Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem za nie. Niech będzie ta wolnośc słowa, ale z zdrowym rozsądkiem. Nie jakie wyglaryzmy co drugie słowo, bądź używane jak przecinek.

Ten kto został jakoś wychowany ich nie używa, a tutaj przeciwieństwo.

Opublikowano

Według mnie nie powinno być. Czasem nie zaszkodzi przeklnąć , aby stwierdzić że coś , np. jest 'zajebiste' itp.

Powinno być pozwolenie na klnięcie ale z uzasadnieniem, może brzmi to dziwnie ale takie jest moje zdanie ; ) .

Opublikowano

Tak, bo już mnie wkurza to jak cały czas jakieś dzieci specjalnej troski klną i wszystkich wyzywają.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Tak, bo już mnie wkurza to jak cały czas jakieś dzieci specjalnej troski klną i wszystkich wyzywają.

Za wyzywanie i nadużywanie jest ban/warn, a jeśli przeszkadza Ci jedna mała kurwa, to będziesz chyba musiał zmienić forum :(

52287137559562145640.png

Opublikowano

to jest forum hakach a haki sa nielegalne, przeklinanie można powiedzieć że też jest nielegalne więc nad czym się tu zastanawiać? :)

Oczywiście przeklinać należy z umiarem a nie co drugie słowo to kurwa..

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Czasami można nawet jest taka siła że trzeba przekląć wiedz według mnie można przeklinać ale nie że co drugie słowo to ch*j, ku**a itd. trzeba to robić rozsądnie ;)

Nie zauważyłem ale Up napisał podobnie. Sry

Opublikowano

Dokładnie, to jest bez sensu, zresztą mało kto by się podporządkował. Każdemu się czasem wyrwie, oczywiście nie co spacja przekleństwa..

Opublikowano

Pytasz się czy na mpc powinien być zakaz przeklinania (..)

To ja ci powiem tak jak by nie było zakazu to dzieci albo ktoś chory.. ,że tak powiem

by pisał kur**** co drugie słowo .

a jak poważna osoba napiszę w jednym zdaniu to nic sie nie stanie

ale zakaz powinien być !

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Przecież to nie żadne grono, bez przesady. Jedno kurwa nikomu nie zaszkodzi.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Uczeń
Opublikowano

Nie! Przecież czasami każdemu może się zdarzyć. Jeżeli ktoś to robi nagminnie to ok. Dajcie mu te 5%, ale jeżeli komuś się to zdarzyło 1 raz to po co mu "zabrudzać kartotekę"? :D

Opublikowano

Wg mnie nie powinno być zakazu a ten kto przeklina powinien się liczyć że są tego konsekwencje kurwa xD

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Po co taki zakaz? :unsure:

W końcu co dziennie spotykamy się z wulgami, a nie widzę powodu dla, którego miał by być zakaz na forum. To jest normalna rzecz jak dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...