Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niddale vs Pantheon vs Udyr vs Shaco +/- i kogo najbardziej polecacie

Jezeli shaco ogarniesz to jest rozpierdol, ma szalone dmg, Udyr najlepszy jungler, Pantheon i Niddale takie sobie. Bierz Shaco nie pozalujesz ;]

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

pantheon czy xin? prosze o plusy i minusy. Grałem już xinem ale podobno jest troche znerfowany i juz lepiej "pana" to prawda?

zbyt duża

Opublikowano

pantheon czy xin? prosze o plusy i minusy. Grałem już xinem ale podobno jest troche znerfowany i juz lepiej "pana" to prawda?

Obie podobne ale Xin jak sie nafeeduje chyba jest lepszy

Fiddlesticks lub ktoś dobry AP ALE żeby się nie nudził. I jeszcze jedno : Jakiś ciekawy offtank/AD.

Fiddel dobry jak ogarniesz m.in. ulti jeszcze dobry pod AP na mida jest Veigar fajne combo i wali 80% ap przeciwnika co jest wielkim + i do tego mozna nim stackowac Q. Ciekawy offtank AD- Lee,Volibear,Renekton ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

"Fiddlesticks lub ktoś dobry AP ALE żeby się nie nudził. I jeszcze jedno : Jakiś ciekawy offtank/AD."

Ktoś jeszcze się udzieli?

Jeszcze jedno pytanie : Veigar czy Fiddlesticks?

Opublikowano

kupiłem ostatnio sobie urgota i zastanawiam się na next postacią za 3150. Myślałem nad xinem, heimerdingerem lub udyrem. Prosił bym o + i - :)

Opublikowano

No piszcie wiecej bo po co jest ten temat dla 1 postu ?

zbyt duża

Opublikowano

Wukong. + i - poproszę.

+Dobry escape (klonik + niewidzialność)

+Całkiem dobry offtank

+Podrzut z ulti

+Doskok

-Passyw jest przydatny, ale niektóre postacie mają dużo lepszy

Więcej nie znam.

Opublikowano

"Fiddlesticks lub ktoś dobry AP ALE żeby się nie nudził. I jeszcze jedno : Jakiś ciekawy offtank/AD."

Veigar z tego co widze bardziej 5na5 ogarnia, bo w lategame bez magic rezistow ma cie na 2 skille. Fiddle tez spoko, ale jak dla mnie lepszy na 3na3. Czyli 5na5 - Veigar 3na3-Fiddle. Ciekawy offtank - Lee Sin. AD- Vayne, Trynda, Caitlyn. Pełno tego, ale ja GP polecam, baaardzo OP champion :)

Opublikowano

Veigar.

Opublikowano

kupiłem ostatnio sobie urgota i zastanawiam się na next postacią za 3150. Myślałem nad xinem, heimerdingerem lub udyrem. Prosił bym o + i - :)

Udyr jest zajebistym junglerem za 3k jeszcze polece Ci Akali, jest fakt papierowa ale ma zaaajebiste OP combo :D

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Siema!

Mam do kupienia jeszcze tyle postaci: Anivia, Blitzcrank, Corki, Gragas, Heimerdinger, Karma, Karthus, Kassadin, Mordekaiser, Shen, Sona, Udyr, Urgot

Ale nie chce junglera, chce mieć full killi ;p

Pogrubienie - te postacie mnie interesują

Skreślenie - Nie ciekawią mnie (ale można mnie zachęcić)

Bez niczego - znaczy że mi to obojętnie

Wasza robota jest na napisaniu która postać jest dobra na Line

Opublikowano

Siema!

Mam do kupienia jeszcze tyle postaci: Anivia, Blitzcrank, Corki, Gragas, Heimerdinger, Karma, Karthus, Kassadin, Mordekaiser, Shen, Sona, Udyr, Urgot

Kassadin dobry mag ale niestety po nerfie juz nie ta sama moc ;/

Karthus jezeli lubisz padac to cos dla Ciebie xD

Z reszty nic nie polece bo uwazam ze sa slabe, jedynie Udyr rozpierdala na jungli ale nie chcesz junglerow wiec nie dla Ciebie

Ja bym wybral Kassadina 60% albo Karthusa 40% ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Siema!

Kup Karthusa, jest po prostu zajebisty :D

;)

Opublikowano

Wukong. + i - poproszę.

+genialny offtank

+dobry system ucieczki i wrabiania

+genialny na tf'y

+olbrzymi attack speed po E przez co bardzo latwo mozna kogos zabic

-trzeba ogarnac

-bardzo slaby jugnler jak na offtanka (wiekszosc offtankow radzi sobie w jungli)

Opublikowano

A wiec mam do wydania 3150 pz i niewiem kogo z tej 3 . Chce kogoś kto jak jebnie to przeciwnik nie zauważy kiedy go ścisnołem

Opublikowano

A wiec mam do wydania 3150 pz i niewiem kogo z tej 3 . Chce kogoś kto jak jebnie to przeciwnik nie zauważy kiedy go ścisnołem

Akali zajebisty OP champ,GangPlank zajebisty tez, Udyr zajebisty jungler i do wychodzenia z nienacka :D

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

phanteon vs volibear +/- i ogólna opinia ( pisałem to już kilka dni temu ale nie przekonał mnie nikt do żadnego). Lubie grać offtankami postacią taką "Kilającą" też nie pogardzę, nie lubię postaci mocno papierowych.

Down:

Może jakieś +/-?;D

Opublikowano

NO KUR... XIN CZY PANTHAEON ? PISZCIE SZYBKO I WIELE KOMENTARZY BO TU SIE TYLKO WNEWIC MOZNA

weź Xina, rozłoży Pantheona na solo.

GP vs Xin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...