Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze raz.

evelynn vs morgana vs sion vs teemo

Sion

Yorick Vs Lee sin ;)

Plusy i minusy (Proszę o szybką odpowiedź)

Dam like ^_^

Lee

+Slow

+Podwójne Skille

+Ulti które pozwala nam wybić przeciwnika pod nasza wieze lub użyć do ucieczki

+Robionego pod Offa ciężko zabić

-banowany na rankedach

-trzeba ogarnąć

Yorick

+ulti pozwalające wskrzesić siebie lub sojusznika na daną ilość czasu aby się zemiścić

+bardzo dobry solo toper

-nudny

Opublikowano

@up Dzięki. Leci like.

Wypowie się ktoś o Nidalee ? +/- : )

- Swietne DMG z Włóczni

- Oczywiście trza robić pod AP

- System Ucieczki proo.

- Puma doskok, duże DMG z Q i E

jej minusem jest papier i trudno trafic z wlocznii ;d

polecam ją

Opublikowano

up@ Papierem jest, jeżeli robisz ją pod " full ap ".

Nidalee, to postać dosyc dobra, ciężka do ubicia. Mozliwosc skakannia przez ściany, papiery na 2-3 wlocznie maks.

Postać pumy, dobrze dziala na tankow. Ma heal , z bosuem do AS. (heal w late nawet do 600pz)

btw. SZUKAM POSTACI, 6300, KTORY DAJE OGGROOOMNY FUUN Z GRY. OBOJĘTNIE JAKA POSTAC, ZEBY PRZYJEMNIE SIĘ NIĄ GRALO. - sry za caps =]

actanie.jpg

Opublikowano

Karthus, Nidalee czy Gragas ? Ciągnie mnie do Karthusa... To ulti <3

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Jaka postać do 1350?

Morgana, Garen, Teemo, Evelynn, Tryndamere, Twisted

Ponawiam pytanie :

1. Swain vs Graves vs Vlad vs Vayne

2. LeBlanc vs Twitch

Opublikowano

Karthus, Nidalee czy Gragas ? Ciągnie mnie do Karthusa... To ulti <3

jak ogarniesz dobry team z Karthusem to macie wygraną, jak zły to useless.

Gragas ma duże dmg, ale pod AP. Nidalee do pogilania przeciwników.

weź Kartha

Opublikowano
Morgana, Garen, Teemo, Evelynn, Tryndamere, Twisted Ponawiam pytanie : 1. Swain vs Graves vs Vlad vs Vayne 2. LeBlanc vs Twitch

1.Graves

2.Twitch

Opublikowano

mam pytanie kogo wziac najlepiej i poprosze plusy i minusy ..

Le Blanc / Morgana / Karthus

@ aha i jak mozna to poprosze napisac kto sie najlepiej trzyma z optymalnym bulidem z mobafire

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zastanawiam się między brandem, xerathem a kennenem. którego polecacie? Poproszę o opinię tych, którzy nimi grali. z góry dziękuję.

Opublikowano

Zastanawiam się między brandem, xerathem a kennenem. którego polecacie? Poproszę o opinię tych, którzy nimi grali. z góry dziękuję.

Wszystkie postacie na mida, ale ja bym wybieral miedzy brandem a kennenem, xeratha bym nie bral. Jezeli trafiasz ze skilli to Brand, a w TF Kennen. Ja bym Kennena wybral ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@ aha i jak mozna to poprosze napisac kto sie najlepiej trzyma z optymalnym bulidem z mobafire

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zdecydowanie Morgana, najlepsza postac na mida, Karthus jezeli lubisz padac to Ci sie spodoba :P Le Blanc taka sobie ale trudna do ogarniecia na poczatek

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Nidalee/Shaco/Xin Zhao?(+ i - koniecznie). Która z nich zapewni najwięcej zabawy z gry i żeby się nie znudziła zbyt szybko. Poleci lajk za wyczerpującą odpowiedź.

Shaco - Dobry champ. Świetne ganki, możliwość zrobienia go pod AP, AD, Junglera. Świetny system ucieczki, ulti to 'ciulania' przeciwnika, niewidzialność. Bardzo polecam. Jego minus jest taki ze jest strasznie papierowy.

Nidalee - w late, jak wróg to noob ściągasz go na włócznie. Wlócznia im dalej przeleci tym większe dmg dostaje przeciwnik. U Nidalee system ucieczki jest przepiękny. Ulti i śmigasz krzakami + co jakiś czas doskok. Na początku trzeba trochę polasthitować, potem farma z pumy jest wspaniała. Jak dobrze zbudujesz to nie jest papierem.

Xin - assasin. Doskok, podrzucenie, wielka szybkość ataku i dmg. W TF wjazd z doskoku, wyrzucenie przeciwnika, ulti i reszte zamiatasz kliknięciami. Banalna postać. Spokojnie można walnąć penta. W TF raczej na Ciebie się rzucą.

@Edit : Polecam Xin'a. Jeżeli ogarniasz gre to Nidalee.

A pytanie ode mnie: Riven czy Irelia?

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Shaco - Dobry champ. Świetne ganki, możliwość zrobienia go pod AP, AD, Junglera. Świetny system ucieczki, ulti to 'ciulania' przeciwnika, niewidzialność. Bardzo polecam. Jego minus jest taki ze jest strasznie papierowy.

Nidalee - w late, jak wróg to noob ściągasz go na włócznie. Wlócznia im dalej przeleci tym większe dmg dostaje przeciwnik. U Nidalee system ucieczki jest przepiękny. Ulti i śmigasz krzakami + co jakiś czas doskok. Na początku trzeba trochę polasthitować, potem farma z pumy jest wspaniała. Jak dobrze zbudujesz to nie jest papierem.

Xin - assasin. Doskok, podrzucenie, wielka szybkość ataku i dmg. W TF wjazd z doskoku, wyrzucenie przeciwnika, ulti i reszte zamiatasz kliknięciami. Banalna postać. Spokojnie można walnąć penta. W TF raczej na Ciebie się rzucą.

@Edit : Polecam Xin'a. Jeżeli ogarniasz gre to Nidalee.

A pytanie ode mnie: Riven czy Irelia?

Riven ma fajne combo, a Irelka ladne dmg, ale ja bym chyba Irelke wzial ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Nowicjusz
Opublikowano

Kogo wybrać:

Brand - Master Yi , oboma mi się świetnie gra, która lepsza dla początkującego ew. jakąś inną można polecić.

odpierdolsieodmojegokon.png

Opublikowano

Kogo wybrać:

Brand - Master Yi , oboma mi się świetnie gra, która lepsza dla początkującego ew. jakąś inną można polecić.

Wiadomo dla poczatkujacego Master, Bandem ciezko combo trafic, duzo jest jeszcze latwych np Jax albo Trynda ale strasznie noobskie sa :D

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Kogo za 3150 ??? Mam juz shacko Olafa Katarine i Rammysa

Szukam postaci z duzym Dmg i zeby nie padala za szybko

Bym Ci polecil Akali ale jest papierowa, GangPlanka polecam jeszcze

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Bym Ci polecil Akali ale jest papierowa, GangPlanka polecam jeszcze

GangPlank - duże DMG i mozna go zrobić pod offtanka więc za szybko nie padnie :)

o8bh2s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...