Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem powinien być, ponieważ poziom forum spada przez bluzgi, a tym bardziej ze strony moderacji. Rozumiem, emocje, ale na forum coś sobą reprezentujesz i nie musisz okazywać swojego ograniczonego języka nam wszystkim. Poza tym jak tak bardzo chcesz bluzgnij sobie pod nosem, a nie piszesz to na forum. Nowy użytkownik wchodząc na tak wielkie forum spojrzy na poziom postów to złapie się za głowę i pójdzie dalej. Wolność słowa jest równoznaczna z przeklinaniem? No ludzie aż tak ograniczeni jesteście ?

Opublikowano

Jasne, że nie. Ograniczyć, bo jeśli komuś się coś wymsknie to okej. Ale jak ktoś co drugie słowo jako przecinka używa przekleństw to wiadomo.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Moim zdaniem powinien być, ponieważ poziom forum spada przez bluzgi, a tym bardziej ze strony moderacji. Rozumiem, emocje, ale na forum coś sobą reprezentujesz i nie musisz okazywać swojego ograniczonego języka nam wszystkim. Poza tym jak tak bardzo chcesz bluzgnij sobie pod nosem, a nie piszesz to na forum. Nowy użytkownik wchodząc na tak wielkie forum spojrzy na poziom postów to złapie się za głowę i pójdzie dalej. Wolność słowa jest równoznaczna z przeklinaniem? No ludzie aż tak ograniczeni jesteście ?

Spójrz na ostatnie strony pogaduszek. Ludzie używali wulgaryzmów, ale inteligentnie.

Innym razem.

Opublikowano

Nie chce widziec mojego nicku w zbanowanych ;<.

A tak szczerze, to karac tylko nadmierne ilości jako spam, typu

"wykurwiaj, kurwa co to za jebany poradnik ma kurwa byc, zajebisty jesteś".

Małe ilości powinny byc dozwolone. Nie będziemy przecież mówili "O ja cie kręce", "Kurka", zamiast kultowego "Japierdole" czy "wykurwiaj"

Opublikowano

Niech będzie tak jak jest. Jeśli ktoś napisze 1 wulg to raczej nic strasznego, ale za wulgi co 2 słowo to już powinny być kary. Za obrażanie wulgami np.

"pojebańcu skurwiały" też powinna być kara.

Opublikowano

Wyobrażasz sobie slang młodzieży bez 'kurwa' ?

Kurwa jest dobra np:

-Wywróciłeś się na przejściu dla pieszych i mówisz:

a ) Bardzo irytują mnie nierówności na polskich drogach. Będę musiał to zgłosić do gminy miejskiej

b ) Kurwa mać

Nie nadmiernie, ale powinno być dozwolone

Opublikowano

Chory pomysl. Czasami bez slowa '' kurwa '' nie mozna sie porozumiec. Rozumiem jezeli ktos pisze '' elo **** i mial *** a potem *** i znow *** '' ale jak ktos do posta doda 1/2 kurwy to nic sie nie stanie

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być, bo do tej pory zbytnio nikt na to uwagi nie zwracał i było (jest) ok :P

Cenzura jest chyba w trosce o dzieci. A dzieci? Klną jeszcze bardziej niż dorośli... gdzie tu sens?

MPC powinno być "luźne" tak jak na razie wydaje się być. To że ktoś się chce wyżyć wypisując ku**y i ch**e w postach to chyba nie jakaś wielka zbrodnia, nie? :D

I czym byłby nasz piękny, ojczysty język bez kurwy? :huh:

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być, bo do tej pory zbytnio nikt na to uwagi nie zwracał i było (jest) ok :P

Cenzura jest chyba w trosce o dzieci. A dzieci? Klną jeszcze bardziej niż dorośli... gdzie tu sens?

MPC powinno być "luźne" tak jak na razie wydaje się być. To że ktoś się chce wyżyć wypisując ku**y i ch**e w postach to chyba nie jakaś wielka zbrodnia, nie? :D

I czym byłby nasz piękny, ojczysty język bez kurwy? :huh:

I tutaj sie zgadzam. Po co wprowadzac zakaz przeklinania bo 10 latek ma na to nie patrzec? Tyle ze ten 10 latek wyjdzie na ulice i bedzie gorzej klnac niz ja ^^

Opublikowano

Ja też jestem na NIE . Nie powinno być , jest bardzo znikoma część ludzi którzy nie używają wulgaryzmów a dobrze, że tutaj jest to dozwolone oczywiście bez przesady nie co 2 słowo . Mnie się to osobiście podoba a co do poziomu forum to nie ma to żadnego wpływu, przecież czy można przeklinać czy nie to i tak by wpadały 10 latki wyzywające każdego kto napisze riposte na ich temat lub pouczy, wyzywając go od najgorszych .Ludzie by tylko trochę bardziej uważali na słowa jakie się używa a dzieci by przeklinały na multi :). Jednym słowem wielkie duże NIE!

"exgunneręę " dobry przykład ale można od razu podać cały filmik hehe ; )

notoacta250.png

Opublikowano

Tak jak jest jest dobrze. Każdemu mogą puścić nerwy i może się wypsnąć jakiś wulgaryzm, ale nie żeby słówka na k... robiły za znaki interpunkcyjne ;)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Według mnie przeklinanie nie powinno być, bo jest dobrze i niech tak będzie, ale obrażanie innych za poradniki, wyzywanie jak ktoś wyżej wspomniał powinno być karane.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Przeklinanie może zostać ale chociaż dodać jakąś cenzurę każdy powinien np.

k*rwa, ch*j itp.

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Opublikowano

Ja jestem na NIE ... Oczywiście niektórzy nie panują nad swoimi emocjami to przeklinają ;)

Opublikowano

Zrób tak, że można przeklinać lecz nie wolno obrażać.

To będzie najlepsze rozwiązanie. : )

Z tym się zgadzam,bo dużo ludzi uchodzi bezkarnie za obrazę w której nad używają przekleństw :rolleyes:

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...