - :)

Masz go teraz w rotacji to przetestuj ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

Kennen [;

Czy tarto kupić Kog'Maw'a? Mam troche kasy i większość championów, ale nie wiem czy się opłaca. Prosiłbym o + i - :)

Kog

+late kosa jedzie tanka na 4/5 hity (ogarnięty)

+slow

+skill zwiekszajacy zasieg

-nudny

-slabe early

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...